Ehdot

Palautus-, peruutus-, varaus- ja käyttöehdot:

Rush Finland / Rush Trampoliinipuisto / Sky Park Oy / Rush pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin (koskee myös hinnanmuutoksia). Huomioithan, että verkkomaksaminen (e-maksu) pankkitunnuksilla tai luottokortilla edellyttää asiakastilin muodostamista.

 

HYPPYLIPUT

Open Jump

Open jump lipuilla vapaa pääsy puiston kaikkiin aktiviteetteihin. Kaikilla trampollinialueelle menevillä tulee olla Rush trampoliinisukat ja sisäänpääsyyn oikeuttava ranneke.

Alle 6-vuotiailla on oltava yli 15-vuotias valvoja mukana alueella ja 7-8-vuotiailla valvoja puiston tiloissa. Kaikenikäiset ovat tervetulleita puistoon Open Jump vuoroille. Pienten lasten kanssa tullessa kannattaa kuitenkin huomioida, että ruuhkaisina aikoina kuten viikonloput ja arki-illat, puistossa on paljon isompia pomppijoita. Lasten vanhemmat ovat ensisijaisesti vastuussa lapsistaan.

Ostamalla lipun hyväksyt käyttö- ja turvallisuusehtomme, jolloin maksua ei palauteta. Maksua ei myöskään palauteta netissä ostetuista lipuista. Verkkokaupassa ostetun tuotteen maksutapaa ei voida vaihtaa jälkikäteen, esim. lahjakorttiin. Vuoron voi siirtää ilmoittamalla siitä vähintään 24h ennen vuoron alkamista.

Lapsilippu

Lapsilippu on voimassa 2-6- vuotiaille. Alle 6-vuotiailla on oltava yli 15-vuotias valvoja mukana alueella normaalilipulla.

Ostamalla lipun hyväksyt käyttö- ja turvallisuusehtomme, jolloin maksua ei palauteta. Maksua ei myöskään palauteta netissä ostetuista lipuista. Verkkokaupassa ostetun tuotteen maksutapaa ei voida vaihtaa jälkikäteen., esim. lahjakorttiin. Vuoron voi siirtää ilmoittamalla siitä vähintään 24h ennen vuoron alkamista.

Family time

Viikonloppuisin pomppuaikaa perheille. Familytime hinnat voimassa Familytime hyppyvuorojen aikana. Hyppyvuoron tulee päättyä klo 12:00 hintaedun lunastamiseksi. Lapsilippu voimassa myös Family Timessä. Alle 2v maksuton.

Ostamalla lipun hyväksyt käyttö- ja turvallisuusehtomme, jolloin maksua ei palauteta. Maksua ei myöskään palauteta netissä ostetuista lipuista. Verkkokaupassa ostetun tuotteen maksutapaa ei voida vaihtaa jälkikäteen, esim. lahjakorttiin. Vuoron voi siirtää ilmoittamalla siitä vähintään 24h ennen vuoron alkamista.

PRIVAPOMPUT

Trampoliinialueen varaus yksityiskäyttöön. Trampoliinialueella saa olla enintään ilmoitetun maksimikapasiteetin verran hyppijöitä. Paketeissa kiinteä veloitus. Yksityisvarauksen aikana on ryhmän jäsenillä vapaa pääsy puiston kaikkiin aktiviteetteihin. Kaikilla trampoliinialueelle menevillä tulee olla Rush trampoliinisukat. Sukat voi ostaa myös paikan päällä puistolta. Henkilökunta huolehtii asiakkaiden liikkumisesta puistossa (vuoronvaihto). Henkilöiden vaihto vuoron aikana ei sallittua – alueella tulee olla sama ryhmä koko hyppyvuoron ajan. Poikkeusaikoina juhlahuoneet eivät ole käytössä.

