Turvallisuus

RUSHIN YLEISET TURVALLISUUSASIAT

Suosittelemme tutustumaan alla olevaan turvallisuuteen ja riskeihin liittyvään turvallisuustietoon ennen ensimmäistä hyppyvuoroa. Mikäli olet puistossamme ensimmäistä kertaa tai viime kerrasta on jo pitkä aika, tulee sinun katsoa puistolla noin 4 minuutin kestoinen turvallisuusvideo.

Trampoliiniliikunnan riskit

Trampoliinilla hyppiminen voi olla vaarallista. Trampoliinihyppyihin liittyy riskejä kuten ihon hiertymät ja mustelmat, luun murtumat ja jopa hengenvaara esimerkiksi päähän kohdistuvien iskujen seurauksena. Sääntöjen ymmärtäminen ja noudattaminen pienentävät riskejä, jolloin hyppiminen on turvallista sekä itselle että kanssapomppijoille. Painoraja trampoliineille on 110 kg.

Ennen hyppyvuoroa

Trampoliinipuistossa on kiellettyä

HYPPYVUORON JÄLKEEN tulee poistua trampoliinialueelta. Puiston henkilömäärää rajataan turvallisuuden takia. Jos olet puistossa väärään aikaan, olet vastuussa itsellesi ja muille henkilöille aiheutetuista vahingoista.

Miten pompin turvallisesti?

  1. Hypi oman taitotasosi mukaisesti. MUISTA KONTROLLI! Harjoittele esim. voltteja aina ensin vaahtokumimonttuun.
  2. Kun VÄSYT – muista levätä ja juoda. Väsyneenä on suurempi loukkaantumisen riski.
  3. Vain yksi henkilö kerrallaan trampoliinilla. Toisen trampoliinille ei saa mennä.
  4. Laskeudu aina molemmille jaloille.
  5. ÄLÄ HYPPÄÄ PÄÄ EDELLÄ mihinkään kohtaan trampoliinia, vaahtokumimonttuun tai ilmapatjalle.
  6. Varo trampoliinien välissä olevia pehmustettuja kohtia, jonka alla sijaitsevat metalliset rakenteet.
  7. Lue aktiviteettikohtaiset ohjeistukset ja rajoitukset esim. Wipeoutilla, Laser Mazella ja Stunt Jumpilla.
  8. Ota oma taitotasosi huomioon vaativammilla aktiviteeteilla. Esim. Stunt Jump ja tehokkaammat Airwalk-trampoliinit

Muuta

Rush voi kuvata alueella markkinointi- ja informointitarkoituksiin. Ilmoita henkilökunnalle etukäteen sähköpostitse, mikäli et halua esiintyä kuvissa.

Rush –trampoliinipuiston henkilökunta huolehtii turvallisuudesta ja suorittaa tarvittavat hätätoimenpiteet mahdollisten vahinkojen sattuessa. Jokainen pomppija kuitenkin huolehtii omasta vapaa-ajan tapaturmavakuutuksestaan ja vastaa mahdollisen tapaturman aiheuttamista hoitokuluista, kuten normaalissa urheilu- ja liikuntatoiminnassa.
Rushin sääntöjen tai henkilökunnan ohjeiden laiminlyönti voi johtaa puistosta poistamiseen ilman korvauksia. Toistuva ohjeiden laiminlyönti voi johtaa porttikieltoon.

Puiston henkilökunnalla on oikeus tarkastaa hyppääjän henkilöllisyys puistolla.
Mikäli tuot lapsia pomppimaan, sinulla on aiempia vammoja, olet raskaana tai kuulut muihin riskiryhmiin, lue alla olevat huomiot erityisryhmien osalta

0-8 -vuotiaat Rushissa

AVUSTAJALUPA

Terveydentilani

Raskaana olevat

Jos sinulla on jotain edellä mainituista tai muita rajoitteita, joiden ajattelet vaikuttavan trampoliinihyppäämiseen, keskustele ennen puistoon menoa henkilökunnan kanssa.

Rekisteriseloste