Rekrytointi

Liity Rush tIIMIIN

Rush trampoliinipuisto tarjoaa vauhdikkaan työympäristön. Työ on pääsääntöisesti arkisin iltapainotteista ja viikonloppuna riittää hulinaa koko päiväksi. Puistotyöntekijän perustehtäviin luetaan aluevalvonta sekä kassatyöskentely. Näiden lisäksi meillä pääsee halutessaan vetämään synttäreitä, ohjaamaan ryhmiä ja silloin tällöin myös vuoroesihenkilön paikka saattaa vapautua. Työ on luonteeltaan osa-aikaista, joten se sopii erinomaisesti esim. opiskelijoille, jotka haluavat opiskelun ohella tehdä töitä.

Edellytämme työntekijöiltämme oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta, iloista asennetta ja huolellisuutta. Aiempaa kokemusta trampoliineilta ei vaadita vaan tärkeintä on hyvä asenne. Työyhteisömme on tiivis ja iloinen. Palkkaamme vähintään 16 vuotta täyttäneitä henkilöitä osaksi meidän Rush tiimiämme.

Puiston vuoroesihenkilöiltä vaadimme lisäksi hyvää paineensietokykyä ja organisointitaitoja, koska päivän aikana vastuullasi on puiston pyörittäminen ja työntekijöiden valvominen. Aikaisempi työkokemus esihenkilötyöstä katsotaan eduksi. Vuoroesihenkilön pestiin vähimmäisikä on 18 vuotta.

Palkkaus voimassaolevan TES:in mukaisesti. Aikaisempaa työkokemusta arvioidaan tapauskohtaisesti. Työsuhteissa on 6 kk koeaika.

 

    Jätä meille yhteystietosi sekä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot meille miten sopisit Rushin tiimiin.
    Olen kiinnostunut seuraavista lisätehtävistä: