Rush trampoliinipuisto

Rush trampoliinipuisto

TIEDOTE 29.4.2019

Rush Vantaan puisto suljetaan lopullisesti 31.5.2019.
Puisto on ollut tappiollinen jo pidemmän aikaa ja saneerauksen yhteydessä on jouduttu tekemään erittäin vaikea ja ikävä lopettamispäätös. Etenkin viime vuosi oli hyvin vaikea ja tulevaisuuteen panostettaessa haetaan kannattavia ratkaisuja. Rush tulee jatkamaan toimintaa Helsingin Pitäjänmäessä ja sinne tullaan satsaamaan Vantaan puistolta aktiviteetteja ja muita elementtejä. Pahoittelemme tilannetta kaikille Vantaan puiston asiakkaille ja toivomme Pitäjänmäen puiston tavoittavan myös teidät jatkossa. Mahdolliset Rush Vantaalle tehdyt varaukset 1.6. jälkeen siirretään Rush Helsinkiin, olemme yhteydessä kaikkiin varaajiin. Lahjakortit, sarjaliput ja kausarit ovat käytettävissä jatkossa Rush Helsingissä.
Rush Vantaa palvelee teitä kaikkia vielä viimeisen kuukauden ajan. Toukokuun ajan on vielä mahdollista jättää jäähyväispomput Vantaan puistolla.
ISO KIITOS KAIKILLE VANTAAN RUSHISSA KÄYNEILLE JA JATKOSSA PITSKUSSA NÄHDÄÄN!

Kahvio

Molemmissa puistoissamme on näköalakahvila, jossa voit nauttia kupposen kahvia ja pientä välipalaa pomppuvuoron jälkeen tai vahtiessasi pomppivaa jälkikasvuasi.

Wi-Fi

Molemmissa puistoissa on tarjolla asiakkaille ilmainen WIFI töiden tekoon kahvilassa tai somepostausten välittömään jakamiseen.

Pukuhuoneet ja säilytyskaapit

Vantaan puistosta on naisille sekä miehille omat pukuhuoneet, ja Helsingin puistossa on käytössä yksi tilava unisex pukuhuone, jossa on viisi vaatteiden vaihtoon tarkoitettua pukukoppia. Arvotavarat, vaihtovaatteet ja muut trampoliinialueelle kuulumattomat esineet, kuten avaimet ja lompakot voi jättää pukuhuoneissa oleviin lukollisiin säilytyskaappeihin omalla vastuulla.

Suihkut

Molemmista puistoista löytyy suihkumahdollisuus sekä miehille että naisille.