Ostamalla Privapomppu -paketin hyväksyt käyttö- ja turvallisuusehtomme, jolloin maksua ei palauteta. Maksua ei myöskään palauteta netissä ostetuista lipuista. Verkkokaupassa ostetun tuotteen maksutapaa ei voida vaihtaa jälkikäteen, esim. lahjakorttiin. Vuoron voi siirtää ilmoittamalla siitä vähintään 24h ennen vuoron alkamista.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Kausari (kausikortti)

Kausarit ovat henkilökohtaisia ja käytettävissä Rush Helsingissä. Vuoro suositellaan varattavaksi etukäteen, hyppyoikeus saatavuuden perusteella. Voit varata kerrallaan kaksi hyppytuntia. Jos puistossa on tilaa, voit jatkaa hyppyvuoroasi jatkamalla varaustasi kassalla. Kausari on henkilökohtainen. Tunnistautuminen kassalla jäsenkortilla tai virallisella henkilötodistuksella kuten ajokortilla. Kausari aktivoituu heti oston yhteydessä. Puiston ollessa suljettuna, ei kausari ole käytettävissä esimerkiksi joulun, juhannuksen tai yksityistilaisuusvarauksen takia. Rush trampoliinipuisto pidättää oikeuden muutoksiin. Kausikorttilaisen tulee noudattaa puiston ja henkilökunnan ohjeita. Kausarin laitto tauolle onnistuu ainoastaan lääkärintoristuksella. Todistus tulee toimittaa osoitteeseen myynti@rushfinland.fi.

Kausaria ei voi perua eikä maksua palauteta. Verkkokaupassa ostetun tuotteen maksutapaa ei voida vaihtaa jälkikäteen., esim. lahjakorttiin.

LAHJAHYPPY

Lahjaliput ovat käytettävissä ainoastaan tuotteessa mainittuun Open Jump -vuoroon: Open Jump 1,5h tai Open Jump 2h. Lahjaliput eivät ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin, alennuksiin tai kampanjoihin. Lippua ei vaihdeta kokonaan eikä osittain rahaksi. 1 lippu oikeuttaa 1 henkilön pääsyn alueelle mainitun ajan verran.

Ostamalla lahjalipun hyväksyt käyttö- ja turvallisuusehtomme, jolloin maksua ei palauteta. Maksua ei myöskään palauteta netissä ostetuista lahjalipuista. Verkkokaupassa ostetun tuotteen maksutapaa ei voida vaihtaa jälkikäteen., esim. lahjakorttiin.

Sarjaliput

Vanhan järjestelmän sarjaliput ovat voimassa 6 kk ostopäivästä. Sarjaliput eivät ole henkilökohtaisia.

Sarjalippua ei voi perua eikä maksua palauteta.

Lahjakortit

Lahjakortti on voimassa yhden vuoden (12 kk) ostopäivästä ja käytettävissä Rush Helsingin puistossa. Lahjakortti lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen, ja kortissa esiintyvä lunastuskoodi tulee syöttää verkkokaupassa promo- ja lahjakorttikoodikenttään tai esittää puistolla maksun yhteydessä. Lahjakortti käy maksutapana ainoastaan hyppylipputuotteisiin. Lahjakortti tulee hyödyntää lahjakortin voimassaoloaikana. Vanhentuneet lahjakortit eivät käy maksutapana. Lahjakortissa ilmoitettua voimassaoloaikaa ei voida jatkaa eikä uusia.

Lahjakorttia ei voi perua eikä maksua palauteta. Verkkokaupassa ostetun tuotteen maksutapaa ei voida vaihtaa jälkikäteen.

TIEDOTE 15.12.2020: Olemme jatkaneet lahjakorttien voimassaoloaikoja ja kaikki ostetut sekä uudet lahjakortit ovat voimassa 1,5 vuotta ostopäivästä.

