Ehdot

YLEISET EHDOT

Näitä ehtoja sovelletaan Sky Park Oy:n (jäljempänä ”Rush”) verkkokaupassa ja toimipisteillä tapahtuviin maksutapahtumiin sekä asiakaspalvelutilanteisiin. Asiakkaan tulee tutustua ennen maksutapahtuman vahvistamista kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin. Yleisten ehtojen lisäksi tapauskohtaisesti sovelletaan myös tuote- ja palvelukohtaisia tarkennettuja ehtoja. Ostamalla Rushin palveluja tai tuotteita toimipisteistämme tai verkkokaupastamme asiakas sitoutuu, hyväksyy ja ymmärtää kaikki voimassa olevat ehdot. Rush pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Ostamalla Rushin palveluja tai tuotteita toimipisteistämme tai verkkokaupastamme, kuluttaja hyväksyy käyttö- ja turvallisuusehtomme, jolloin maksua ei palauteta tai hyvitetä. Huomioithan, että verkkomaksaminen pankkitunnuksilla tai luottokortilla edellyttää asiakastilin rekisteröimistä. Verkkokaupassa ostetun tuotteen maksutapaa ei voida vaihtaa jälkikäteen.

Rushin verkkokaupasta tai toimipisteistä ostetuilla käyttämättömillä oheistuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus kuittia vastaan. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske hyppylippuja; kausi-, sarja- ja lahjakortteja; kerho-, tapahtuma- ja leirimaksuja sekä synttäri-, yritys- ja ryhmäpaketteja. Joillakin tuotteilla on lisäksi myös valmistajan lupaama vaihto- ja palautusoikeus, joka kattaa valmistusvirheistä johtuvat viat ja vahingot. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessaan ja myyntikuntoisia.

Rushin verkkokaupasta ostetuista kausi-, sarja- ja lahjakorteista; kerho-, tapahtuma- ja leirimaksuista sekä synttäri-, yritys- ja ryhmäpaketeista ei jälkikäteen palauteta tai hyvitetä maksua. Rushin verkkokaupasta ostetuista hyppylipuista voidaan palauttaa maksu ainoastaan paikan päällä toimipisteillämme, jos asiakas ei hyväksy turvallisuusvideon ehtoja ennen hyppyvuoron aloitusta ja aktiviteettialueelle siirtymistä.

Rushin toimipisteiltä ostetuista hyppylipuista voidaan palauttaa maksu, jos asiakas ei hyväksy turvallisuusvideon ehtoja ennen hyppyvuoron aloitusta ja aktiviteettialueelle siirtymistä. Maksua ei palauteta tai hyvitetä Rushin toimipisteistä ostetuista kausi-, sarja- ja lahjakorteista; kerho-, tapahtuma ja leirimaksuista ja synttäri-, yritys- ja ryhmäpaketeista. Maksunpalautus on mahdollista vain alkuperäisen maksutapahtuman yhteydessä käytetylle maksutavalle.

Varattujen tai maksettujen hyppylipputuotteiden ajankohtaa voi siirtää ainoastaan ottamalla hyvissä ajoin yhteyttä asiakaspalveluumme ennen hyppyvuoron alkamisajankohtaa. Rush ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaan käyttämättä jäänyttä palvelua. Ainoastaan tapaturmatilanteissa tapauskohtaisesti Rush sitoutuu hyvittämään maksun virallista lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus tulee toimittaa asiakaspalveluumme välittömästi.

TAPATURMAT

Asiakkaita ei ole vakuutettu Rushin puolesta. Laite- ja rakennevioista johtuvissa tapauksissa vastuussa oleva taho on velvollinen korvaamaan asiakkaalle koituvat vahingot. Rushin aktiviteettien ja palvelujen käyttö on ensisijaisesti asiakkaan omalla vastuulla.

KORVAUSTILANTEET

Force majeure -tilanteissa (=ylivoimainen este tai tapahtuma) Rush ei ole velvollinen korvaamaan menetettyä palvelua tai tuotetta poikkeustilanteen takia. Ko. tilanteissa asiakasta pyritään informoimaan riittävän ajoissa.

