Night at Rush

Night at Rush

Night at Rush on yön yli kestävä tapahtuma Rush Helsingissä täynnä pomppuja, temppuja, kisailua sekä kavereita! Night at Rush on tarkoitettu 10-16 -vuotiaille, jotka osaavat jo yöpyä ilman vanhempia. Tapahtumassa on Rushin järjestämä yövalvonta sekä huippuhauskaa ohjelmaa ja aktiviteettia. Lippuja on rajallisesti, joten varaa liput ajoissa!

Night at Rushiin liittyvät kysymykset ovat koottu sivun loppuun.

NIGHT AT RUSH 24.4. – tapahtuma siirtyy!

Miklun tähdittämää Night at Rush 24.4. -tapahtumaa ei olla peruuttamassa. Tapahtuma siirretään myöhemmälle ajankohdalle, kun puisto saadaan kokonaisuudessaan käyttöön. Kaikki lipun ostaneet siirretään automaattisesti seuraavaan tapahtumaan, josta tiedotetaan jokaiselle henkilökohtaisesti.

 

Hinta 69€

Mitä hintaan sisältyy?

YÖN AIKATAULU

Mitä tarvitsen mukaani?

Turvallisuuden ja viihtyisyyden takaamiseksi tapahtumaan on rajallinen määrä lippuja myytävänä.

Tägillä #nightatrush voi seurata tapahtuman lähestymistä ja itse yö-tapahtumaa.

 

Night at Rush pelisäännöt

 

#nightatrush @ rush helsinki

Saapumisohje rush helsinkiin

Rush Helsinki, Valimotie 25, 00380 Helsinki

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Night at RUSHISTA

 

OStin lipun tapahtumaan, mutta en saanut siitä vahvistusta?

Ostettuasi Night at Rush lipun tulee siitä sähköpostiin vahvistus, jossa on myös infoa itse tapahtumasta. Mikäli et ole saanut vahvistusta saman päivän aikana, olethan yhteydessä Myyntiimme osoitteessa: myynti@rushfinland.fi.

HALUAN PERUUTTAA OSALLISTUMISENI, MITÄ TEEN?

Osallistuminen on sitova, eikä maksua palauteta jo maksetuista lipuista. Sairastapauksissa voimme siirtää osallistumisen seuraavaan Night at Rush tapahtumaan. Lippujen jälleenmyynti ei ole sallittua. Peruutuksissa ja siirroissa tulee olla yhteydessä myyntiimme s-postitse: myynti@rushfinland.fi.

HALUAN OSALLISTUA TAPAHTUMAAN, mUTTA TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY?

NaR tapahtumat ovat usein niin suosittuja, että paikat menevät heti. Peruutuspaikkoja ei tule usein, mutta voit kuitenkin olla yhteydessä myyntiimme ja liittyä jonotuslistaan. Olemme sitten yhteydessä jonotuslistalla oleviin henkilöihin heti paikan vapauduttua.

MITEN SAAN LISÄTTYÄ OSALLISTUJAN NIMEN?

Tilit luodaan aina täysi-ikäisen tiedoilla, jotta hätätapauksissa saamme heti yhteyden huoltajaan. Osallistujan nimi sekä ruoka-allergiat kirjoitetaan ’Lisätiedot’ kenttään varauksen yhteenvedossa, ennen maksamista. Mikäli olet unohtanut ilmoittaa osallistujan tiedot maksuvaiheessa, voit ilmoittaa ne jälkeenpäin myös s-postitse.

VOINKO TUODA OMIA EVÄITÄ?

Tapahtumaan ei saa tuoda omia eväitä. Poikkeuksena hyvin allergiset henkilöt, joille voidaan antaa poikkeuslupa omiin eväisiin. Poikkeusluvasta tulee sopia erikseen Myynnin kanssa. Tapahtumassa on koko ajan tarjolla hedelmiä sekä mehua. Illan aikana tarjotaan pizzailtapala (puolikas pizza) sekä tämän jälkeen pientä välipalaa. Lipun hintaan sisältyy myös aamupala. Kahvila on auki myöhään yöhön ja sulkeutuu nukkumisen ajaksi.

ONko tapahtuma turvallinen?

Tapahtuman alussa kertaamme yhteiset säännöt, joita kaikkien osallistujien tulee noudattaa. Ulko-ovet lukitaan klo 20:15, eikä tiloista saa poistua ilman henkilökunnan lupaa ennen tapahtuman päättymistä. Tapahtuman aikana työntekijämme huolehtivat kaikkien turvallisesta hyppimisestä sekä sääntöjen noudattamisesta. Lisäksi yöaikana alueella kiertää valvojia. Koko tapahtuman aikana yleisissä tiloissamme on nauhottava videovalvonta tehostamaan turvallisuutta.