Aktiviteetit

Puistojen tuotteet ja aktiviteetit

Naperopomppu

Naperopomppu on pienten lasten ja heidän vanhempiensa oma pomppuvuoro! Tällöin alueella on yleensä rauhallisempaa ja lasten kanssa on turvallista puuhata puistossa käyttäen kaikkia aktiviteetteja! Naperopomppu on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Familytime

Familytime on perheen parasta aikaa! Trampoliinipuistomme perhevuoroilla koko perheellä on loistava tilaisuus viettää yhdessä hauska ja aktiivinenliikuntatuokio. Miksi jäisit pelkkään katsojan rooliin, kun lapsesi harrastavat liikuntaa? Hyppää mukaan yhteiseen liikuntahetkeen!

Dodgers-polttopallovuoro

Rush Dodgers polttopallovuorolla pääset pelaamaan vauhdikkaita polttopallo-otteluita muiden palloilijoiden kanssa. Paikalle ovat tervetulleita kaikki polttopallosta kiinnostuneet pelailijat. Et tarvitse mukaasi omaa joukkuetta! Tuomari/pelinohjaaja on aina paikalla! Vuorot järjestetään molemmissa puistoissa joka perjantai kello 17:00-18:00.

Bonkers-temppukerho

Bonkers-kerho on lapsille suunnattu temppukerho. Tunneilla harjoitellaan perustaitoja sekä erilaisia temppuja taitotasosta riippuen. Ohjaajina tunneilla toimii puiston kokeneet temppuilijat.
KATSO LISÄÄ >

Ryhmäliikunnat

Tutustu ryhmäliikuntavaihtoehtoihimme, tarkista niiden aikataulut ja ilmoittaudu mukaan hyppimään yhdessä!
KATSO LISÄÄ >

Hohtohyppy

Miltä kuulostaa bileet hohtavilla trampoliineilla? Perjantai ja lauantai-iltaisin Rushissa musiikki soi ja valot vaihtuvat iltamoodiin. UV-valot ja discopallo luovat puistoon ainutlaatuisen aktiviteettielämyksen, joka löytyy vain täältä.
KATSO LISÄÄ >

Leirit

Rushin monipuolisilla leireillä viihtyy jokainen! Järjestämme yhteisleirejä lähialueen seurojen kanssa aina koulujen loma-aikoina.

KATSO LISÄÄ>

Airwalk

Haluatko kääntää maailman kyljelleen ja ottaa askelia pitkin seiniä!? Erikoisvalmisteiset trampoliinimme mahdollistavat trampoliinihyppäämisen hurjimmatkin temput. Kireät jouset ja tiukemmat trampoliinikankaat heittävät hyppääjän usean metrin korkeuteen. Vieressä oleville seinille ja hyllyille voi lentää ja uhmata niin painovoimaa kuin muitakin fysiikan lakeja.

SLAMDUNK

Oletko aina haaveillut donkkaavasi oikeasti, mutta et koskaan ole pystynyt siihen, koska pituus tai pomppu ei vain ole riittänyt?! Nyt pystyt! Olemme laittaneet korin alle trampoliinin, jolloin donkkaaminen onnistuu turvallisesti. Meidän koreilla tunnet itsesi NBA-mestariksi donkatessasi palloja helposti. Slam Rush!

STUNTJUMP

Miltä kuulostaa vapaapudotus viidestä metristä?! Rush ”StuntJumpissa” rohkeus joutuu koetukselle ja adrenaliini alkaa varmasti virtaamaan! StuntJump- hyppy toisesta kerroksesta viiden metrin korkeudelta jätti-ilmapatjalle sopii 5-vuotiaasta juniorista aina ikäsenioreihin asti. Ilmatäytteinen patja on 6 x 9 metrin kokoinen ja 1,70 metriä korkea. Vain Helsingissä.

DODGEBALL

Molemmista puistoista löytyy dodgeball areena, jossa pääset pelaamaan vauhdikasta polttopalloa kavereittesi kanssa. Heitä, väistä, syöksy ja polta!!
KATSO SÄÄNNÖT >

Freestyle

Freestyle alue koostuu lähes 50:stä yhteenkiinnitetystä trampoliinista. Alueen reunoilla on yli 20 metriset trampoliinistreetit, jossa voidaan toteuttaa hurjimmatkin volttisarjat. Reunoilla on myös kallistetut trampoliiniseinät, joten seinille hyppiminen on sallittua tai jopa suotavaa!

Tasapainotikkaat

Haasta tasapainosi ja koita edetä kiikkeriä tikkaita mahdollisimman pitkälle. Tikkaiden alla on pehmeä vaahtokumimonttu joten tippuminen on varmasti turvallista!

BattleBeam

Koe gladiaattorimaiset taistelut puomilla kaksintaisteluissa. Kuka on puomin kuningas ja kuka putoaa monttuun!

Foampit

Tunne lentämisen, volttien ja kierteiden upea fiilis jättimäisessä ja monipuolisessa vaahtokumimontussamme. Monttuun on useita erilaisia hyppyalustoja, joista jokaisessa pääsee kokeilemaan erilaisia temppuja ja käsiksi painottomuuden tunteeseen. Vaahtokumimonttu on varmistettu alapuolelta trampoliinimatolla ja jousilla, jolloin turvallisuus on maksimoitu.

Lasermaze

Lazermaze trampoliinihuoneessa pääset testaamaan nopeutta, taitoa ja yhteistyötä parisi kanssa. Valittavissa on erilaisia vauhdikkaita pelejä, joissa täytyy metsästää lasersäteitä tai väistellä niitä. Tule, testaa ja nosta oma huipputuloksesi ruudulle kaikkien nähtäväksi! Vain Vantaalla.

Slackline

Testaa tasapainosi kuusi metriä pitkällä slacklinella. Kisaa kaverin kanssa kumpi pysyy pitempään liinalla tai kumpi selvittää esteen ensin läpi!