UKK

Yleisiä usein kysyttyjä kysymyksiä

Minkä ikäisille puistot on tarkoitettu?

Rush sopii kaikenikäisille! 0-5 vuotiailla on oltava normaalihintaisen hyppylipun ostanut valvoja (väh. 16 v.) mukana trampoliinialueella. 6-8 -vuotiailla on oltava vähintään 16-vuotias valvoja mukana puistolla, esim. kahvilassa. Mikäli valvoja haluaa mennä trampoliinialueelle, tulee tämän ostaa itsellensä normaalihintainen lippu (ranneke) sekä trampoliinisukat, jos niitä ei ole entuudestaan. 9-vuotiaat ja sitä vanhemmat eivät tarvitse valvojaa Rushissa. Huoltaja on vastuussa lapsen oleskelusta puistossa.

Kaikilla trampoliinialueelle menevillä tulee olla trampoliinisukat sekä sisäänpääsyyn oikeuttava ranneke.

Onko painorajaa?

Kaikkien asiakkaiden tulisi olla terveitä ja fyysisesti normaalissa kunnossa. Painoraja trampoliineille on 110 kg ja WipeOut:iin 90kg.

Tuleeko aika varata etukäteen?

Puistoon voi tulla suoraan ilman ennalta varattua aikaa. Varmistaaksesi puistoon pääsyn suosittelemme varaamaan vuoron etukäteen, sillä asiakaskapasiteetti on rajattu ja paikat myydään loppuun etenkin arki-iltaisin sekä viikonloppuisin. Voit varata ajan halutessasi Rushin verkkokaupasta.

Millä voin maksaa?

Paikan päällä puistossa käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, liikunta- ja kulttuurisetelit sekä käteinen. Verkkokaupassa maksu onnistuu joko e-maksulla (verkkopankki), Master Cardilla tai Visalla. Suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme, jos haluat maksaa oman lippusi esim. Smartumilla, ePassilla, Sea Lifen vapaalipulla tai Elämyslahjakortilla.

Huomaathan, että etukäteen varattu lippu tulee lunastaa viimeistään 15 minuuttia ennen vuorosi alkua tai vuoro vapautuu ja paikka voidaan täyttää seuraavalla asiakkaalla.

Voidaanko varausta siirtää?

Varatun vuoron voi siirtää ennen vuoron alkamisaikaa, mikäli puistossa on tilaa. Ilmoitus siirrosta tulee tehdä hyvissä ajoin asiakaspalvelumme kautta.

Milloin puistoon pitää saapua?

Puistoon on hyvä saapua hyvissä ajoin, viimeistään 15 minuuttia ennen vuorosi alkua, jotta ehdit maksaa vuorosi, vaihtaa vaatteet ja katsoa turvallisuusvideon. Suosittelemme tutustumaan Rushin turvallisuustietoon ennen hyppyvuoroa.

Mitä jos myöhästyn varatulta ajaltani?

Jokaisen asiakkaan vastuulla on pitää huoli, että saapuu ajoissa puistolle. Mikäli puistossa on tilaa, voimme siirtää vuoroasi eteenpäin, jotta pääset hyppimään koko varatun ajan. Puiston ollessa täynnä voimme siirtää varaustasi seuraavaan vapaaseen aikaan tai voit aloittaa vuorosi myöhässä.

Tullessasi esimerkiksi yrityksen ryhmätilaisuuteen tai synttäreille kannattaa paikalla olla 20-30 minuuttia ennen vuorosi alkua, jotta trampoliinisukkien ja rannekkeiden jakoon, turvallisuusinfoon sekä vaatteiden vaihtoon jää riittävästi aikaa. Jos tulet myöhässä tilaisuuteen, pyrimme järjestämään sinut ryhmäsi mukaan.

Rush ei ole velvollinen hyvittämään maksettua vuoroa, jos asiakas itse on myöhässä omalta vuoroltaan.

Vaatteet ja varusteet?

Tullessasi trampoliinipuistoon tarvitset mukaasi vain sisäliikuntavaatteet. Rush trampoliinisukat voit ostaa kassaltamme tullessasi ensimmäistä kertaa hyppimään. Seuraavilla kerroilla voit käyttää ostamiasi sukkia uudelleen. Varmistaaksemme turvallisuuden puistossamme, hyväksymme vain trampoliinihyppimiseen tarkoitetut sukat.

