Hinnasto

Hyppyliput

Hyppylipuilla vapaa pääsy puiston kaikkiin aktiviteetteihin. Kaikilla trampoliinialueelle menevillä tulee olla Rush trampoliinisukat (tai toisen puiston trampoliinisukat) ja sisäänpääsyyn oikeuttava ranneke.

 

HUOM! Puisto suljetaan viranomaismääräyksestä 28.12.2021-7.2.2022 väliseksi ajaksi. Olemme kaikkiin vuoronvaranneisiin henkilökohtaisesti yhteydessä.

 

1 tunnin lippu

14 € / hlö

OSTA NYT

1,5 tunnin lippu

18 € / hlö

OSTA NYT

2 tunnin lippu

21 € / hlö

OSTA NYT

Lapsilippu (2-6 v) 1 h

5 € / hlö

OSTA NYT

Lapsilippu (2-6 v) 1,5 h

7 € / hlö

OSTA NYT

Lapsilippu (2-6 v) 2 h

9 € / hlö

OSTA NYT

Opiskelijat, varusmiehet ja sivarit -10 %

Opiskelijat, varusmiehet ja sivarit saavat voimassaolevalla todistuksella -10 % alennuksen normaalihintaisista Open Jump -hyppylipputuotteista. Etu on henkilökohtainen eikä yhdistettävissä muihin alennuksiin / tarjouksiin. Voimassaoleva todistus esitettävä kassalla ennen maksua. Alennus ei koske peruskoululaisia.

HUOM! Jokaisella puistoon menevällä oltava trampoliinisukat.

Alennusryhmät

0-1 -vuotiaat, yli 60-vuotiaat ja eläkeläiset ilmaiseksi. Todistus esitettävä kassalla. HUOM! Hyppypaikka tulee kuitenkin varata asiakaspalvelun kautta (s-posti / puhelin)

HUOM! Jokaisella puistoon menevällä oltava trampoliinisukat.

Trampoliinisukat 3 €/ pari

Trampoliinisukat ovat välttämättömät turvallisuuden takia kaikilla hyppijöillä. Rush trampoliinisukat voit ostaa kassaltamme tullessasi ensimmäistä kertaa hyppimään, jos et omista trampoliinisukkia entuudestaan.

Trampoliinisukkia voi käyttää seuraavilla kerroilla uudelleen, kunhan niissä on edelleen pitoa ja ne ovat ehjät. Suosittelemme pesemään sukat nurin päin, jotta ne pysyvät hyvinä pitkään. Varmistaaksemme turvallisuuden puistossamme, hyväksymme vain trampoliinihyppimiseen tarkoitetut sukat (Rushin omat tai kilpailevan puiston sukat).

Rush Kausari

Rajattomasti pomppimista kausarilla!

Puiston turvallisuuden takia vuoro tulee kuitenkin varata aina etukäteen. Voit varata kerrallaan kaksi hyppytuntia. Jos puistossa on tilaa voit jatkaa hyppyvuoroasi jatkamalla varaustasi kassalla. Tunnistautuminen kassalla jäsenkortilla tai virallisella henkilötodistuksella kuten ajokortilla. Kausari aktivoituu heti maksusuorituksen jälkeen. Puiston ollessa suljettuna ei kausari ole käytettävissä esimerkiksi joulun, juhannuksen tai yksityistilaisuusvarauksen takia. Rush trampoliinipuisto pidättää oikeuden muutoksiin.

Huom!

  • Kausari on henkilökohtainen
  • Kausikorttia ei voi käyttää syntymäpäivävarauksiin

1 kk / 59 €
3 kk / 159 €
6 kk /199 €
12 kk / 299 €

Hyppyvuoron jatkaminen

0,5 h 5 € / hlö
1 h 8 € / hlö

Ei voi varata etukäteen. Myydään kassalla hyppylippuun yhdistettynä vuoron jälkeen, jos puistossa on tilaa.

LAHJAKORTIT

Yllätä ystäväsi pomputtavalla elämyksellä! Lahjakortteja voit ostaa verkkokaupastamme sekä Helsingin puistosta. Huom! Puistolta saa mukaan annettavia kuoria synttäri- / joululahjaksi.

Osta nyt

Lasten synttäripaketit

Anna meidän huolehtia lapsesi synttäreistä ja tuo hänet juhlimaan ystäviensä kanssa meille Rush trampoliinipuistoon.

Lue lisää

Meillä käyvät maksuvälineet

Hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV).