Rush Helsinki

Rush Helsinki avattiin huhtikuussa 2016 pohjoismaiden ensimmäisenä trampoliinipuistona. Puistosta löydät monipuolisia aktiviteettipisteitä ajanviettoon, hurvitteluun sekä tavoitteelliseen harjoitteluun. Puisto koostuu lähes sadasta trampoliinista, mukaan lukien myös hurja vapaapudotushyppy viidestä metristä alas pehmeälle laskeutumispatjalle.

Huom! Suosittelemme vuoronvarausta ennakkoon!

SIIRRY TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAN

 

Sijainti

Puisto sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä aivan Valimon juna-aseman tuntumassa (Valimotie 25 A, 00380 Helsinki). Matkaa Helsingin rautatieasemalta on vain noin 10 minuuttia ja Leppävaarasta Sellon kauppakeskuksesta noin 5 minuuttia.

Liikenneyhteydet

A-juna kuljettaa pomppijoita Valimon asemalle noin kymmenen minuutin välein. Bussin 54 päätepysäkki on myös aivan puiston kulmalla Valimotien päädyssä. Vihdin tielle puiston lähistölle pysähtyvät myös linjat 322, 37, 321, 321N sekä 332.

Pysäköinti

Puiston edustalla on suuri parkkipaikka, jota hallinnoi Autoparkki Oy. Pysäköinti alueella on maksullista ja maksuautomaatti löytyy etuoven välittömästä läheisyydestä. Parkkimaksun voit maksaa myös Easypark tai Parkmanin sovelluksilla. Esittäessäsi kassalla tositteen parkkimaksusta, saat alennusta ostamastasi hyppylipusta (ei koske kausareita ja sarjalippuja).

KivaaTekemistä Tähtikohde

Puistopäällikkö

Ilona Hedberg / ilona.hedberg@rushfinland.fi

FAQ

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin löydät FAQ-sivulta.

Rush Helsinki

SYKSYN AUKIOLOAJAT

Maanantai 13:00-20:00
Tiistai 13:00-20:00
Keskiviikko 13:00-20:00
Torstai 13:00-20:00
Perjantai 13:00-20:00
Lauantai 09:00-20:00
Sunnuntai 10:00-18:00

Päivän ensimmäinen hyppyvuoro alkaa 30 min ovien aukaisemisen jälkeen

HAPPY HOUR

  • HappyHour ma-pe klo 13:30-16:00 (Open Jump hyppyliput -50%)
  • HappyHour hyppyajan tulee päättyä klo 16:00 mennessä
  • Happy Hour tarjous ei ole voimassa koulujen loma-aikoina (lisätietoja hinnastossa)

UV-VALOJEN LOISTETTA JA .-MENEVÄÄ MUSIIKKIA!

  • Hohtohypyt KE, PE ja LA klo 18:00-20:00

Kuvia

Videoita

Katso lisää videoita Rushin YouTube-kanavalla

Aktiviteetit

Familytime

Familytime-perhevuoroilla on loistava tilaisuus viettää yhdessä koko perheen hauska ja aktiivinen liikuntatuokio.

Airwalk

Haluatko kääntää maailman kyljelleen ja ottaa askelia pitkin seiniä? Vieressä oleville seinille ja hyllyille voi lentää ja uhmata niin painovoimaa kuin muitakin fysiikan lakeja.

Slam Dunk

Oletko aina haaveillut donkkaavasi oikeasti, mutta et koskaan ole pystynyt siihen, koska pituus tai pomppu ei vain ole riittänyt?! Nyt pystyt! Meidän koreilla tunnet itsesi NBA-mestariksi donkatessasi palloja helposti. Slam Rush!

Stunt Jump

Miltä kuulostaa vapaapudotus viidestä metristä? Stunt Jumpissa rohkeus joutuu koetukselle! Hyppy toisesta kerroksesta viiden metrin korkeudelta jätti-ilmapatjalle takapuoli tai selkä edellä. Ilmatäytteinen patja on 6 x 9 metrin kokoinen ja 1,7 metriä korkea.

Freestyle

Freestyle alue koostuu lähes 50:stä yhteenkiinnitetystä trampoliinista. Alueen reunoilla on yli 20 metriset trampoliinistreetit, jossa voidaan toteuttaa hurjimmatkin volttisarjat. Reunoilla on myös kallistetut trampoliiniseinät, joten seinille hyppiminen on sallittua tai jopa suotavaa!

Tasapainotikkaat

Haasta tasapainosi ja koita edetä kiikkeriä tikkaita mahdollisimman pitkälle. Tikkaiden alla on pehmeä vaahtokumimonttu joten tippuminen on varmasti turvallista!

Battlebeam

Koe gladiaattorimainen kaksintaistelu! Kuka on puomin kuningas ja kuka putoaa monttuun?

Foampit

Tunne lentämisen, volttien ja kierteiden upea fiilis jättimäisessä vaahtokumimontussamme. Monttuun on useita erilaisia hyppyalustoja, joista pääsee kokeilemaan erilaisia temppuja.

Laser Maze

Laser Maze trampoliinihuoneessa pääset testaamaan nopeutta, taitoa ja yhteistyötä parisi kanssa. Valittavissa on erilaisia vauhdikkaita pelejä, joissa täytyy metsästää lasersäteitä tai väistellä niitä. Tule, testaa ja nosta oma huipputuloksesi ruudulle kaikkien nähtäväksi!

Slackline

Testaa tasapainosi kuusi metriä pitkällä slacklinella. Kisaa kaverin kanssa kumpi pysyy pitempään liinalla tai kumpi selvittää esteen ensin läpi!

Wipeout

Testaa nopeutta, tasapainoa ja ketteryyttä! Väistä pyörivää puomia hyppäämällä alemman puomin yli ja menemällä ylemmän puomin ali. Wipeouttiin mahtuu yhteensä kahdeksan kilpailijaa. Aktiviteetti soveltuu vain yli 120 cm pitkille pomppijoille.