Trampoliinialueelle ei saa viedä teräviä tai pieniä irtoesineitä kuten avaimia tai lompakoita. Trampoliinialueella voi käyttää pieniä ja hyvin kiinnitettyjä koruja. Esimerkiksi rannerenkaita, isoja korvakoruja tai pitkiä kaulakoruja ei kannata käyttää hyppiessä turvallisuussyistä. Kaikki alueelle viedyt esineet (mm. puhelin) on asiakkaan omalla vastuulla. Suosittelemme käyttämään lukollisia säilytyslokeroita.

Saako puistoon tuoda omia ruokia?

Pyrimme pitämään puiston mahdollisimman siistinä ja hajuttomana, minkä vuoksi omat eväät eivät ole sallittuja alueella. Kassojen yhteydessä on myynnissä pientä suolaista ja makeaa syötävää sekä virvoitusjuomia.

Mitä Rushissa voi tehdä ja mitä muita tapahtumia on?

Meillä voi järjestää synttäreitä, yrityksen teema- ja tiimipäiviä, polttareita ja muita yksityistilaisuuksia. Puistoissa pidetään viikonloppuisin hohtotrampoliinidiscoja ja kausittain lasten trampoliinikerhoja.

Mitä aktiviteetteja Rushissa on?

Helsingin Rushissa on jättimäinen Freestyle-alue, vaahtokumimonttu, Dodge Ball -kenttä, Slackline, Slamdunk -trampoliinidonkkaus, Air Walk-trampoliiniseinät, Stunt Jump, pukkitappelu, Lazer Maze ja Wipeout-kone. Katso koko tarjonta täältä.

Voinko varata SOITTAMALLA?

Kyllä voit, mutta helpompaa on tehdä varaus verkkokaupan kautta. Ryhmät ja juhlat tulee varata sähköpostitse: helsinki@rushfinland.fi.

Missä Rush trampoliinipuisto sijaitsee?

Helsingin Valimossa osoitteessa Valimotie 25, 00380 Helsinki. Sisäänkäynti parkkipaikan puolelta.

Mitä jos hukkaan trampoliinisukat?

Uusia Rush trampoliinisukkia voi ostaa puiston kassalta hintaan 3,50 € / pari.

Miksi puistossa täytyy pitää trampoliinisuKKIA?

Jokaisella alueelle menevällä tulee olla trampoliinisukat turvallisuuden ja hygienian vuoksi. Sukkia voi käyttää uudelleen aina vieraillessasi puistossa. Puuttuvat sukat voidaan ostaa kassalta hintaan 3,50 € / pari.

Pukukaapit?

Rush Helsingissä on lukittavia pukukaappeja ja lokeroita. Jokaisessa kaapissa on oma koodilukko, johon saa itse keksiä nelinumeroisen koodin. Kaappeja on rajoitettu määrä ja vapaana olevat kaapivat menevät ensin varanneille. Rush ei vastaa asiakkaiden omaisuudesta kaapeissa eikä puistoalueella.

MAKSAAKO AVUSTAJA?

Yksilöllistä tukea tarvitsevan vammaisen maksavan asiakkaan avustaja saa maksuttoman sisäänpääsyn trampoliinialueelle. Vammainen henkilö voi osoittaa avustajan tarpeensa EU:n Vammaiskortilla (jossa on A-merkintä avustettavan tarpeesta) tai muusta asiakirjasta tai selvityksestä. Puisto voi myöntää avustajaluvan sitä tarvitsevalle vammaiselle henkilölle myös tapauskohtaisen harkinnan perusteella.

Edellytyksenä on, että avustettava henkilö on maksanut pääsylipun sekä tarvittaessa ostaa itsellensä trampoliinisukat, jos ei omista niitä entuudestaan. Avustajalupa voidaan pääsääntöisesti myöntää vain avustettavan henkilön yhdelle avustajalle. Avustajan tulee pääsääntöisesti olla täysi-ikäinen. Myös alaikäinen voi toimia avustajana tapauskohtaisen harkinnan perusteella. Avustajan on tosiasiallisesti kyettävä toimimaan avustajana.

Avustajalle tulee varata vuoro asiakaspalvelumme kautta joko s-postitse tai soittamalla.

Onko Rush turvallinen?

Tullessasi trampoliinipuistoon, on erittäin tärkeää noudattaa turvallisuusohjeita ja ymmärtää trampoliinipomppimisen riskit. Huomioithan, että jokainen on itse vastuussa omasta toiminnastaan ja siitä ettei aiheuta omalla toiminnallaan muille vaaraa. Huomioi siis jatkuvasti ympäristöä ja muita pomppijoita.

