FAQ

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Yleisiä usein kysyttyjä kysymyksiä

Synttäreihin liittyvät kysymykset on koottu sivun loppuun.

Minkä ikäisille puistot on tarkoitettu?

Rush sopii kaikenikäisille! Alle 10-vuotiailla tulee olla vähintään 15-Vuotias henkilö puistolla lapsen valvojana. Huoltaja on vastuussa lapsen oleskelusta puistossa.

Kaikilla trampoliinialueelle menevillä tulee olla Rush trampoliinisukat sekä sisäänpääsyyn oikeuttava ranneke.

Onko painorajaa?

Kaikkien asiakkaiden tulisi olla terveitä ja fyysisesti normaalissa kunnossa. Painoraja trampoliineille on 110 kg ja Wipeutiin 90kg.

Tuleeko aika varata etukäteen?

Puistoon voi tulla suoraan ilman ennalta varattua aikaa. Varmistaaksesi puistoon pääsyn suosittelemme buukkaamaan vuoron etukäteen, sillä asiakaskapasiteetti on rajattu ja paikat myydään loppuun etenkin arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Voit varata ajan halutessasi Rushin verkkokaupasta.

Millä voin maksaa?

Verkkokaupassa käyvät maksuvälineinä yleisimmät pankki- ja luottokortit, liikunta- ja kulttuurisetelit sekä käteinen. Myös AMEX käy maksuvälineeksi

Huomaathan, että etukäteen varattu lippu tulee lunastaa viimeistään 15 minuuttia ennen vuorosi alkua tai vuoro vapautuu ja paikka voidaan täyttää seuraavalla asiakkaalla.

Voidaanko varausta siirtää?

Varatun vuoron voi siirtää ennen vuoron alkamisaikaa, mikäli puistossa on tilaa. Ilmoitus siirrosta tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen info@rushfinland.fi tai soittamalla asiakaspalveluun.

Milloin puistoon pitää saapua?

Puistoon on hyvä saapua hyvissä ajoin, viimeistään 15 minuuttia ennen vuorosi alkua, jotta ehdit maksaa vuorosi, vaihtaa vaatteet ja katsoa turvallisuusvideon. Turvaohje kannattaa lukea ja kuitata valmiiksi jo ennen puistolle saapumista. Turvaohje löytyy: www.rushfinland.fi/turvaohje

Vaatteet ja varusteet?

Tullessasi trampoliinipuistoon tarvitset mukaasi vain sisäliikuntavaatteet. Rush trampoliinisukat voit ostaa kassaltamme tullessasi ensimmäistä kertaa pomppimaan. Seuraavilla kerroilla voit käyttää ostamiasi sukkia uudelleen. Hyväksymme vain Rushin omat trampoliinisukat laadun sekä hygienia varmistamiseksi.

Trampoliinialueelle ei saa viedä teräviä tai pieniä irtoesineitä kuten avaimia tai lompakkoja. Trampoliinialueella voi käyttää pieniä ja hyvin kiinnitettyjä koruja. Esimerkiksi rannerenkaita, isoja korvakoruja tai pitkiä kaulakoruja ei kannata käyttää hyppiessä turvallisuussyistä. Kaikki alueelle viedyt esineet(mm. puhelin) on asiakkaan omalla vastuulla. Suosittelemme käyttämään lukollisia säilytyslokeroita.

Mitä jos myöhästyn varatulta ajaltani?

Mikäli puistossa on tilaa, voit mennä puistoon saavuttuasi paikalle.

Tullessasi esimerkiksi yrityksen ryhmätilaisuuteen tai synttäreille kannattaa paikalla olla 30 minuuttia ennen varausajankohtaa, jotta trampoliinisukkien ja rannekkeiden jakoon, turvallisuusinfoon sekä vaatteiden vaihtoon jää riittävästi aikaa. Jos tulet myöhässä tilaisuuteen, pyrimme järjestämään sinut ryhmäsi mukaan. Olet kuitenkin itse vastuussa siitä, että saavut puistoon ajoissa.

Saako puistoon tuoda omia ruokia?

Pyrimme pitämään puiston mahdollisimman siistinä ja hajuttomana, minkä takia omat eväät eivät ole sallittuja alueella. Helsingin puistossa on kahvi-, välipala- ja elintarvikeautomaatit ja Vantaalla palvelee normaali kahvila. Molemmissa kahviloissa on upeat näköalapaikat puiston puolelle. Kouluryhmien osalta voimme järjestää erikseen mahdollisuuden omien eväiden nauttimiseen.

Mitä Rushissa voi tehdä ja mitä muita tapahtumia on?

