Night at Rush

Night at Rush on yön yli kestävä tapahtuma Rush Helsingissä täynnä pomppuja, temppuja, kisailua sekä kavereita! Night at Rush on tarkoitettu 10-16 -vuotiaille, jotka osaavat jo yöpyä ilman vanhempia. Tapahtumassa on Rushin järjestämä yövalvonta sekä huippuhauskaa ohjelmaa ja aktiviteettia. 

NIGHT AT RUSH 17.3.2023

LIPUT NYT MYYNNISSÄ!

 

HINTA 69 €/ HLÖ

Hinta sisältää:

 • Pääsylipun Night at Rushiin
 • Hauskaa tekemistä ja ohjelmaa
 • 1 kpl makuupaikan trampoliinilla (tarjolla myös nukkumiseen rauhoitettuja huoneita)
 • Ruokailun (ilta-, yö- ja aamupalan)
 • Rush trampoliinisukat (basic)
 • Yövalvontaa henkilökunnan toimesta

MITEN OSTAN LIPUN?

 1. Siirry Rushin verkkokauppaan
 2. Valitse Night at Rush lippu
 3. Valitse päivämääräksi 17.3.2023
 4. Valitse haluttu määrä lippuja ostoskoriin
 5. Lippu tulee ostaa aina aikuisen tiedoilla, jotta saamme tarvittaessa yhteyden huoltajaan
 6. Jatka varaus normaalisti maksuun asti
 7. Osallistujan nimi, ikä ja mahdolliset allergiatiedot lähetetään vastaamalla NAR infosähköpostiin tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme

TAPAHTUMAN AIKATAULU

19:00 (PE) Sisäänkirjautuminen alkaa
20:15 (PE) Tapahtuma alkaa
09:45 (LA) Tapahtuma päättyy

 

huom! TARKEMMAT OHJELMATIEDOT LÄHETETÄÄN KAIKILLE LIPUNOSTANEILLE SÄHKÖPOSTITSE.

 

Turvallisuuden ja viihtyisyyden takaamiseksi tapahtumaan on rajallinen määrä lippuja myytävänä. Rush pidättää oikeuden muutoksiin.

Tägillä #nightatrush voi seurata tapahtuman lähestymistä ja itse yötapahtumaa.

#NIGHTATRUSH @RUSHHELSINKI

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Night at Rush:sta

MISSÄ TAPAHTUMA JÄRJESTETÄÄN?

Night at Rush -tapahtuma järjestetään Helsingin Rush Trampoliinipuistossa. Puiston osoite on Valimotie 25, 00380 Helsinki.

 

OStin lipun tapahtumaan, mutta en saanut siitä vahvistusta?

Ostettuasi Night at Rush lipun tulee siitä sähköpostiin vahvistus, jossa on myös infoa itse tapahtumasta. Mikäli et ole saanut vahvistusta saman päivän aikana, olethan yhteydessä myyntiimme osoitteessa: myynti@rushfinland.fi.

 

HALUAN PERUUTTAA OSALLISTUMISENI, MITÄ TEEN?

Osallistuminen on sitova, eikä maksua palauteta jo maksetuista lipuista. Sairastapauksissa voimme siirtää osallistumisen seuraavaan Night at Rush tapahtumaan. Lippujen jälleenmyynti ei ole sallittua. Peruutuksissa ja siirroissa tulee olla yhteydessä myyntiimme s-postitse: myynti@rushfinland.fi.

HALUAN OSALLISTUA TAPAHTUMAAN, mUTTA TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY?

Night at Rush -tapahtumat ovat usein niin suosittuja, että paikat menevät heti. Peruutuspaikkoja ei tule usein, mutta voit kuitenkin olla yhteydessä myyntiimme ja liittyä jonotuslistaan. Olemme sitten yhteydessä jonotuslistalla oleviin henkilöihin heti paikan vapauduttua.

MITEN SAAN LISÄTTYÄ OSALLISTUJAN NIMEN?

Verkkokaupan asiakastilit luodaan aina täysi-ikäisen tiedoilla, jotta hätätapauksissa saamme heti yhteyden huoltajaan. Osallistujan nimi sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoitetaan sähköpostitse joko vastaamalla ostajalle lähetettyyn Night at Rush infosähköpostiin tai lähettämällä erikseen sähköpostia asiakaspalveluumme: myynti@rushfinland.fi.

VOINKO TUODA OMIA EVÄITÄ?

Tapahtumaan ei saa tuoda omia eväitä. Poikkeuksena hyvin allergiset henkilöt, joille voidaan antaa poikkeuslupa omiin eväisiin. Poikkeusluvasta tulee sopia erikseen myynnin (myynti@rushfinland.fi) kanssa. Illan aikana tarjoillaan pizzailtapala (puolikas pizza) sekä tämän jälkeen pientä välipalaa. Lipun hintaan sisältyy myös aamupala. Puiston kahvila on auki läpi yön.

ONko tapahtuma turvallinen?

Tapahtuman alussa kertaamme yhteiset säännöt, joita kaikkien osallistujien tulee noudattaa. Ulko-ovet lukitaan klo 20:15, eikä tiloista saa poistua ilman henkilökunnan lupaa ennen tapahtuman päättymistä. Tapahtuman aikana työntekijämme huolehtivat kaikkien turvallisesta hyppimisestä sekä sääntöjen noudattamisesta. Lisäksi yöaikana alueella kiertää valvojia. Koko tapahtuman aikana yleisissä tiloissamme on nauhoittava videovalvonta tehostamaan turvallisuutta.

Rekisteriseloste