Synttärit

Anna meidän huolehtia lapsesi synttäreistä ja tuo hänet juhlimaan ystäviensä kanssa meille Rush trampoliinipuistoon. Vastaamme järjestelyistä, jolloin sinun tehtäväksesi jää juhliminen lapsesi kanssa. Synttärisankari saa Rushilta lahjaksi synttärikausarin, jolla voi hyppiä Rushissa 30 päivää rajattomasti synttäripäivästä lukien!

Rush synttärikausari

 • Minimiveloitus ilman tarjoiluja on 126 € (ma-pe 1h synttärit), 140 € (viikonloppu 1h synttärit), 138 € (ma-pe 1,5h synttärit) ja 150 € (viikonloppu 1,5h synttärit).
  • Synttäreistä maksetaan varauksen yhteydessä varausmaksu, mikä on 50% kokonaissummasta (varaus on sitova).  Synttärivaraus on mahdollista siirtää ilmoittamalla siitä s-postitse osoitteeseen myynti@rushfinland.fi tai soittamalla +358 400 498 800. Varausmaksua ei palauteta etukäteen maksetusta synttärivarauksesta.
  • Synttäripakettityyppiä ei voida muuttaa, jos synttäripaketista on maksettu varausmaksu (esim. Premium -> Jump ja toisinpäin).
 • Juhlijamäärän lisääminen tulee tehdä viimeistään 3 päivää ennen varattua ajankohtaa ja lisämaksu maksetaan puistolla synttäripäivänä.
  • Alle 3 päivän ilmoituksissa emme voi taata, että puistossa on tilaa.
  • Pizzatilaukset on tehtävä viimeistään edellisen viikon torstaihin mennessä.
  • Minimihinnat eivät sisällä tarjoiluja ja ovat voimassa kaikissa muutoksissa.
 • Kaikkiin synttäripaketteihin kuuluu kertakäyttöastiat.
 • Paketit eivät sisällä Rush sukkia, voit lisätä sukat tarvittaessa varauksen yhteydessä.
 • Yksi aikuinen pääsee veloituksetta mukaan trampoliinialueelle (sis. Rush sukat).
  • Lisäaikuiset 7€/1h/hlö ja 10€/1,5h/hlö (ei sis. Rush sukkia).
 • Synttäripaketteihin kuuluu yksi 30 pv kausari (rajattomat pomput, hlökohtainen), joka aktivoituu Rush synttäreistä alkaen.
  • Lisää kausareita synttäripakettiin voi ostaa hintaan 30 € (norm. 59 €).
 • Synttärit tulee varata minimissään 7 päivää ennen haluttua synttäreiden ajankohtaa

Synttäreille voi buukata myös tramppaskootit hintaan 5€/lapsi. Skuuttien ja huoneen lisäajan (30€/30min) tiedustelu tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen synttäriajankohtaa osoitteesta myynti@rushfinland.fi.

 

HUOM! Synttäri- ja lisäkausareiden aktivointipäivän siirrosta veloitamme 10 € lisämaksun!

Siirrosta sovittava etukäteen vähintään 7 päivää ennen synttäreitä joko lisäämällä ”Kausarin siirto” -tuote synttärivaraukseen oston yhteydessä tai ottamalla yhteyttä Myyntiimme s-postitse: myynti@rushfinland.fi.

 

Lataa synttärikutsut

Synttäritarjoilujen vaihtoehdot

Sipsikulho (500 grammaa) 5 €
Popcornkulho (2 pussia) 5 €
Karkkikulho (1 kg) 10 €
Keksilautanen (450 grammaa) 7 €
Munffinssi 2 € / kpl
Jäätelötuutti 2 € / kpl
Mehukannu (1,5 litraa) 2 €
Limu (1,5 litraa) 5 €
Toblerone-kakku (pakaste) 10 €

Kotipizzan pizzat

Kotipizzat saatavissa myös gluteenittomina! Kirjoita varaustiedustelun lisätietokenttään mitkä pizzat haluat gluteenittomana. Lisäveloitus 2 € / gluteeniton pizza.

Margherita
pizzapohja, tomaattikastike, juusto ja lisäjuusto
8,90 €
Jauheliha
pizzapohja, tomaattikastike, juusto ja jauhelihakastike
8,90 €
Tropicana
pizzapohja, tomaattikastike, juusto, ananas ja kinkku
9,90 €
Americana
pizzapohja, tomaattikastike, juusto, ananas, Aura-sinihomejuusto ja kinkku
10,90 €
Special opera
pizzapohja, tomaattikastike, juusto, kinkku, salami ja tonnikala
10,90 €
Superseitan
pizzapohja, tomaattikastike, vegaaninen juustovalmiste, keltainen banaanichili, paprika, seitan, vegaaninen valkosipulimajoneesi
11,90 €
Mozzarella
pizzapohja, tomaattikastike, puoli juustoa, kirsikkatomaatti, rucolanverso ja tuore mozzarella
11,90 €
Mexicana
pizzapohja, Mexicana-kastike, juusto, ananas, jalapeno ja pepperonimakkara
11,90 €

Halutessasi voit tuoda juhliin myös omat tarjoilut, myös tarjoiluastiat tulee tällöin tuoda itse. Voit myös tuoda osan itse ja valita osan tarjoiluista listaltamme.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV).