Meillä voi järjestää synttäreitä, yrityksen teema- ja tiimipäiviä, polttareita ja muita yksityistilaisuuksia. Puistoissa pidetään viikonloppuisin hohtotrampoliinidiscoja ja lisäksi järjestetään trampoliiniryhmäliikuntaa, trampoliinipolttopalloa ja lasten Bonkers -temppukerhoja. Katso koko tarjonta aktiviteetit-sivulta.

Mitä aktiviteetteja Rushissa on?

Helsingin Rushissa on jättimäinen freestyle-alue, vaahtokumimonttu, extreme polttopalloalue, Slamdunk -trampoliinidonkkaus, air walk-trampoliiniseinät, Stunt jump, pukkitappelu ja wipeout-kone. Vantaalta löytyy näiden lisäksi myös LaserMaze laser huone. Stunt jump löytyy vain Helsingin puistosta. Katso tarkemmat kuvaukset aktiviteetit-sivulta.

Voinko varata puhelimella?

Kyllä voit, mutta helpompaa on tehdä varaus online-ajanvarauksesta. Ryhmät ja juhlat voi varata ottamalla yhteyttä myynti@rushfinland.fi tai soittamalla numeroon 0400 498800.

Missä Rush trampoliinipuistot sijaitsee?

Helsingin Valimossa osoitteessa Valimotie 25, 00380 Helsinki. Sisäänkäynti parkkipaikan puolelta.

Vantaan Tammistossa osoitteessa Muuntotie 3, 01510 Vantaa. Sisäänkäynti ja parkkipaikat Jumbon puolella

Mitä jos hukkaan trampoliinisukat?

Uusia trampoliinisukkiasukkia voi ostaa puiston kassalta hintaan 3 €.

Miksi puistossa täytyy pitää Rush trampoliinisukat?

Jokaisella tulee olla Rush trampoliinisukat turvallisuuden ja hygienian takia. Sukkia voi käyttää uudelleen aina vieraillessasi puistossa.

Voiko joku muu kuin lapsen oma vanhempi allekirjoittaa turvallisuusohjeen?

Kyllä. Ryhmävarauksen (esim. synttärit) tehnyt huoltaja voi kuitata kaikkien paikalla olevien lasten turvallisuusohjeet. Suosittelemme kuitenkin, että laillinen huoltaja allekirjoittaa oman lapsensa turvallisuusohjeen, jotta tavoitamme lapsen huoltajan tarvittaessa. Sähköinen turvaohje on voimassa vuoden. Mikäli haluat täyttää kertakäyttöisen turvaohjeen, saat sen pyytämällä kassalta.

Onko turvallisuusohje pakko allekirjoittaa?

KYLLÄ. Jokaisen hyppääjän tulee allekirjoittaa turvallisuusohje. Alle 18-vuotiaan hyppääjän huoltajan tulee allekirjoittaa turvallisuusohje.

Pukukaapit?

Rush puistoissa on lukittavia pukukaappeja ja lokeroita. Jokaisessa kaapissa on oma koodilukko tai avainranneke. Kaappeja on rajoitettu määrä ja vapaana olevat kaapivat menevät ensin varanneille. Rush ei vastaa asiakkaiden omaisuudesta kaapeissa eikä puistoalueella.

Onko ryhmäalennuksia?

Yli kymmenen henkilön ryhmät ovat oikeutettuja -10% ryhmäalennukseen, mikäli varaus on tehty etukäteen sekä maksetaan yhdellä kertaa. (Ei jaettuja maksuja) Mikäli haluat ohjauksen ryhmällesi, otathan yhteyttä myynti@rushfinland.fi.

Onko Rush turvallinen?

Tullessasi trampoliinipuistoon, on erittäin tärkeää noudattaa turvallisuusohjeita ja ymmärtää trampoliinipomppimisen riskit. Huomioithan, että jokainen on itse vastuussa omasta toiminnastaan ja siitä ettei aiheuta omalla toiminnallaan muille vaaraa. Huomioi siis jatkuvasti ympäristöä ja muita pomppijoita.

Trampoliinipuisto on suunniteltu ja rakennettu Funspotin trampoliinipuistotehtaalla Yhdysvalloissa. Funspot on rakentanut trampoliineja jo yli neljäkymmentä vuotta ja trampoliinipuistoja kymmenen vuotta. Funspot on maailman johtava trampoliinipuistovalmistaja esimerkiksi turvallisuuden ja laadun osalta. Jouset, runkorakenteet, suojapatjat, materiaalivalinnat sekä suojaetäisyydet on kaikki suunniteltu, toteutettu ja testattu Funspotilla ASTM kriteerien mukaisesti. ASTM on yhdysvaltalainen materiaali- ja kuluttajapalveluiden valvontaviranomainen kuten TUKES Suomessa. ASTM on maailman laajin ja yksityiskohtaisin kriteeristö trampoliini- ja aktiviteettipuistojen määräysten osalta.

Turvallisuusohjeessa käydään kaikille läpi puiston pelisäännöt ja kerrataan trampoliinihyppäämisen riskit. Jokaisen tulee lukea ja allekirjoittaa turvallisuusohje ennen puistoon pääsyä. Ennen puistoon hyppäämistä jokainen katsoo vielä kolmen minuutin mittaisen turvallisuusvideon.

Puistossa on jatkuvasti henkilökuntaa valvomassa asiakkaiden toimintaa ja turvallisuutta. Turvallisuusohjeiden laiminlyönti saattaa johtaa puistosta poistamiseen.

Trampoliinihyppäämisen riskit ovat verrattavissa esimerkiksi jalkapallon, jääkiekon ja laskettelun riskeihin. Tullessasi trampoliinipuistoon, on erittäin tärkeää noudattaa turvallisuusohjeita ja ymmärtää riskit, joita trampoliineihin liittyy.

Löytyykö WI-FI?

Puistosta löytyy ilmainen WI-FI, jonka kautta voit jakaa kuvia ja videoita. Voit käyttää #rushhelsinki tai #rushvantaa tägiä jakaessasi materiaalia.

Millä puistoon pääsee ja onko parkkitilaa?

Julkinen liikenne

Rush Helsinki sijaitseen Valimon juna-aseman vieressä. Asemalta on parisataa metriä matkaa Rush:in ulko-ovelle. Valimon pysäkille pysähtyvät A junat päivisin ja L-junat öisin. A-junalla matka Pasilaan kestää 6 minuuttia ja rautatieasemalle 11 minuuttia. Länteen Leppävaaraan junamatka kestää 6 minuuttia.
Bussilinja 54:n päätepysäkki on rakennuksemme osoite valimotie 25. Bussilinja 54 kulkee pohjois-Haagan ja Pukinmäen kautta Itäkeskukseen.

Autolla

Helsingin Puisto sijaitsee Vihdin tien varressa Pitäjänmäen alueella osoitteessa Valimotie 25. Kehä ykköselle Konalan liittymään on matkaa 2,2 kilometriä / 4 minuuttia.

Puistomme edessä on satoja parkkipaikkoja iltaisin ja viikonloppuisin, kun Pitäjänmäen teollisuuskeskittymä hiljenee työläisistä. Päivisin on rajatummin tilaa. Parkkipaikka on maksullinen. Helsingin puistolla pysäköinnistä Rush hyvittää 1h / 1,5h / 2h lipun ostaneille 1,5€ / 2€ / 2,5€ kassalla.

Vantaan puisto sijaitsee osoitteessa muuntotie 3,01510 Vantaa. Pysäköinti Vantaan puistolla on maksutonta.

Milloin puistoissa on ruuhkaa?

Kiireisimmät ajat ovat luultavimmin iltaisin viiden jälkeen ja viikonloppupäivisin. Koulujen loma-aikoina ruuhkaa on koko aukioloajan. Varaa aikasi ennakkoon ja varmista pääsysi puistoon!

Onko trampoliiniryhmäliikuntaa?

Katso palvelut täältä.

Trampoliinihyppääminen on erittäin tehokasta liikuntaa. Vartalon kaikki lihakset pääsevät töihin ja samalla kehittyy niin tasapaino, voima, kestävyys kuin räjähtävyyskin. Trampoliineilu on nivelille ystävällistä, koska esimerkiksi juoksemisesta tuttua tärähdystä ei tapahdu. Trampoliinihyppimisen treenivaikutus on erittäin tehokas. NASA on tehnyt tutkimuksia, joissa on vertailtu lenkkeilyä ja trampoliinihyppimistä. Tutkimusten mukaan 10 minuutin normaali trampoliinitreeni vastaa 30 minuutin lenkkeilyä ja on keskimäärin 68% tehokkaampi liikuntamuoto. Kovaa ja korkealle hyppiessä trampoliiniliikunta on yksi rankimmista mahdollisista treenimuodoista.

Kaikkien puiston asiakkaiden tulee lukea, täyttää ja palauttaa Rush turvallisuusohje ennen puistoon pääsyä.

Alle 10-vuotiaalla tulee olla huoltaja mukana puistossa. Huoltaja voi ostaa itselleen lipun puistoon tai seurata lapsen touhuja kahvilastamme. Kymmenen vuotta täyttänyt voi hyppiä puistossa vapaasti ilman huoltajaa. KAIKILLA (myös aikuisilla!) tulee olla turvallisuusohje asianmukaisesti täytettynä ja palautettuna ennen puistoon pääsyä. Turvallisuusohje löytyy oikealta painamalla TURVAOHJE-painiketta.

