Ehdot

Palautus-, peruutus-, varaus- ja käyttöehdot:

Rush Finland / Rush Trampoliinipuisto / Sky Park Oy / Rush pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin (koskee myös hinnanmuutoksia). Huomioithan, että verkkomaksaminen (e-maksu) pankkitunnuksilla tai luottokortilla edellyttää asiakastilin muodostamista.

 

HYPPYLIPUT

Open Jump

Open Jump -lipuilla vapaa pääsy puiston kaikkiin aktiviteetteihin. Kaikilla trampollinialueelle menevillä tulee olla trampoliinisukat ja sisäänpääsyyn oikeuttava ranneke.

Alle 5-vuotiailla on oltava yli 15-vuotias valvoja mukana trampoliinialueella ja 6-8-vuotiailla valvoja puiston tiloissa esim. kahvilassa. Kaikenikäiset ovat tervetulleita puistoon Open Jump vuoroille. Pienten lasten kanssa tullessa kannattaa kuitenkin huomioida, että ruuhkaisina aikoina kuten viikonloput ja arki-illat, puistossa on paljon isompia pomppijoita. Lasten vanhemmat ovat ensisijaisesti vastuussa lapsistaan.

Ostamalla lipun hyväksyt käyttö- ja turvallisuusehtomme, jolloin maksua ei palauteta. Maksua ei myöskään palauteta netissä ostetuista lipuista. Verkkokaupassa ostetun tuotteen maksutapaa ei voida vaihtaa jälkikäteen, esim. lahjakorttiin. Vuoron voi siirtää ilmoittamalla siitä vähintään 24h ennen vuoron alkamista.

NAPEROPOMPPU-LIPPU

Voimassa vain Naperopomppu-vuorojen aikana. Vuoro suunnattu 0-6-vuotiaille lapsille ja heidän valvojilleen. Vuorolle pääsee yksi aikuinen maksutta per yksi 0-6 -vuotias lapsi. Seurueen muista aikuisista veloitus hinnaston mukaisesti. Open Jump -liput eivät ole voimassa Naperopompun aikana. 7-17 -vuotiailla tai ilman 0-6 -vuotiasta lasta tulevilla yli 18 -vuotiailla ei pääsyä Naperopomppuun.

Ostamalla lipun hyväksyt käyttö- ja turvallisuusehtomme, jolloin maksua ei palauteta. Maksua ei myöskään palauteta netissä ostetuista lipuista. Verkkokaupassa ostetun tuotteen maksutapaa ei voida vaihtaa jälkikäteen., esim. lahjakorttiin. Vuoron voi siirtää ilmoittamalla siitä vähintään 24h ennen vuoron alkamista.

ALElippu

Opiskelijat, varus- ja siviilipalvelusmiehet saavat voimassaolevalla todistuksella -10 % alennuksen normaalihintaisista Open Jump -hyppylipuista. Etu on henkilökohtainen eikä yhdistettävissä muihin alennuksiin / tarjouksiin. Voimassaoleva todistus esitettävä kassalla ennen maksua. Tositteena käy joko opiskelijakortti (myös ISIC) tai varusmies-/siviilipalveluskortti.

Ostamalla lipun hyväksyt käyttö- ja turvallisuusehtomme, jolloin maksua ei palauteta. Maksua ei myöskään palauteta netissä ostetuista lipuista. Verkkokaupassa ostetun tuotteen maksutapaa ei voida vaihtaa jälkikäteen, esim. lahjakorttiin. Vuoron voi siirtää ilmoittamalla siitä vähintään 24h ennen vuoron alkamista.

PRIVAPOMPUT

Trampoliinialueen varaus yksityiskäyttöön. Trampoliinialueella saa olla enintään ilmoitetun maksimikapasiteetin verran hyppijöitä. Aukioloaikojen sisällä järjestetyistä vuoroista veloitetaan trampoliinialueen täyden kapasiteetin mukainen hinta. Aukioloaikojen ulkopuolella minimiveloitus tapahtuu 20 henkilön mukaan ja henkilömäärä tulee vahvistaa 2 päivää ennen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Lisähenkilöistä veloitetaan normaalin hinnaston mukainen lippuhinta. Mikäli henkilömäärä alittuu aiemmin ilmoitetusta määrästä, veloitetaan ennakkoon ilmoitetun henkilömäärän mukainen hinta.