Trampoliinipuisto on suunniteltu ja rakennettu Funspotin trampoliinipuistotehtaalla Yhdysvalloissa. Funspot on rakentanut trampoliineja jo yli neljäkymmentä vuotta ja trampoliinipuistoja kymmenen vuotta. Funspot on maailman johtava trampoliinipuistovalmistaja esimerkiksi turvallisuuden ja laadun osalta. Jouset, runkorakenteet, suojapatjat, materiaalivalinnat sekä suojaetäisyydet on kaikki suunniteltu, toteutettu ja testattu Funspotilla ASTM kriteerien mukaisesti. ASTM on yhdysvaltalainen materiaali- ja kuluttajapalveluiden valvontaviranomainen kuten TUKES Suomessa. ASTM on maailman laajin ja yksityiskohtaisin kriteeristö trampoliini- ja aktiviteettipuistojen määräysten osalta.

Rushin turvallisuusohjeistuksessa ja turvavideossa käydään läpi puiston pelisäännöt ja kerrataan trampoliinihyppäämisen riskit. Suosittelemme tutustumaan turvallisuusohjeistukseen ennen hyppyvuoroa. Turvavideo on pakollinen jokaiselle, joka tulee puistoomme ensimmäistä kertaa.

Puistossa on jatkuvasti henkilökuntaa valvomassa asiakkaiden toimintaa ja turvallisuutta. Turvallisuusohjeiden laiminlyönti saattaa johtaa puistosta poistamiseen.

Trampoliinihyppäämisen riskit ovat verrattavissa esimerkiksi jalkapallon, jääkiekon ja laskettelun riskeihin. Tullessasi trampoliinipuistoon, on erittäin tärkeää noudattaa turvallisuusohjeita ja ymmärtää riskit, joita trampoliineihin liittyy.

Löytyykö WI-FI?

Puistosta löytyy ilmainen WI-FI, jonka kautta voit jakaa kuvia ja videoita. Voit käyttää #rushhelsinki tägiä jakaessasi materiaalia.

MISTÄ VOIN TIEDUSTELLA KADONNEITA TAVAROITA?

Löytötavaroita voit tiedustella joko asiakaspalvelustamme tai päivän vuoroesihenkilöltä. Tarkemmat yhteystiedot täältä.
Säilytämme löytötavaroita noin kolme (3) viikkoa, minkä jälkeen arvokkaimmat tavarat viedään Pasilan löytötavaratoimistoon ja loput keräykseen.

Millä puistoon pääsee ja onko parkkitilaa?

Julkinen liikenne

Rush Helsinki sijaitsee Valimon juna-aseman vieressä. Asemalta on parisataa metriä matkaa Rush:in ulko-ovelle. Valimon pysäkille pysähtyvät A-junat päivisin ja L-junat öisin. A-junalla matka Pasilaan kestää 6 minuuttia ja rautatieasemalle 11 minuuttia. Länteen Leppävaaraan junamatka kestää 6 minuuttia.

Autolla

Helsingin Puisto sijaitsee Vihdintien varressa Pitäjänmäen alueella osoitteessa Valimotie 25. Kehä ykköselle Konalan liittymään on matkaa 2,2 kilometriä / 4 minuuttia.

Puistomme edessä on satoja parkkipaikkoja iltaisin ja viikonloppuisin, kun Pitäjänmäen teollisuuskeskittymä hiljenee työläisistä. Päivisin on rajatummin tilaa. Parkkipaikka on maksullinen.

Milloin puistoissa on ruuhkaa?

Kiireisimmät ajat ovat luultavimmin iltaisin viiden jälkeen ja viikonloppupäivisin. Koulujen loma-aikoina ruuhkaa on koko aukioloajan. Varaa aikasi ennakkoon ja varmista pääsysi puistoon!

Onko liikuntarajoitteisten pääsy huomioitu?

Liikuntarajoitteisten kulku puistoomme on järjestetty hisseillä/luiskilla, joita löytyy sekä ulko-ovelta että sisältä. Lisäksi puistosta löytyy sopivat WC-tilat. Trampoliinipuistoalueella liikuttaessa liikuntarajoitteinen tarvitsee henkilökohtaista apua, koska alueella on portaita, patjoja ja erilaisia pykäliä haittaamassa kulkua.