Rushilla on oikeus ottaa palvelu tai sen osa tilapäisesti pois käytöstä huollon, laitteistoasennuksen, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden tai muun välttämättömän syyn vuoksi. Rush ei voi taata, että palvelumme on asiakkaan käytettävissä keskeytyksettömästi, oikea-aikaisesti tai virheettömästi. Asiakkaan kannalta olennaisista muutoksista tai katkoksista pyritään mahdollisuuksien mukaan tiedottamaan etukäteen.

ASIAKKAAN VASTUUT JA VELVOITTEET

Jos asiakas on toiminut näiden ehtojen, palvelussa erikseen annettujen ehtojen tai ohjeiden taikka lakien tai hyvien tapojen vastaisesti, Rushilla on oikeus estää asiakkaan pääsy toimipisteisiimme ja kieltää palvelujemme käyttämisen jatkossa joko määräajaksi tai määräämättömäksi ajaksi.

Asiakas on velvollinen korvaamaan Rushille ja/tai kolmansille osapuolille aiheutuneen vahingon, joka on seurausta lain, viranomaisten määräysten ja ohjeiden tai näiden ehtojen vastaisesta asiakkaan toiminnasta.

TIETOTURVA

Rush ei voi taata avoimessa tietoverkossa lähetettyjen viestien sisällön turvallisuutta tai luottamuksellisuutta. Verkkokaupamme ja kotisivumme eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa ja ne voivat olla saatavilla vain tietyillä kielillä. Verkkokauppamme ja kotisivujemme toiminta tai jotkut ominaisuudet voivat olla riippuvaisia käytettävien laitteiden yhteensopivuudesta, verkkoyhteyksistä ja sisällön formaateista.

Rush käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Rush sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmansille osapuolille, poislukien tilanteet, joissa viranomainen oikeuden määräyksellä vaatii tietoja esimerkiksi rikoksen selvittämistä varten. Asiakas voi milloin tahansa pyytää henkilötietojen poistamista asiakaspalvelun kautta. Tarkemmin henkilötietojen käsittelystä voit lukea rekisteriselosteestamme.

IMMATERIAALIOIKEUDET

Kaikki Rush tavaramerkkiin liittyvät palvelut, tuotteet, tunnukset, sisällöt ja mediamateriaalit ovat Sky Park Oy:n tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta.

ERIMIELISYYDET

Osapuolet pyrkivät ratkaisemaan erimielisyydet ensisijaisesti neuvotteluteitse. Mikäli sovinnolliseen ratkaisuun ei päästä, erimielisyydet ratkaistaan käräjäoikeudessa Suomessa. Asiakas voi viedä erimielisyyden kotipaikkansa mukaan määräytyvän toimivaltaisen käräjäoikeuden tai kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Rush kehottaa asiakkaitaan tutustumaan ehtoihin huolellisesti. Mikäli näiden ehtojen ja muiden ehtojen välillä on ristiriitaisuuksia, sovelletaan ensisijaisesti edellä mainittuja ehtoja.

 

TUOTEKOHTAISET EHDOT

Open Jump

Kaikilla trampoliinialueelle menevillä tulee olla trampoliinisukat ja sisäänpääsyyn oikeuttava ranneke. Ennakkoon maksetuista hyppylipuista ei palauteta eikä hyvitetä maksua. Hyppylippuja ei hyvitetä, mikäli ne jäävät käyttämättä tai kaikki osallistujat eivät saavu paikalle. Maksetun tuotteen maksutapaa ei voida vaihtaa jälkikäteen.

Hyppyvuoron ajankohtaa voidaan siirtää ainoastaan ottamalla hyvissä ajoin yhteyttä asiakaspalveluumme ennen vuoron alkamisajankohtaa.

0-5 vuotiailla on oltava vähintään 16 vuotta täyttänyt valvoja mukana trampoliinialueella. 6-8 vuotiailla on oltava valvoja puiston tiloissa esim. kahvilassa.