Yksityisvarauksen aikana on ryhmän jäsenillä vapaa pääsy puiston kaikkiin aktiviteetteihin. Iso kokoustila on käytettävissä hyppyjen ajan. Lisäksi synttärihuoneita on mahdollista varata käyttöön (max. 5 huonetta) 45 € / varaus. Kaikilla trampoliinialueelle menevillä tulee olla trampoliinisukat. Puuttuvat trampoliinisukat voidaan ostaa myös paikan päällä puistolta. Henkilökunta huolehtii asiakkaiden liikkumisesta puistossa (vuoronvaihto).

Ostamalla Privapomppu -paketin hyväksyt käyttö- ja turvallisuusehtomme, jolloin maksua ei palauteta. Maksua ei myöskään palauteta netissä ostetuista lipuista. Verkkokaupassa ostetun tuotteen maksutapaa ei voida vaihtaa jälkikäteen, esim. lahjakorttiin. Vuoron voi siirtää ilmoittamalla siitä vähintään 24h ennen vuoron alkamista. Maksamattoman vuoron voi peruuttaa 2 päivää ennen varattua ajankohtaa.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Kausari (kausikortti)

Kausarit ovat henkilökohtaisia ja käytettävissä Rush Helsingissä. Vuoro suositellaan varattavaksi etukäteen, hyppyoikeus saatavuuden perusteella. Voit varata kerrallaan kaksi hyppytuntia. Jos puistossa on tilaa, voit jatkaa hyppyvuoroasi jatkamalla varaustasi kassalla. Tunnistaudu kassalla Rushin kausarikortilla tai virallisella henkilötodistuksella kuten ajokortilla. Kausari aktivoituu heti oston yhteydessä. Puiston ollessa suljettuna, ei kausari ole käytettävissä esimerkiksi joulun, juhannuksen tai yksityistilaisuusvarauksen takia. Rush trampoliinipuisto pidättää oikeuden muutoksiin. Kausikorttilaisen tulee noudattaa puiston ja henkilökunnan ohjeita. Kausarin laitto tauolle onnistuu ainoastaan lääkärintoristuksella. Todistus tulee toimittaa osoitteeseen myynti@rushfinland.fi.

Kausaria ei voi perua eikä maksua palauteta. Verkkokaupassa ostetun tuotteen maksutapaa ei voida vaihtaa jälkikäteen., esim. lahjakorttiin.

Lahjakortit

Verkkokaupasta ostettu lahjakortti on voimassa yhden 1,5 vuotta ostopäivästä ja käytettävissä Rush Helsingin puistossa. Lahjakortti lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Puistolta ostetuissa lahjakorteissa on kiinteä voimassaoloaika.

Lahjakortissa esiintyvä lunastuskoodi tulee syöttää verkkokaupassa promo- ja lahjakorttikoodikenttään tai esittää puistolla maksun yhteydessä. Lahjakorttia ei voi käyttää Kausareihin, lahjakortteihin eikä Lahjahyppyihin. Lahjakortti tulee hyödyntää lahjakortin voimassaoloaikana. Vanhentuneet lahjakortit eivät käy maksutapana. Lahjakortissa ilmoitettua voimassaoloaikaa ei voida jatkaa eikä uusia.

Lahjakorttia ei voi perua eikä maksua palauteta. Verkkokaupassa ostetun tuotteen maksutapaa ei voida vaihtaa jälkikäteen.

Synttärit

Kaikki synttäripaketit sisältävät hyppyliput, kertakäyttöastiat (kupit, servietit, lautaset), juhlahuoneen käytön 30 minuutiksi ja yhden (1) aikuisen ilmaisen sisäänpääsyn trampoliinialueelle. Tarjoilut, Rush trampoliinisukat, lisäaikuiset ja muut tuotteet lasketaan aina pakettihinnan päälle. Minimiveloitus Jump Party paketissa lasketaan 7 henkilön mukaan ja Premium Paketissa 6 henkilön mukaan. Minimihinnat eivät sisällä tarjoiluja ja ovat voimassa kaikissa muutoksissa.