Milloin alkaa päivän viimeinen hyppytunti?

Viimeinen vuoro alkaa tuntia ennen puiston sulkemisaikaa.

Milloin ensimmäinen hyppyvuoro alkaa päivittäin?

Pääovet avataan 15 minuuttia ennen päivän ensimmäistä vuoroa. Puiston varaustilanteen voit tarkistaa verkkokaupastamme. Suosittelemme vahvasti vuoron varaamista etukäteen.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä SYNTTÄREISTÄ

Miten varaan juhlan?

Verkkokaupassamme tehty synttäripakettivaraus tulee tehdä vähintään seitsemän (7) päivää ennen toivottua ajankohtaa. Mikäli toivomasi ajankohtaan on aikaa alle seitsemän (7) päivää tai jos osallistujia on yli 20 henkilöä ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Huomioithan, että meiltä tilatut tarjoilut tulee tilata etukäteen. Voit halutessasi tuoda myös omat synttärieväät.

Milloin synttärimaksut maksetaan?

Synttärivarauksen yhteydessä veloitetaan 100 € varausmaksu hyppylipuista. Varauksen yhteydessä tilatut tarjoilut sekä muut oheistuotteet veloitetaan täysmääräisesti. Synttäripaketin lopullinen hinta määräytyy ja veloitetaan toteutuneen henkilömäärän sekä tilattujen tarjoilujen ja oheistuotteiden mukaisesti. Veloitamme kuitenkin aina vähintään synttäripakettikohtaisen vähimmäisveloituksen. Synttäripakettikohtaiset vähimmäishinnat eivät sisällä tarjoiluja.

Voiko synttärit maksaa liikuntaeduilla?

Liikuntaedut (esim. Smartum, Virike, Tyky, Edenred, ePassi ym.) ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa synttäripaketteja, muita henkilöitä tai muita tuotteita (esim. elintarvikkeet, trampoliinisukat).

Milloin juhlijoiden määrä tulee vahvistaa?

Suosittelemme että mahdolliset osallistujamäärien lisäämiset tehdään vähintään kolme (3) päivää ennen varattua ajankohtaa. Alle kolmen (3) päivän ilmoituksissa emme voi taata, että puistossa on tilaa. Osallistujamäärän jäädessä ilmoitettua pienemmäksi, asiasta ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Tällöin riittää, että osallistujamäärä ilmoitetaan kassalla maksutapahtuman yhteydessä.

Huomioithan, että sankari tulee laskea mukaan osallistujamäärään.

Trampoliinisukat?

Synttäripaketit eivät sisällä trampoliinisukkia. Rush trampoliinisukkia voi ostaa paikan päällä puistolla hintaan 3,50 €/ pari. Sukat saa omaksi ja niitä voi käyttää myöhemmillä kerroilla uudelleen. Mikäli omistat jo trampoliinisukat, suosittelemme ottamaan ne mukaan.

Onko synttäreille kokorajoituksia?

Party 90 synttäripaketin minimihinta veloitetaan seitsemän (7) henkilön mukaan ja Party 120 sekä Full Party paketin minimihinta kuuden (6) henkilön mukaan. Juhlat voidaan järjestää myös pienemmälle osallistujamäärälle, mutta tällöin paketista tullaan veloittamaan minimihinta. Verkkokaupan kautta varatut synttäripaketit voidaan varata 20 henkilöön asti. Mikäli osallistujamäärä on tätä isompi, suosittelemme olemaan asiakaspalveluumme yhteydessä.

KUULUUKO TARJOILUT HINTAAN?

Tarjoilut eivät kuulu hintaan lukuun ottamatta Full Party paketin tarjoiluja. Mikäli asiakas tuo omat tarjoilut, tulee tällöin myös itse tuoda niille tarjoiluastiat. Pizzatilaukset tulee tehdä vähintään kaksi (2) arkipäivää ennen synttäripaketin varauksen ajankohtaa. Muita tarjoiluja voidaan lisätä varaukseen alle 2 päivän varoitusajalla olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kuuluuko kattaus?

Kaikkiin synttäripaketteihin kuuluu automaattisesti kattaus (lautaset, mukit, servietit ja tarvittaessa lusikat haarukat ja veitset). Mikäli asiakas tuo omat tarjoilut, tulee tällöin myös itse tuoda niille tarjoiluastiat.

Tuleeko vanhempien olla juhlissa paikalla?