NAPEROPOMPPU

Vuorolle pääsee yksi täysi-ikäinen aikuinen maksutta / yksi 0-6 -vuotias lapsi. Seurueen muista aikuisista veloitus hinnaston mukaisesti. 7-17 -vuotiailla tai ilman 0-6 -vuotiasta lasta tulevilla yli 18 -vuotiailla ei pääsyä Naperopomppuun.

Open Jump -liput eivät ole voimassa Naperopompun aikana. Kaikilla trampoliinialueelle menevillä tulee olla trampoliinisukat ja sisäänpääsyyn oikeuttava ranneke.

Ennakkoon maksetuista hyppylipuista ei palauteta eikä hyvitetä maksua. Hyppylippuja ei hyvitetä, mikäli ne jäävät käyttämättä tai kaikki osallistujat eivät saavu paikalle. Maksetun tuotteen maksutapaa ei voida vaihtaa jälkikäteen.

Hyppyvuoron ajankohtaa voidaan siirtää ainoastaan ottamalla hyvissä ajoin yhteyttä asiakaspalveluumme ennen vuoron alkamisajankohtaa.

Rush & Sea life

Yhdistelmälippu on voimassa lippuun merkittyyn ajankohtaan asti. Lippu tulee käyttää ensin siinä toimipisteessä, mistä se on ostettu. Yhdistelmälippu ei sisällä trampoliinisukkia. Kaikilla trampoliinialueelle menevillä tulee olla trampoliinisukat ja sisäänpääsyyn oikeuttava ranneke.

Ennakkoon maksetuista hyppylipuista ei palauteta eikä hyvitetä maksua. Hyppylippuja ei hyvitetä, mikäli ne jäävät käyttämättä tai kaikki osallistujat eivät saavu paikalle. Maksetun tuotteen maksutapaa ei voida vaihtaa jälkikäteen.

Ennakkoon varatun hyppyvuoron ajankohtaa voidaan siirtää ainoastaan ottamalla hyvissä ajoin yhteyttä asiakaspalveluumme ennen vuoron alkamisajankohtaa.

0-5 vuotiailla on oltava vähintään 16 vuotta täyttänyt valvoja mukana trampoliinialueella. 6-8 vuotiailla on oltava valvoja puiston tiloissa esim. kahvilassa.

PERHELIPPU

Lippu oikeuttaa sisäänpääsyn aktiviteettialueelle neljälle (4) hengelle. Seurueessa tulee olla vähintään yksi (1) valvoja (16v.+) ja vähintään yksi (1) lapsi (0-15v.). Kaikilla trampoliinialueelle menevillä tulee olla trampoliinisukat ja sisäänpääsyyn oikeuttava ranneke.

Henkilökohtaisia liikuntaetuja ei voida hyödyntää perhelipun ostossa. Ennakkoon maksetuista hyppylipuista ei palauteta eikä hyvitetä maksua. Hyppylippuja ei hyvitetä, mikäli ne jäävät käyttämättä tai kaikki osallistujat eivät saavu paikalle. Maksetun tuotteen maksutapaa ei voida vaihtaa jälkikäteen.

Hyppyvuoron ajankohtaa voidaan siirtää ainoastaan ottamalla hyvissä ajoin yhteyttä asiakaspalveluumme ennen vuoron alkamisajankohtaa. Yksittäistä lippua ei ole mahdollista siirtää.

RYHMÄLIPPU

Kaikilla trampoliinialueelle menevillä tulee olla trampoliinisukat ja sisäänpääsyyn oikeuttava ranneke. Ryhmäalennuksen saamiseksi tulee ryhmässä olla vähintään 10 henkilöä ja vähintään 10 lippua tulee maksaa samasta. Lisäliput voidaan maksaa erikseen.

Ennakkoon maksetusta hyppyvuorosta ei palauteta eikä hyvitetä maksua tai osaa siitä. Ryhmälippuja ei hyvitetä, mikäli ne jäävät käyttämättä tai kaikki osallistujat eivät saavu paikalle. Maksetun tuotteen maksutapaa ei voida vaihtaa jälkikäteen.

