Aktiviteetit

Airwalk

Haluatko kääntää maailman kyljelleen ja ottaa askelia pitkin seiniä? Vieressä oleville seinille ja hyllyille voi lentää ja uhmata niin painovoimaa kuin muitakin fysiikan lakeja.

Slam Dunk

Oletko aina haaveillut donkkaavasi oikeasti, mutta et koskaan ole pystynyt siihen, koska pituus tai pomppu ei vain ole riittänyt?! Nyt pystyt! Meidän koreilla tunnet itsesi NBA-mestariksi donkatessasi palloja helposti. Slam Rush!

Stunt Jump

Miltä kuulostaa vapaapudotus viidestä metristä? Stunt Jumpissa rohkeus joutuu koetukselle! Hyppy toisesta kerroksesta viiden metrin korkeudelta jätti-ilmapatjalle takapuoli tai selkä edellä. Ilmatäytteinen patja on 6 x 9 metrin kokoinen ja 1,7 metriä korkea.

Freestyle

Freestyle alue koostuu lähes 50:stä yhteenkiinnitetystä trampoliinista. Alueen reunoilla on yli 20 metriset trampoliinistreetit, jossa voidaan toteuttaa hurjimmatkin volttisarjat. Reunoilla on myös kallistetut trampoliiniseinät, joten seinille hyppiminen on sallittua tai jopa suotavaa!

Tasapainotikkaat

Haasta tasapainosi ja koita edetä kiikkeriä tikkaita mahdollisimman pitkälle. Tikkaiden alla on pehmeä vaahtokumimonttu joten tippuminen on varmasti turvallista!

Battlebeam

Koe gladiaattorimainen kaksintaistelu! Kuka on puomin kuningas ja kuka putoaa monttuun?

Foampit

Tunne lentämisen, volttien ja kierteiden upea fiilis jättimäisessä vaahtokumimontussamme. Monttuun on useita erilaisia hyppyalustoja, joista pääsee kokeilemaan erilaisia temppuja.

Laser Maze

Laser Maze trampoliinihuoneessa pääset testaamaan nopeutta, taitoa ja yhteistyötä parisi kanssa. Valittavissa on erilaisia vauhdikkaita pelejä, joissa täytyy metsästää lasersäteitä tai väistellä niitä. Tule, testaa ja nosta oma huipputuloksesi ruudulle kaikkien nähtäväksi!

Slackline

Testaa tasapainosi kuusi metriä pitkällä slacklinella. Kisaa kaverin kanssa kumpi pysyy pitempään liinalla tai kumpi selvittää esteen ensin läpi!

Wipeout

Testaa nopeutta, tasapainoa ja ketteryyttä! Väistä pyörivää puomia hyppäämällä alemman puomin yli ja menemällä ylemmän puomin ali. Wipeouttiin mahtuu yhteensä kahdeksan kilpailijaa. Aktiviteetti soveltuu vain yli 120 cm pitkille pomppijoille.