Synttäreillä tulee olla vähintään yksi 16 vuotta täyttänyt tai vanhempi valvoja paikalla. Huomaathan, että vanhemmat, jotka ovat juhlan järjestäjinä paikan päällä, vastaavat myös muista synttäreille osallistuvista lapsista, kunnes heidät on omien huoltajiensa toimesta noudettu. Synttäriryhmän mukana pääsee trampoliinialueelle kaksi huoltajaa veloituksetta (sis. Rush trampoliinisukat). Lisäaikuiset ja -lapset erillisen hinnaston mukaisesti (ei sis. Rush trampoliinisukkia).

Voidaanko juhliminen aloittaa synttärihuoneesta?

Koska täysi maha ja hyppiminen eivät sovi yhteen, aloitetaan juhliminen aina trampoliineilta ja sen jälkeen siirrytään synttärihuoneeseen.
Huom! Synttärihuoneen kesto on 30 minuuttia.

MILLOIN TULISI SAAPUA PUISTOLLE?

Suosittelemme saapumaan puistolle hyvissä ajoin, noin 20 minuuttia ennen varattua ajankohtaa. Ennen hyppyjä tulee maksaa varaus kassalla, ostaa puuttuvat trampoliinisukat, vaihtaa vaatteet ja katsoa turvallisuusvideo puiston säännöistä. Jokaisen osallistujan vastuulla on huolehtia, että saapuu ajoissa puistolle.

VOINKO SIIRTÄÄ SYNTTÄREITÄ?

Varatun synttäripaketin ajankohtaa voidaan siirtää veloituksetta maksimissaan kolme (3) kertaa, ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme hyvissä ajoin ennen synttärivarauksen ajankohtaa.

Onko synttäreille muita ehtoja?

Suosittelemme tutustumaan yleisiin ehtoihimme sekä synttäreitä koskeviin ehtoihin ennen maksun suorittamista. Voit lukea ehdoista tarkemmin täältä.

 

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ NIGHT AT RUSHISTA

MISSÄ TAPAHTUMA JÄRJESTETÄÄN?

Night at Rush -tapahtuma järjestetään Helsingin Rush Trampoliinipuistossa. Puiston osoite on Valimotie 25, 00380 Helsinki.

OSTIN LIPUN TAPAHTUMAAN, MUTTA EN SAANUT SIITÄ VAHVISTUSTA?

Ostettuasi Night at Rush lipun tulee siitä sähköpostiin vahvistus, jossa on myös infoa itse tapahtumasta. Mikäli et ole saanut vahvistusta saman päivän aikana, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

HALUAN PERUUTTAA OSALLISTUMISENI, MITÄ TEEN?

Osallistuminen on sitova, eikä maksua palauteta jo maksetuista lipuista. Sairastapauksissa voimme siirtää osallistumisen seuraavaan Night at Rush tapahtumaan. Lippujen jälleenmyynti ei ole sallittua ilman tapahtumajärjestäjän lupaa. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli olet estynyt osallistumaan tapahtumaan.

HALUAN OSALLISTUA TAPAHTUMAAN, MUTTA TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY?

Night at Rush -tapahtumat ovat usein niin suosittuja, että paikat menevät heti. Peruutuspaikkoja ei tule usein, mutta voit kuitenkin olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja liittyä jonotuslistaan. Olemme sitten yhteydessä jonotuslistalla oleviin henkilöihin heti paikan vapauduttua.

MITEN SAAN LISÄTTYÄ OSALLISTUJAN NIMEN?

Verkkokaupan asiakastilit luodaan aina täysi-ikäisen tiedoilla, jotta hätätapauksissa saamme heti yhteyden huoltajaan. Osallistujan nimi sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoitetaan erillisissä tekstikentissä ennen maksusivulle siirtymistä.

VOINKO TUODA OMIA EVÄITÄ?

Tapahtumaan ei saa tuoda omia eväitä. Poikkeuksena hyvin allergiset henkilöt, joille voidaan antaa poikkeuslupa omiin eväisiin. Poikkeusluvasta tulee sopia ennakkoon sähköpostitse asiakaspalvelumme kanssa. Tapahtuman aikana tarjoillaan iltapala, pieni yöpala sekä aamupala. Puiston kahvila on auki läpi yön.

ONKO TAPAHTUMA TURVALLINEN?