KLIKKAA TÄSTÄ SYNTTÄRIKAUPPAAN

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä synttäreistä Rushissa

 

Miten varaan juhlan?

Synttärit varataan ja maksetaan verkkokaupan kautta vähintään 7 päivää ennen haluttua ajankohtaa. Huomioithan, että meiltä tilatut tarjoilut tulee tilata etukäteen. Voit halutessasi tuoda myös omat synttärieväät.

Milloin juhlijoiden määrä tulee vahvistaa?

Osallistujamäärämuutokset tulee ilmoittaa kolme päivää ennen synttäreitä etenkin, jos juhlijoiden määrä on suurempi kuin varausvaiheessa ilmoitettu. Jos haluat lisätä henkilömäärää alle kolmen (3) päivän sisällä juhlista, emme voi taata, että hyppylippuja on enää jäljellä. Hyppääjien määrä puistossa on rajattu turvallisuuden ja viihtyvyyden takaamiseksi.

Rush trampoliinisukat?

Uudet synttäripaketit eivät sisällä Rush trampoliinisukkia. Sukkia voi ostaa paikan päällä puistolla hintaan 3€/pari. Sukat saa omaksi ja niitä voi käyttää myöhemmillä kerroilla uudelleen. Mikäli omistat jo Rush trampoliinisukat, suosittelemme ottamaan ne mukaan.

Onko synttäreille kokorajoituksia?

Rush Helsingissä on useita juhla-/ryhmähuoneita. Huoneiden maksimikoot vaihtelevat 16-32 henkilön välillä. Yli 16 hengen synttäreissä, lähettäkää viestiä osoitteeseen myynti@rushfinland.fi.
Voimme järjestää jopa 100 hengen tilaisuuksia, jolloin kaikki juhlahuoneet ovat tilaisuudessa käytössäsi. Synttäreiden minimihinta alkaen 126 €.

Milloin juhlan tarjoilut on tilattava viimeistään?

Synttäreiden varauksen yhteydessä tilataan myös syötävät ja juotavat. Voit muuttaa tilaustasi vielä kolme päivää ennen juhlia. Halutessasi voit myös tuoda mukanasi omat tarjoilut. Huom! Pizzatilaukset on tehtävä edellisen viikon torstaihin mennessä. Emme voi taata pizzatilauksen onnistumista, jos ilmoitukset tehdään torstain jälkeen.

Kuuluuko kattaus?

Kaikkiin synttäripaketteihin kuuluu automaattisesti kattaus (kertakäyttölautaset, -mukit ja servetit). Meiltä tilattuihin tarjoiluihin tulee automaattisesti tarjoiluastiat, mutta omille tarjoiluille tulee tuoda omat tarjoiluastiat.

Tuleeko vanhempien olla juhlissa paikalla?

Synttäreillä tulee olla paikalla vähintään yksi täysi-ikäinen aikuinen. Huomaathan, että vanhemmat, jotka ovat juhlan järjestäjinä paikan päällä, vastaavat myös muista synttäreille osallistuvista lapsista, kunnes heidät on omien huoltajiensa toimesta noudettu. Trampoliinialueelle pääsee mukaan yksi huoltaja veloituksetta (sis. Rush sukat), lisäaikuiset ja -lapset erillisen hinnaston mukaisesti (ei sis. Rush sukkia).

Voidaanko juhliminen aloittaa synttärihuoneesta?

Koska täysi maha ja hyppiminen eivät sovi yhteen, aloitetaan juhliminen aina trampoliineilta ja sen jälkeen siirrytään synttärihuoneeseen. Huom! Synttärihuoneen kesto on 30 min.

Voiko synttärit maksaa liikuntaeduilla?

Liikuntaedut (esim. Smartum, Virike, Tyky, Edenred, ePassi ym.) ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa synttäripaketteja, muita henkilöitä tai muita tuotteita (esim. elintarvikkeet, sukat).

Milloin synttärimaksut maksetaan?

Synttäreistä maksetaan varauksen yhteydessä varausmaksu (varaus on sitova eikä varausmaksua palauteta).  Synttärivaraus on mahdollista siirtää ilmoittamalla siitä s-postitse osoitteeseen myynti@rushfinland.fi tai soittamalla +358 400 498 821 (ark. 9-12:30). Varausmaksua ei palauteta etukäteen maksetusta synttärivarauksesta.

VOINKO SIIRTÄÄ SYNTTÄRIKAUSARIN AKTIVOINTIPÄIVÄÄ LOMAMATKAN TAKIA?

Synttäri- sekä lisäkausareiden aktivointipäivän siirrosta veloitamme 10 € lisämaksun. Siirtoa ei voida tehdä kassalla vaan se on sovittava etukäteen vähintään 7 päivää ennen synttäreitä joko lisäämällä ”Kausarin siirto” -tuote synttärivaraukseen oston yhteydessä tai ottamalla yhteyttä Myyntiimme s-postitse: myynti@rushfinland.fi. Kausarijärjestelmämme on automatisoitu, joten jo aktivoituja kausareita ei voida laittaa tauolle tai niiden voimassaoloaikaa siirtää. Poikkeuksena esim. loukkaantumiset, joissa tulee toimittaa lääkärintodistus myyntiimme.

 

Jos sinulle jäi vielä kysyttävää niin soita numeroon +358 400 498 821 tai lähetä meille s-postia osoitteeseen myynti@rushfinland.fi! Kiitos ja ilmassa nähdään!