Kuitattu turvaohje on voimassa 12 kuukautta, jonka jälkeen ohje tulee uusia lukemalla ja täyttämällä se uudelleen asianmukaisesti. Säännöllisellä turvaohjeen päivittämisellä varmistamme asiakkaiden turvallisuuden ja päivitysten ymmärtämisen.

Alle 18-vuotiaan huoltajan tulee lukea, ymmärtää ja hyväksyä Rush turvallisuusohje. Hän varmistaa myös, että huollettavat ovat ymmärtäneet ohjeet ja kykenevät toimimaan niiden mukaan. Jos tulet puistoon ilman oikein täytettyä turvallisuusohjetta, emme voi päästää sinua alueelle.

Onko liikuntarajoitteisten pääsy huomioitu?

Liikuntarajoitteisten kulku puistoomme on järjestetty hisseillä/luiskilla, joita löytyy sekä ulko-ovelta että sisältä. Lisäksi puistosta löytyy sopivat WC-tilat. Trampoliinipuistoalueella liikuttaessa liikuntarajoitteinen tarvitsee henkilökohtaista apua, koska alueella on portaita, patjoja ja erilaisia pykäliä haittaamassa kulkua.

Milloin alkaa päivän viimeinen hyppytunti?

Viimeinen vuoro alkaa tuntia ennen puiston sulkemisaikaa.

Milloin ensimmäinen hyppyvuoro alkaa päivittäin?

Ensimmäinen hyppyvuoro alkaa puoli tuntia puistojen avautumisen jälkeen. Viikonloppuisin on erilaisia teemoja, kuten familytime-ajat, jolloin perheille sekä perheen pienimmille on oma hinnoittelunsa. kaikki ovat silti tervetulleita puistoon. Tarkasta aikataulut tilanne online-ajanvarauksesta. Suosittelemme vahvasti vuoron varaamista etukäteen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä synttäreistä Rushissa

Miten varaan juhlan?

Tutustu synttäripaketteihin nettisivuilla tai tiedustele vapaita aikoja sähköpostitse osoitteesta myynti@rushfinland.fi. Synttärit maksetaan puistossa paikan päällä ennen synttäreiden aloittamista. Huomioithan että tarjoilut tulee tilata etukäteen. Voit halutessasi tuoda myös omat synttärieväät.

Milloin juhlijoiden määrä tulee vahvistaa?

Juhlijoiden määrä tulee vahvistaa seitsemän päivää ennen synttäreitä etenkin, jos juhlijoiden määrä on suurempi kuin varausvaiheessa ilmoitettu. Jos haluat lisätä henkilömäärää alle seitsemän päivän sisällä juhlista, emme voi taata, että hyppylippuja on enää jäljellä. Hyppääjien määrä puistossa on rajattu turvallisuuden ja viihtyvyyden takaamiseksi.

Onko synttäreille kokorajoituksia?

Puistoissa on useita juhla-/ryhmähuonetta. Huoneiden maksimikoot vaihtelevat 16:sta ja 32:den henkilön välillä. Voimme järjestää jopa 100 hengen tilaisuuksia, jolloin kaikki juhlahuoneet ovat tilaisuudessa käytössäsi. Synttäreiden minimiveloitus 147€.

Milloin juhlan tarjoilut on tilattava viimeistään?

Synttäreiden varauksen yhteydessä tilataan myös syötävät ja juotavat. Voit muuttaa tilaustasi vielä seitsemän päivää ennen juhlia. Halutessasi voit myös tuoda mukanasi omat tarjoilut.

Tuleeko vanhempien olla juhlissa paikalla?

Synttäreillä tulee olla paikalla vähintään yksi täysi-ikäinen aikuinen. Huomaathan, että vanhemmat jotka ovat juhlan järjestäjinä paikan päällä vastaavat myös muista synttäreiden lapsista, kunnes heidät on omien huoltajiensa toimesta noudettu. Trampoliinialueelle pääsee mukaan yksi huoltaja veloituksetta, lisäaikuiset ja -lapset erillisen hinnaston mukaisesti.

Voidaanko juhliminen aloittaa synttärihuoneesta?

Koska täysi maha ja hyppiminen eivät sovi yhteen, aloitetaan juhliminen aina trampoliineilta ja sen jälkeen siirrytään synttärihuoneeseen.

Milloin synttärimaksut maksetaan?

Synttärit maksetaan paikan päällä puistossa ennen synttäreiden aloittamista.

Jos sinulle jäi vielä kysyttävää niin soita numeroon 0400 498800 tai meilaa meille myynti@rushfinland.fi! Kiitos ja ilmassa nähdään!