Tapahtuman alussa kertaamme yhteiset säännöt, joita kaikkien osallistujien tulee noudattaa. Ulko-ovet lukitaan klo 20:15, eikä tiloista saa poistua ilman henkilökunnan lupaa ennen tapahtuman päättymistä. Tapahtuman aikana työntekijämme huolehtivat kaikkien turvallisesta hyppimisestä sekä sääntöjen noudattamisesta. Lisäksi yöaikana alueella kiertää valvojia. Koko tapahtuman aikana yleisissä tiloissamme on nauhoittava videovalvonta tehostamaan turvallisuutta.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä KESÄKAUSAREISTA

MITEN OSTAN kesäkausarin?

Rushin Kesäkausarit ovat myynnissä vain Rushin verkkokaupassa ja Kesäkausarin ostaminen edellyttää asiakastilin luomista. Voit maksaa Kesäkausarin verkossa verkkopankkimaksulla, maksukortilla, Google Pay:lla tai Apple Pay:llä. Kesäkausaria ostaessa tulee valita kalenterista päivämäärä, jolloin haluat aktivoida kausarin. Huom! Tarkista tuotteen myyntiaika verkkokaupasta!

MITEN VARAAN VUORON KESÄKAUSARILLA?

 1. Siirry verkkokauppaan 
 2. Valitse ensin Open Jump 1h -lipputuote
 3. Valitse hyppypäivä Kesäkausarin voimassaoloajan puitteissa
 4. Valitse kellonaika
 5. Lisää yksi Open Jump 1h -lippu ostoskoriin
 6. Ohita lisätuotesivu, jos sinulla on jo trampoliinisukat
 7. Täytä varaajan tiedot (Huom! Hyppyvuoro tulee aina varata täysi-ikäisen tiedoilla)
 8. Lisää Kesäkausarin jäsennumero painamalla ”Lunasta nyt”
 9. Valitse ”Jäsenyys”
 10. Syötä Kesäkausarin jäsennumero (18 numeroa, muotoa 000000000-000000000) ja paina käytä
 11. Hyväksy ehdot ja paina ”Jatka”
 12. Paina lopuksi ”Viimeistele varaus” varataksesi vuoron
 13. Saat varauksesta erillisen vahvistusviestin sähköpostiisi, kun varaus on mennyt läpi

Voiko kesäkausarilla hyppiä koko päivän?

Kesäkausarilla voi varata päivässä enimmillään kaksi Open Jump 1 h -lippua puiston aukioloaikojen puitteissa. Mikäli olet varannut aluksi vain yhden hyppytunnin, voit jatkaa varaustasi kassalla, jos puistossa on tilaa. Muista tunnistautua kassalla, jos aiot jatkaa hyppimistä.

MITEN TUNNISTAUDUN KASSALLA?

Jos tulet puiston kassalle ilman varausta, esitä kassalla Kesäkausarin Qr-koodi tai jäsennumero (18 numeroa, muotoa 000000000-000000000). Mikäli olet tehnyt ennakkovarauksen, esitä varausvahvistuksessa näkyvä QR-koodi.

VOINKO ANTAA TOISEN HENKILÖN KÄYTTÄÄ KESÄKAUSARIANI?

Et voi. Kesäkausari on henkilökohtainen ja kortin väärinkäytökset johtavat kausikortin mitätöimiseen.

Kuuluvatko trampoliinisukat kesäkausarin hintaan?

Kesäkausari käy vain Open Jump 1h -lipputuotteeseen, eikä sisällä muita tuotteita. Voit ostaa puuttuvat trampoliinisukat puiston kassalta hintaan 3,50 €/ pari.

varasin vuoron tälle päivälle, mutta en pääsekään tulemaan. mitä teen?

Vuorosi peruutetaan, mikäli et ilmaannu paikalle vuoron alkaessa. Voit olla asiakaspalveluumme yhteydessä, jos haluat siirtää varatun vuoron toiselle kellonajalle saman päivän aikana. Jos haluat varata vuoron toiselle päivälle, tulee sinun itse varata uusi vuoro verkkokaupan kautta.

Voinko siirtää kausarin käyttöaikaa syksylle?

Kesäkausari on voimassa vain kesän ajan, kausarissa esitettynä aikavälinä. Kesäkausarin käyttöaikaa ei voi siirtää myöhemmälle ajankohdalle.

 

Jos sinulle jäi vielä kysyttävää niin soita numeroon +358 600 418 880 tai lähetä meille s-postia osoitteeseen helsinki@rushfinland.fi! Kiitos ja ilmassa nähdään!

Rekisteriseloste