Fanni ja Axel

Tehokasta, turvallista ja hauskaa liikuntaa

Fanni ja hänen poikansa Axel ovat tulleet Helsingin Rush-trampoliinipuistoon ensimmäistä kertaa. Paikka on yllättänyt heidät positiivisesti. Pomppiminen on aikuisellekin erittäin tehokasta liikuntaa: hiki tulee ja syke nousee.

Fanni ja Axel

– Samalla on ollut tosi kivaa, eikä varmasti jää viimeiseksi käynniksi, Fanni sanoo.

– Tämä on hauska paikka. Lempparini oli tuollainen iso ilmatyyny, josta hyppäsin alas. Aluksi vähän jännitti, mutta uskalsin kuitenkin hypätä, Axel jatkaa.

”Ehdottomasti tämä on urheilua”

Fanni on innokas urheilija ja juoksee harrastuksekseen muun muassa puolimaratoneja. Axel harrasta koripalloa, jalkapalloa sekä rumpujensoittoa.

– Niihin verrattuna tämä on aika urheilullista, Axel kertoo.

– Kyllä tuli aika kova hiki, ja ehdottomasti tämä on urheilua. Pomppiminen osuu ihan uusiin lihasryhmiin, Fanni toteaa.

Ammattitaitoiset ohjaajat valvovat turvallisuutta

Paikalle oli helppo tulla omalla autolla, ja pysäköintitilaa on runsaasti. Puistossa on ohjaajia, jotka valvovat pomppimista ja kertovat, mitä saa ja ei saa tehdä. Myös omien rajojen rikkominen onnistuu.

– Uskalsin hypätä tuolta tosi korkealta, ja nyt on hyvä fiilis. Kokemus oli vähän pelottava, mutta hauska, ja aikuinenkin pääsee ylittämään rajojaan. Näin vanhempana pidän myös tosi tärkeänä, että täällä katsotaan sekä lasten että aikuisten perään. Ohjaajat jakavat vuoroja, ja turvallisuus on otettu tosi hyvin huomioon, Fanni sanoo.

– Täällä saa hyppiä rauhassa ja tehdä kiinnostavia ja hauskoja juttuja. Haluan tulla tänne uudelleenkin, tämä on kiva paikka, Axel sanoo lopuksi.