Synttärivaraus on mahdollista siirtää ilmoittamalla siitä s-postitse osoitteeseen myynti@rushfinland.fi tai soittamalla numeroon +358 400 498 800. Maksua ei palauteta etukäteen maksetusta synttärivarauksesta (varausmaksu). Jos paketista on jo maksettu varausmaksu, ei synttäripakettityyppiä voida enää muuttaa (Jump Party -> Premium Party ja toisinpäin). Loput synttäripaketista maksetaan puistolla ennen hyppyvuoron aloitusta.

Lisähenkilöiden ilmoitus tulee tehdä 3 päivää ennen varattua ajankohtaa. Alle 3 päivän ilmoituksissa emme voi taata, että puistossa on tilaa. Pizzatilaus tulee tehdä viimeistään edellisen viikon torstaihin mennessä.

Huomioittehan, että omien tarjoilujen kohdalla tulee tuoda omat tarjoiluastiat.

Bonkers-kerho

Osallistuminen kerhoon voidaan peruuttaa veloituksetta viimeistään 14 päivää ennen kerhon alkamispäivää laittamalla sähköpostia osoitteeseen johanna.jarvela@rushfinland.fi.

Peruuttamattomista tai lähempänä kuin 14 päivää kerhon alkamispäivästä peruutetuista osallistumisista perimme täyden harjoitusmaksun.

Mikäli sairastumisen tai loukkaantumisen takia henkilö ei voi osallistua jo maksettuun kerhoon, lääkärintodistusta esittämällä maksaja voi hakea hyvitystä kerhosta neljän (4) viikon omavastuuosuuden jälkeen yhtäjaksoisesta poissaolosta jäljelle jäävistä kerroista. Lääkärintodistuksen tulee kattaa koko poissaoloaika.

Night at rush

Night at Rush lippu oikeuttaa sisäänpääsyn valittuun Night at Rush tapahtumaan. Tapahtumakohtaiset tiedot verkkokaupasta ja nettisivuilta. Muista ilmoittaa lisätiedoissa osallistujan nimi ja mahdolliset ruoka-aine allergiat.

Osallistuminen on sitova, eikä maksua palauteta jo maksetuista lipuista. Verkkokaupassa ostetun tuotteen maksutapaa ei voida vaihtaa jälkikäteen. Maksun palautus ainoastaan lääkärintodistuksella. Mikäli henkilö on ei pääse osallistumaan tapahtumaan, voimme siirtää osallistumisen seuraavaan Night at Rushiin. Lippujen jälleenmyynti ei ole sallittua. Peruutuksissa ja siirroissa tulee olla yhteydessä myyntiimme s-postitse: myynti@rushfinland.fi. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Night at rush -luokkaretki

Ensimmäinen lasku tulee maksaa heti varauksen vahvistuttua (50% kokonaissummasta, maksuaikaa 7 pv.) ja toinen lasku tulee maksaa 14 päivää ennen tapahtumaa (loput kokonaissummasta). Peruutus on tehtävä 30 päivää ennen tapahtuman alkua. Tämän jälkeen varausmaksua ei palauteta eikä osallistumista voida perua.

Rush & Sea life

Lippu on ostettavissa paikan päältä puistosta sekä Sea lifen kassalta ja molempien verkkokaupoista. Lippu on voimassa vuoden 2023 loppuun asti. Huomioithan, että lippu tulee käyttää ensin siinä toimipisteessä mistä se on ostettu, myös verkkokaupasta ostetut.

Maksua ei palauteta. Verkkokaupassa ostetun tuotteen maksutapaa ei voida vaihtaa jälkikäteen. Lippu tulee käyttää ensin Rush trampoliinipuistossa. Rush trampoliinisukat myydään erikseen (3,50 € / pari).

RUSH OHEISTUOTTEET

Rush Trampoliinipuiston verkkokaupasta ostetuilla käyttämättömillä tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske lippuja, kausareita, lahjakortteja, Bonkersia, Night at Rushia eikä synttäri-/ yritys-/ polttaripaketteja. Ostokuitti esitettävä vaihdon / palautuksen yhteydessä. Olethan meihin yhteydessä tämän asian tiimoilta s-postitse: info@rushfinland.fi.