Synttärit

Synttärivaraus on mahdollista siirtää ilmoittamalla siitä s-postitse osoitteeseen myynti@rushfinland.fi tai soittamalla +358 400 498 800. Maksua ei palauteta etukäteen maksetusta synttärivarauksesta (varausmaksu). Lisähenkilöiden ilmoitus tulee tehdä viimeistään 3 päivää ennen varattua ajankohtaa ja erotus maksetaan paikan päällä puistolla. Alle 3 päivän ilmoituksissa emme voi taata, että puistossa on tilaa. Pizzatilaukset on tehtävä viimeistään edellisen viikon torstaihin mennessä. Minimihinnat eivät sisällä tarjoiluja ja ovat voimassa kaikissa muutoksissa.

Bonkers-kerho

Osallistuminen kerhoon voidaan peruuttaa veloituksetta viimeistään 14 päivää ennen kerhon alkamispäivää laittamalla sähköpostia osoitteeseen johanna.jarvela@rushfinland.fi. Peruuttamattomista tai lähempänä kuin 14 päivää kerhon alkamispäivästä peruutetuista osallistumisista perimme täyden harjoitusmaksun.

Mikäli sairastumisen tai loukkaantumisen takia lapsi ei voi osallistua jo maksettuun kerhoon, lääkärintodistusta esittämällä maksaja voi hakea hyvitystä kerhosta neljän (4) viikon omavastuuosuuden jälkeen yhtäjaksoisesta poissaolosta jäljelle jäävistä kerroista. Lääkärintodistuksen tulee kattaa koko poissaolo aika.

Night at rush

Night at rush lippu oikeuttaa sisäänpääsyn valittuun Night at Rush tapahtumaan. Tapahtumakohtaiset tiedot verkkokaupasta ja nettisivuilta. Muista ilmoittaa lisätiedoissa osallistujan nimi ja mahdolliset ruoka-aine allergiat.

Osallistuminen on sitova, eikä maksua palauteta jo maksetuista lipuista. Verkkokaupassa ostetun tuotteen maksutapaa ei voida vaihtaa jälkikäteen. Maksun palautus ainoastaan lääkärintodistuksella. Mikäli henkilö on ei pääse osallistumaan tapahtumaan, voimme siirtää osallistumisen seuraavaan Night at Rushiin. Lippujen jälleenmyynti ei ole sallittua. Peruutuksissa ja siirroissa tulee olla yhteydessä myyntiimme s-postitse: myynti@rushfinland.fi. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Night at rush -luokkaretki

Ensimmäinen lasku tulee maksaa heti varauksen vahvistuttua (50% kokonaissummasta, maksuaikaa 7 pv.) ja toinen lasku tulee maksaa 14 päivää ennen tapahtumaa (loput kokonaissummasta). Peruutus on tehtävä 30 päivää ennen tapahtuman alkua. Tämän jälkeen varausmaksua ei palauteta eikä osallistumista voida perua.

Rush & Sealife

Lippu on ostettavissa paikan päältä puistosta sekä Sea lifen kassalta ja molempien verkkokaupoista. Lippu on voimassa vuoden 2020 loppuun asti. Huomioithan, että lippu tulee käyttää ensin siinä toimipisteessä mistä se on ostettu, myös verkkokaupasta ostetut.

Maksua ei palauteta. Verkkokaupassa ostetun tuotteen maksutapaa ei voida vaihtaa jälkikäteen. Lippu tulee käyttää ensin Rush trampoliinipuistossa. Rush sukat myydään erikseen (3 € / pari).

RUSH OHEISTUOTTEET

Rush Trampoliinipuiston verkkokaupasta ostetuilla käyttämättömillä tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske lippuja, kausareita, lahjakortteja, Bonkersia, Night at Rushia eikä synttäri-/ yritys-/ polttaripaketteja. Ostokuitti esitettävä vaihdon / palautuksen yhteydessä. Olethan meihin yhteydessä tämän asian tiimoilta s-postitse: info@rushfinland.fi.