Hyppyvuoron ajankohtaa voidaan siirtää ainoastaan ottamalla hyvissä ajoin yhteyttä asiakaspalveluumme ennen vuoron alkamisajankohtaa. Yksittäisen ryhmälipun hyppyvuoron ajankohtaa ei voi siirtää.

0-5 vuotiailla on oltava vähintään 16 vuotta täyttänyt valvoja mukana trampoliinialueella. 6-8 vuotiailla on oltava valvoja puiston tiloissa esim. kahvilassa.

KOULULIPPU

Kaikilla trampoliinialueelle menevillä tulee olla trampoliinisukat ja sisäänpääsyyn oikeuttava ranneke. Alennetut kouluhinnat ovat voimassa arkisin klo 17.00 asti. Koululiput eivät ole myynnissä pyhinä eikä koulujen loma-aikoina. Aukioloaikojen ulkopuolella aloitetut hyppyvuorot veloitetaan minimissään 15 henkilön mukaan. Opettajat pääsevät veloituksetta valvomaan trampoliinialueelle (sis. Rush trampoliinisukat valvojille).

Koululiput tulee varata ennakkoon asiakaspalvelun kautta. Hyppyvuoron ajankohtaa voidaan siirtää ainoastaan ottamalla hyvissä ajoin yhteyttä asiakaspalveluumme ennen vuoron alkamisajankohtaa.

Ennakkoon maksetuista hyppylipuista ei palauteta eikä hyvitetä maksua. Hyppylippuja ei hyvitetä, mikäli ne jäävät käyttämättä tai kaikki osallistujat eivät saavu paikalle. Maksetun tuotteen maksutapaa ei voida vaihtaa jälkikäteen. Henkilökohtaisia liikuntaetuja ei voida hyödyntää koululipun ostossa.

SYNTTÄRIT

Synttärivarauksen yhteydessä veloitetaan 100 € varausmaksu. Varausmaksua ei palauteta mahdollisen peruuntumisen yhteydessä tai osallistujamäärän muuttuessa. Varauksen yhteydessä tilatut tarjoilut sekä muut oheistuotteet veloitetaan täysmääräisesti. Paketin vähimmäisveloitus on laskettu 6 tai 7 henkilön mukaan, riippuen paketista.

Kaikilla trampoliinialueelle menevillä tulee olla trampoliinisukat ja sisäänpääsyyn oikeuttava ranneke. Paikalla tulee olla vähintään yksi 16 vuotta täyttänyt tai vanhempi valvoja. Juhlien järjestäjät ovat ensisijaisesti vastuussa vieraistaan. Synttäripaketteihin sisältyy ilmainen sisäänpääsy ja trampoliinisukat yhdelle valvojalle. Lisäaikuiset ja -lapset erillisen synttärihinnaston mukaisesti (ei sis. Rush trampoliinisukkia). Henkilökohtaisia liikuntaetuja ei voida hyödyntää synttäripaketin ostossa.

Lisäykset syntymäpäivävieraiden henkilömäärään tulee ilmoittaa vähintään kolme (3) päivää ennen varattua ajankohtaa. Pizzatilaukset tulee tehdä vähintään kaksi (2) päivää ennen varattua ajankohtaa. Synttärivarausta voi siirtää veloituksetta enintään kolme (3) kertaa olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Lahjakortit

Lahjakortti käy maksuvälineenä lähes kaikkiin Rushin tuotteisiin ja palveluihin. Lahjakortti ei käy maksuvälineenä lahjakortteihin. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi eikä lahjakortista palauteta rahaa. Kadonneen tai vanhentuneen kortin arvoa ei hyvitetä tai palauteta. Lahjakortteja ei voi maksaa työsuhde-eduilla. Verkkokaupassa ostetun tuotteen maksutapaa ei voida vaihtaa jälkikäteen.

Verkkokaupassa lahjakorttiin merkitty lunastuskoodi syötetään maksutapahtuman yhteydessä sille varattuun kenttään ja toimipisteissämme lunastuskoodi esitetään kassalla maksutapahtuman yhteydessä. Lahjakortti on voimassa vain siihen merkittyyn päivämäärään asti ja käyttämätöntä arvoa ei hyvitetä. Lahjakorttien voimassaoloaikaa ei voida pidentää.

2.8.2023 lähtien ostetut lahjakortit ovat voimassa 3 vuotta ostopäivästä lähtien. Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.

rush trampoliinikerho

Osallistuminen kerhoon voidaan peruuttaa veloituksetta viimeistään 14 päivää ennen kerhon alkamispäivää laittamalla sähköpostia osoitteeseen helsinki@rushfinland.fi.

Peruuttamattomista tai lähempänä kuin 14 päivää kerhon alkamispäivästä peruutetuista osallistumisista perimme täyden harjoitusmaksun.
Mikäli sairastumisen tai loukkaantumisen takia henkilö ei voi osallistua jo maksettuun kerhoon, lääkärintodistusta esittämällä maksaja voi hakea hyvitystä kerhosta neljän (4) viikon omavastuuosuuden jälkeen yhtäjaksoisesta poissaolosta jäljelle jäävistä kerroista. Lääkärintodistuksen tulee kattaa koko poissaoloaika.

Rush pidättää oikeuden kuvata tiloissaan materiaalia markkinointi- ja informointitarkoituksiin. Mikäli ette halua huollettavan näkyvän markkinointimateriaaleissamme, ilmoitattehan asiasta etukäteen sähköpostitse helsinki@rushfinland.fi.

Night at rush

Night at Rush -lippu oikeuttaa osallistumisen Night at Rush -tapahtumaan. Tapahtumakohtaiset tiedot verkkokaupasta ja nettisivuilta.
Tapahtuman ikäraja on ehdoton.

Kaikilla tapahtumaan osallistuvilla tulee olla tapahtumaranneke ja trampoliinisukat (Rush sukat sisältyvät lipun hintaan). Ennakkoon maksettua lippua ei palauteta eikä maksua hyvitetä missään muodossa. Lippua ei hyvitetä, mikäli ne jäävät käyttämättä, osallistuja keskeyttää tapahtuman tai kaikki osallistujat eivät saavu paikalle. Maksetun tuotteen maksutapaa ei voida vaihtaa jälkikäteen. Henkilökohtaiset liikuntaedut eivät käy maksutapana.

Lipun ajankohtaa voidaan siirtää ainoastaan ottamalla hyvissä ajoin yhteyttä asiakaspalveluumme ennen tapahtuman alkamisajankohtaa. Lippujen jälleenmyynti ei ole sallittua ilman tapahtumanjärjestäjän suostumusta. Omat ruoat eivät ole sallittuja tapahtumassa, pois lukien hyvin allergisen henkilöt (lupa pyydettävä ennakkoon tapahtumajärjestäjältä).

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

KESÄKAUSARI

Kesäkausari on voimassa tuotteeseen merkityn voimassaoloajan aikana. Kesäkausari on henkilökohtainen ja väärinkäytökset johtavat kausikortin mitätöimiseen. Vuoron voi varata verkkokaupan kautta Kesäkausarin jäsennumerolla. Puiston kassalla tulee tunnistautua Kesäkausarin QR-koodilla tai jäsennumerolla, joka lähetetään ostajan sähköpostiin.

Kesäkausarilla voi varata päivässä enimmillään kaksi Open Jump 1 h -lippua puiston aukioloaikojen puitteissa. Kesäkausarilla varatun vuoron voi siirtää vain sen päivän sisällä, jolle varaus on tehty.

Kesäkausaria ei voi perua eikä maksua palauteta. Käyttämätöntä kesäkausaria ei hyvitetä, eikä käyttöaikaa voi siirtää myöhemmälle ajankohdalle esim. sairastumisen vuoksi. Verkkokaupassa ostetun tuotteen maksutapaa ei voida vaihtaa jälkikäteen, esimerkiksi lahjakorttiin.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kurkkaa myös usein kysytyt kysymykset Kesäkausarista täältä!