FAQ

Yleisiä usein kysyttyjä kysymyksiä

 

Minkä ikäisille puistot on tarkoitettu?

Rush sopii kaikenikäisille! 0-5 vuotiailla on oltava normaalihintaisen hyppylipun ostanut valvoja (väh. 15 v.) mukana trampoliinialueella. 6-8 -vuotiailla on oltava vähintään 15-vuotias valvoja mukana puistolla, esim. kahvilassa. Mikäli valvoja haluaa mennä trampoliinialueelle, tulee tämän ostaa itsellensä normaalihintainen lippu (ranneke) sekä trampoliinisukat, jos niitä ei ole entuudestaan. 9-vuotiaat ja sitä vanhemmat eivät tarvitse valvojaa Rushissa. Huoltaja on vastuussa lapsen oleskelusta puistossa.

Kaikilla trampoliinialueelle menevillä tulee olla trampoliinisukat sekä sisäänpääsyyn oikeuttava ranneke.

Onko painorajaa?

Kaikkien asiakkaiden tulisi olla terveitä ja fyysisesti normaalissa kunnossa. Painoraja trampoliineille on 110 kg ja Wipeutiin 90kg.

Tuleeko aika varata etukäteen?

Puistoon voi tulla suoraan ilman ennalta varattua aikaa. Varmistaaksesi puistoon pääsyn suosittelemme varaamaan vuoron etukäteen, sillä asiakaskapasiteetti on rajattu ja paikat myydään loppuun etenkin arki-iltaisin sekä viikonloppuisin. Voit varata ajan halutessasi Rushin verkkokaupasta.

Millä voin maksaa?

Paikan päällä puistossa käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, liikunta- ja kulttuurisetelit sekä käteinen. Verkkokaupassa maksu onnistuu joko e-maksulla (verkkopankki), Master Cardilla tai Visalla. Suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme, jos haluat maksaa oman lippusi esim. Smartumilla, ePassilla, Sea Lifen vapaalipulla tai Elämyslahjakortilla.

Huomaathan, että etukäteen varattu lippu tulee lunastaa viimeistään 15 minuuttia ennen vuorosi alkua tai vuoro vapautuu ja paikka voidaan täyttää seuraavalla asiakkaalla.

Voidaanko varausta siirtää?

Varatun vuoron voi siirtää ennen vuoron alkamisaikaa, mikäli puistossa on tilaa. Ilmoitus siirrosta tulee tehdä hyvissä ajoin sähköpostilla osoitteeseen info@rushfinland.fi tai soittamalla asiakaspalveluun.

Milloin puistoon pitää saapua?

Puistoon on hyvä saapua hyvissä ajoin, viimeistään 15 minuuttia ennen vuorosi alkua, jotta ehdit maksaa vuorosi, vaihtaa vaatteet ja katsoa turvallisuusvideon. Suosittelemme tutustumaan Rushin turvallisuustietoon ennen hyppyvuoroa.

Mitä jos myöhästyn varatulta ajaltani?

Jokaisen asiakkaan vastuulla on pitää huoli, että saapuu ajoissa puistolle. Mikäli puistossa on tilaa, voimme siirtää vuoroasi eteenpäin, jotta pääset hyppimään koko varatun ajan. Puiston ollessa täynnä voimme siirtää varaustasi seuraavaan vapaaseen aikaan tai voit aloittaa vuorosi myöhässä.

Tullessasi esimerkiksi yrityksen ryhmätilaisuuteen tai synttäreille kannattaa paikalla olla 20-30 minuuttia ennen vuorosi alkua, jotta trampoliinisukkien ja rannekkeiden jakoon, turvallisuusinfoon sekä vaatteiden vaihtoon jää riittävästi aikaa. Jos tulet myöhässä tilaisuuteen, pyrimme järjestämään sinut ryhmäsi mukaan.

Rush ei ole velvollinen hyvittämään maksettua vuoroa, jos asiakas itse on myöhässä omalta vuoroltaan.

Vaatteet ja varusteet?

Tullessasi trampoliinipuistoon tarvitset mukaasi vain sisäliikuntavaatteet. Rush trampoliinisukat voit ostaa kassaltamme tullessasi ensimmäistä kertaa hyppimään. Seuraavilla kerroilla voit käyttää ostamiasi sukkia uudelleen. Varmistaaksemme turvallisuuden puistossamme, hyväksymme vain trampoliinihyppimiseen tarkoitetut sukat.

Trampoliinialueelle ei saa viedä teräviä tai pieniä irtoesineitä kuten avaimia tai lompakoita. Trampoliinialueella voi käyttää pieniä ja hyvin kiinnitettyjä koruja. Esimerkiksi rannerenkaita, isoja korvakoruja tai pitkiä kaulakoruja ei kannata käyttää hyppiessä turvallisuussyistä. Kaikki alueelle viedyt esineet (mm. puhelin) on asiakkaan omalla vastuulla. Suosittelemme käyttämään lukollisia säilytyslokeroita.

Saako puistoon tuoda omia ruokia?

Pyrimme pitämään puiston mahdollisimman siistinä ja hajuttomana, minkä vuoksi omat eväät eivät ole sallittuja alueella. Kassojen yhteydessä on myynnissä pientä suolaista ja makeaa syötävää sekä virvoitusjuomia.

Mitä Rushissa voi tehdä ja mitä muita tapahtumia on?

Meillä voi järjestää synttäreitä, yrityksen teema- ja tiimipäiviä, polttareita ja muita yksityistilaisuuksia. Puistoissa pidetään viikonloppuisin hohtotrampoliinidiscoja ja kausittain lasten Bonkers -temppukerhoja.

Mitä aktiviteetteja Rushissa on?

Helsingin Rushissa on jättimäinen Freestyle-alue, vaahtokumimonttu, extreme polttopalloalue,  Slackline, Slamdunk -trampoliinidonkkaus, Air Walk-trampoliiniseinät, Stunt Jump, pukkitappelu, Lazer Maze ja Wipeout-kone. Katso koko tarjonta täältä.

Voinko varata SOITTAMALLA?

Kyllä voit, mutta helpompaa on tehdä varaus verkkokaupan kautta. Ryhmät ja juhlat voidaan varata ottamalla yhteyttä myynti@rushfinland.fi tai soittamalla numeroon +358 400 498 800.

Missä Rush trampoliinipuisto sijaitsee?

Helsingin Valimossa osoitteessa Valimotie 25, 00380 Helsinki. Sisäänkäynti parkkipaikan puolelta.

Mitä jos hukkaan trampoliinisukat?

Uusia Rush trampoliinisukkiasukkia voi ostaa puiston kassalta hintaan 3,50 € / pari.

Miksi puistossa täytyy pitää trampoliinisuKKIA?

Jokaisella alueelle menevällä tulee olla trampoliinisukat turvallisuuden ja hygienian vuoksi. Sukkia voi käyttää uudelleen aina vieraillessasi puistossa. Puuttuvat sukat voidaan ostaa kassalta hintaan 3,50 € / pari.

Pukukaapit?

Rush Helsingissä on lukittavia pukukaappeja ja lokeroita. Jokaisessa kaapissa on oma koodilukko, johon saa itse keksiä nelinumeroisen koodin. Kaappeja on rajoitettu määrä ja vapaana olevat kaapivat menevät ensin varanneille. Rush ei vastaa asiakkaiden omaisuudesta kaapeissa eikä puistoalueella.

Onko ryhmäalennuksia?

Yli kymmenen henkilön ryhmät ovat oikeutettuja – 10 % ryhmäalennukseen, mikäli varaus on tehty etukäteen myynnin kautta sekä maksetaan yhdellä kertaa (ei jaettuja maksuja). Mikäli haluat ohjauksen ryhmällesi, otathan yhteyttä myynti@rushfinland.fi.

MAKSAAKO AVUSTAJA?

Yksilöllistä tukea tarvitsevan vammaisen maksavan asiakkaan avustaja saa maksuttoman sisäänpääsyn trampoliinialueelle. Vammainen henkilö voi osoittaa avustajan tarpeensa EU:n Vammaiskortilla (jossa on A-merkintä avustettavan tarpeesta) tai muusta asiakirjasta tai selvityksestä. Puisto voi myöntää avustajaluvan sitä tarvitsevalle vammaiselle henkilölle myös tapauskohtaisen harkinnan perusteella.

Edellytyksenä on, että avustettava henkilö on maksanut pääsylipun sekä tarvittaessa ostaa itsellensä trampoliinisukat, jos ei omista niitä entuudestaan. Avustajalupa voidaan pääsääntöisesti myöntää vain avustettavan henkilön yhdelle avustajalle. Avustajan tulee pääsääntöisesti olla täysi-ikäinen. Myös alaikäinen voi toimia avustajana tapauskohtaisen harkinnan perusteella. Avustajan on tosiasiallisesti kyettävä toimimaan avustajana.

Avustajalle tulee varata vuoro asiakaspalvelumme kautta joko s-postitse tai soittamalla.

Onko Rush turvallinen?

Tullessasi trampoliinipuistoon, on erittäin tärkeää noudattaa turvallisuusohjeita ja ymmärtää trampoliinipomppimisen riskit. Huomioithan, että jokainen on itse vastuussa omasta toiminnastaan ja siitä ettei aiheuta omalla toiminnallaan muille vaaraa. Huomioi siis jatkuvasti ympäristöä ja muita pomppijoita.

Trampoliinipuisto on suunniteltu ja rakennettu Funspotin trampoliinipuistotehtaalla Yhdysvalloissa. Funspot on rakentanut trampoliineja jo yli neljäkymmentä vuotta ja trampoliinipuistoja kymmenen vuotta. Funspot on maailman johtava trampoliinipuistovalmistaja esimerkiksi turvallisuuden ja laadun osalta. Jouset, runkorakenteet, suojapatjat, materiaalivalinnat sekä suojaetäisyydet on kaikki suunniteltu, toteutettu ja testattu Funspotilla ASTM kriteerien mukaisesti. ASTM on yhdysvaltalainen materiaali- ja kuluttajapalveluiden valvontaviranomainen kuten TUKES Suomessa. ASTM on maailman laajin ja yksityiskohtaisin kriteeristö trampoliini- ja aktiviteettipuistojen määräysten osalta.

Rushin turvallisuusohjeistuksessa ja turvavideossa käydään läpi puiston pelisäännöt ja kerrataan trampoliinihyppäämisen riskit. Suosittelemme tutustumaan turvallisuusohjeistukseen ennen hyppyvuoroa. Turvavideo on pakollinen jokaiselle, joka tulee puistoomme ensimmäistä kertaa.

Puistossa on jatkuvasti henkilökuntaa valvomassa asiakkaiden toimintaa ja turvallisuutta. Turvallisuusohjeiden laiminlyönti saattaa johtaa puistosta poistamiseen.

Trampoliinihyppäämisen riskit ovat verrattavissa esimerkiksi jalkapallon, jääkiekon ja laskettelun riskeihin. Tullessasi trampoliinipuistoon, on erittäin tärkeää noudattaa turvallisuusohjeita ja ymmärtää riskit, joita trampoliineihin liittyy.

Löytyykö WI-FI?

Puistosta löytyy ilmainen WI-FI, jonka kautta voit jakaa kuvia ja videoita. Voit käyttää #rushhelsinki tägiä jakaessasi materiaalia.

MISTÄ VOIN TIEDUSTELLA KADONNEITA TAVAROITA?

Löytötavaroita voit tiedustella joko asiakaspavelustamme tai päivän vuoroesimieheltä. Tarkemmat yhteystiedot täältä.
Säilytämme löytötavaroita noin kolme (3) viikkoa, minkä jälkeen arvokkaimmat tavarat viedään Pasilan löytötavaratoimistoon ja loput keräykseen.

Millä puistoon pääsee ja onko parkkitilaa?

Julkinen liikenne

Rush Helsinki sijaitseen Valimon juna-aseman vieressä. Asemalta on parisataa metriä matkaa Rush:in ulko-ovelle. Valimon pysäkille pysähtyvät A junat päivisin ja L-junat öisin. A-junalla matka Pasilaan kestää 6 minuuttia ja rautatieasemalle 11 minuuttia. Länteen Leppävaaraan junamatka kestää 6 minuuttia.

Autolla

Helsingin Puisto sijaitsee Vihdin tien varressa Pitäjänmäen alueella osoitteessa Valimotie 25. Kehä ykköselle Konalan liittymään on matkaa 2,2 kilometriä / 4 minuuttia.

Puistomme edessä on satoja parkkipaikkoja iltaisin ja viikonloppuisin, kun Pitäjänmäen teollisuuskeskittymä hiljenee työläisistä. Päivisin on rajatummin tilaa. Parkkipaikka on maksullinen.

Milloin puistoissa on ruuhkaa?

Kiireisimmät ajat ovat luultavimmin iltaisin viiden jälkeen ja viikonloppupäivisin. Koulujen loma-aikoina ruuhkaa on koko aukioloajan. Varaa aikasi ennakkoon ja varmista pääsysi puistoon!

Onko liikuntarajoitteisten pääsy huomioitu?

Liikuntarajoitteisten kulku puistoomme on järjestetty hisseillä/luiskilla, joita löytyy sekä ulko-ovelta että sisältä. Lisäksi puistosta löytyy sopivat WC-tilat. Trampoliinipuistoalueella liikuttaessa liikuntarajoitteinen tarvitsee henkilökohtaista apua, koska alueella on portaita, patjoja ja erilaisia pykäliä haittaamassa kulkua.

Milloin alkaa päivän viimeinen hyppytunti?

Viimeinen vuoro alkaa tuntia ennen puiston sulkemisaikaa.

Milloin ensimmäinen hyppyvuoro alkaa päivittäin?

Pääovet avataan 15 minuuttia ennen päivän ensimmäistä vuoroa. Puiston varaustilanteen voit tarkistaa verkkokaupastamme. Suosittelemme vahvasti vuoron varaamista etukäteen.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä synttäreistä Rushissa

Miten varaan juhlan?

Synttärit varataan ja maksetaan verkkokaupan kautta vähintään 7 päivää ennen haluttua ajankohtaa. Huomioithan, että meiltä tilatut tarjoilut tulee tilata etukäteen. Voit halutessasi tuoda myös omat synttärieväät.

Milloin juhlijoiden määrä tulee vahvistaa?

Osallistujamäärämuutokset tulee ilmoittaa kolme (3) päivää ennen synttäreitä etenkin, jos juhlijoiden määrä on suurempi kuin varausvaiheessa ilmoitettu. Jos haluat lisätä henkilömäärää alle kolmen (3) päivän sisällä juhlista, emme voi taata, että hyppylippuja on enää jäljellä. Hyppääjien määrä puistossa on rajattu turvallisuuden ja viihtyvyyden takaamiseksi.

trampoliinisukat?

Synttäripaketit eivät sisällä trampoliinisukkia. Rush trampoliinisukkia voi ostaa paikan päällä puistolla hintaan 3,50 €/ pari. Sukat saa omaksi ja niitä voi käyttää myöhemmillä kerroilla uudelleen. Mikäli omistat jo trampoliinisukat, suosittelemme ottamaan ne mukaan.

Onko synttäreille kokorajoituksia?

Jump Party pakettien minimiveloitus lasketaan 7 henkilön mukaan ja Premium Paketin minimiveloitus 6 henkilön mukaan (minimihinnat alkaen 126 €).

Milloin juhlien tarjoilut TULEE VIIMEISTÄÄN TILATA?

Synttäreiden varauksen yhteydessä tilataan myös syötävät ja juotavat. Voit muuttaa tilaustasi vielä kolme päivää ennen juhlia. Halutessasi voit myös tuoda mukanasi omat tarjoilut. Huom! Pizzatilaukset on tehtävä edellisen viikon torstaihin mennessä. Emme voi taata pizzatilauksen onnistumista, jos ilmoitukset tehdään torstain jälkeen.

Kuuluuko kattaus?

Kaikkiin synttäripaketteihin kuuluu automaattisesti kattaus (kertakäyttölautaset, -mukit ja servetit). Meiltä tilattuihin tarjoiluihin tulee automaattisesti tarjoiluastiat, mutta omille tarjoiluille tulee tuoda omat tarjoiluastiat.

Tuleeko vanhempien olla juhlissa paikalla?

Synttäreillä tulee olla paikalla vähintään yksi täysi-ikäinen aikuinen. Huomaathan, että vanhemmat, jotka ovat juhlan järjestäjinä paikan päällä, vastaavat myös muista synttäreille osallistuvista lapsista, kunnes heidät on omien huoltajiensa toimesta noudettu. Trampoliinialueelle pääsee mukaan yksi huoltaja veloituksetta (sis. Rush trampoliinisukat), lisäaikuiset ja -lapset erillisen hinnaston mukaisesti (ei sis. trampoliinisukkia).

Voidaanko juhliminen aloittaa synttärihuoneesta?

Koska täysi maha ja hyppiminen eivät sovi yhteen, aloitetaan juhliminen aina trampoliineilta ja sen jälkeen siirrytään synttärihuoneeseen. Huom! Synttärihuoneen kesto on 30 min.

MILLOIN TULISI SAAPUA PUISTOLLE?

Suosittelemme saapumaan puistolle hyvissä ajoin, noin 20 minuuttia ennen varattua ajankohtaa. Ennen hyppyjä tulee maksaa varaus kassalla, ostaa puuttuvat Rush trampoliinisukat, vaihtaa vaatteet ja katsoa turvallisuusvideo puiston säännöistä. Jokaisen osallistujan vastuulla on huolehtia, että saapuu ajoissa puistolle.

Voiko synttärit maksaa liikuntaeduilla?

Liikuntaedut (esim. Smartum, Virike, Tyky, Edenred, ePassi ym.) ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa synttäripaketteja, muita henkilöitä tai muita tuotteita (esim. elintarvikkeet, sukat).

Milloin synttärimaksut maksetaan?

Synttäreistä maksetaan varauksen yhteydessä varausmaksu (varaus on sitova eikä varausmaksua palauteta).  Synttärivaraus on mahdollista siirtää ilmoittamalla siitä s-postitse osoitteeseen myynti@rushfinland.fi tai soittamalla +358 400 498 800. Varausmaksua ei palauteta etukäteen maksetusta synttärivarauksesta.

Jos sinulle jäi vielä kysyttävää niin soita numeroon +358 400 498 800 tai lähetä meille s-postia osoitteeseen myynti@rushfinland.fi! Kiitos ja ilmassa nähdään!