Hinnasto

Hyppyliput

Hyppylipuilla vapaa pääsy puiston kaikkiin aktiviteetteihin. Kaikilla trampoliinialueelle menevillä tulee olla Rush trampoliinisukat (tai toisen aktiviteettipuiston trampoliinisukat) ja sisäänpääsyyn oikeuttava ranneke.

1 tunnin lippu (0-59v.)

15 € / hlö

OSTA NYT

1,5 tunnin lippu (0-59v.)

20 € / hlö

OSTA NYT

2 tunnin lippu (0-59v.)

24 € / hlö

OSTA NYT

30 min lippu (0-59v.)

8 € / hlö

Vain puistolta

Alennusryhmät

Opiskelijat, varus- ja siviilipalvelusmiehet saavat voimassaolevalla todistuksella -10 % alennuksen normaalihintaisista Open Jump -hyppylipputuotteista. Etu on henkilökohtainen eikä yhdistettävissä muihin alennuksiin / tarjouksiin. Voimassaoleva todistus esitettävä kassalla ennen maksua. Alennus ei koske peruskoululaisia.

Yli 60-vuotiaat ja eläkeläiset pääsevät trampoliinialueelle ilmaiseksi. Todistus esitettävä kassalla.

HUOM! Jokaisella puistoon menevällä oltava trampoliinisukat.

Naperopomppu 15 € / hlö

0-6-vuotiaille tarkoitettu hyppyvuoro, joka järjestetään lauantaisin klo 9-10. Vuorolle on ehdoton 0-6 vuoden ikäraja, jotta pienemmille hyppijöille voidaan taata turvalliset pomput.

Vuorolle pääsee yksi aikuinen maksutta per yksi 0-6 -vuotias lapsi. Seurueen muista aikuisista veloitus hinnaston mukaisesti. Open Jump -liput eivät ole voimassa Naperopompun aikana.

LUE LISÄÄ

Trampoliinisukat 3,50 €/ pari

Trampoliinisukat ovat välttämättömät turvallisuuden takia kaikilla hyppijöillä. Rush trampoliinisukat voit ostaa kassaltamme tullessasi ensimmäistä kertaa hyppimään, jos et omista trampoliinisukkia entuudestaan.

Trampoliinisukkia voi käyttää seuraavilla kerroilla uudelleen, kunhan niissä on edelleen pitoa ja ne ovat ehjät. Suosittelemme pesemään sukat nurin päin, jotta ne pysyvät hyvinä pitkään. Varmistaaksemme turvallisuuden puistossamme, hyväksymme vain trampoliinihyppimiseen tarkoitetut sukat (Rushin omat tai toisen aktiviteettipuiston liukuestesukat).

Rush Kausari

Rajattomasti pomppimista kausarilla!

Puiston turvallisuuden takia vuoro tulee kuitenkin varata aina etukäteen. Voit varata kerrallaan kaksi hyppytuntia. Jos puistossa on tilaa voit jatkaa hyppyvuoroasi jatkamalla varaustasi kassalla. Tunnistautuminen kassalla jäsenkortilla tai virallisella henkilötodistuksella kuten ajokortilla. Kausari aktivoituu heti maksusuorituksen jälkeen. Puiston ollessa suljettuna ei Kausari ole käytettävissä esimerkiksi joulun, juhannuksen tai yksityistilaisuusvarauksen takia. Rush trampoliinipuisto pidättää oikeuden muutoksiin.

Huom!

  • Kausari on henkilökohtainen
  • Kausikorttia ei voi käyttää syntymäpäivävarauksiin

1 kk / 59 €
3 kk / 159 €

Rush + Sea Life -combo 25 €

Rush + Sea Life -combolla hypit tunnin Rushissa ja pääset tutkimaan merenalaista elämää Sea Lifessä!

Lipun voi ostaa Rush Trampoliinipuistosta, Sea Lifestä tai verkkokaupoista. Lippu on voimassa vuoden 2022 loppuun asti.

LAHJAKORTIT

Yllätä ystäväsi pomputtavalla elämyksellä! Lahjakortteja voit ostaa verkkokaupastamme sekä Helsingin puistosta. Huom! Puistolta saa mukaan annettavia kuoria synttäri- / joululahjaksi.

Osta nyt

Lasten synttäripaketit

Anna meidän huolehtia lapsesi synttäreistä ja tuo hänet juhlimaan ystäviensä kanssa meille Rush trampoliinipuistoon.

Lue lisää

Meillä käyvät maksuvälineet

Hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV).