Oskari

Oskari Kankaanpää: ”upea, paras, loistava paikka”

Oskari Kankaanpää on Käynyt Helsingin Rush-trampoliinipuistossa paikan avautumisesta lähtien. Hän käy puistossa keskimäärin kaksi kertaa viikossa, ja voisi kuvailla itseään jo vakioasiakkaaksi.

Oskari

– Upea, paras, loistava paikka. Tämä on ainut liikuntamuoto, josta olen innostunut. Esimerkiksi lenkkeily on tylsää, ja tykkään tehdä kaikkea kivaa, niin miksipä ei sitten tätä, Oskari sanoo.

Oskari käy puistossa yleensä kämppiksensä kanssa, ja on saanut houkuteltua mukaan myös muita kavereitaan. Yhteishenki on hyvä, ja paikalle pääsee helposti niin julkisilla kuin omalla autolla.

– Täällä näkee miten ihmiset innostuvat, ja tuttuja naamoja on alkanut näkyä enemmän ja enemmän. Puisto sijaitsee Vihdintien ja Kehä I:n varrella, joten tänne on helppo tulla bussilla tai autolla, Oskari kertoo.

Erityisen tehokasta ja hauskaa liikuntaa

Trampoliinilla pomppiminen on tehokasta liikuntaa, jonka ansiosta paikat pysyvät kunnossa. Erityisesti Oskarin on sytyttänyt seinää pitkin juokseminen ja sieltä alastulo, sekä erilaisten temppujen keksiminen. Paikan ohjaajat ovat mukavia ja ammattitaitoisia, ja hän on löytänyt uuden harrastuksen myötä myös uusia kavereita.

– Vain luovuus on rajana ja täällä oppii kaikkea mukavaa. Muutaman viikon päästä järjestetään ensimmäiset trampoliinipolttopallokisat, ja olemme tiimimme kanssa mukana. Innostuin heti, kun tajusin, että trampoliinilla pomppimisen voi yhdistää johonkin toiseen urheilulajiin, Oskari kertoo.

– Fyysisesti tämä on tosi raskasta ja olen lukenut, että kymmenen minuuttia trampoliinilla pomppimista vastaa puolen tunnin lenkkiä. Ohjaajatkin ovat loistavia, todella mukavaa ja nuorekasta porukkaa, hän sanoo lopuksi.