Avoimet työpaikat

Rush Helsinki puistopäällikkö

Haluatko löytää uusia hienoja kokemuksia ja viihtyä ympäristössä, joka on täynnä iloa ja elämyksiä!? Rush Trampoliinipuisto etsii ammattitaitoista ja sitoutunutta puistopäällikköä trampoliinipuistoomme Rush Helsinkiin, Suomen ilmavimpaan aktiviteettipuistoon jännitystä ja hauskanpitoa varten!

Meistä

Rush Trampoliinipuisto on aktiviteetti- ja teemapuistoalan Euroopan johtava toimija. Tarjoamme laajan valikoiman aktiviteetteja, jotka vetoavat kaikenikäisiin, ja pyrimme olemaan ensisijainen valinta perheille, ystäville ja työkavereille, jotka haluavat ainutlaatuista, liikunnallista ja hauskaa yhdessä tekemistä.

Etsimme sinua, joka olet:


Mahdolliset tutkinnot:


Päätehtäväsi ovat:


Mitä me tarjoamme:

Voimme luvata sinulle jännittävän roolin dynaamisen yrityksen ytimessä. Tämä on hyvä tilaisuus vaikuttaa Rush Helsingin puiston kehittämiseen. Meillä on nuori työyhteisö, jossa tiimityö on keskeistä ja painotamme puistojemme välistä tiivistä yhteistyötä. Olet osa Skandinavian Rush puistojen tiimiä ja tiiviissä yhteistyössä muiden sisarpuistojen kanssa, joilta saamme tukea, sparrausta ja ajatusten vaihtoa.

Onko tämä työ, josta olet haaveillut? Haluaisimme kuulla sinusta lisää!
Voit hakea tätä tehtävää alla olevalla lomakkeella ja löydät lisätietoa siitä, miten edetä.

Hae paikkaa 31.7.2024 mennessä. Paikka voidaan täyttää sopivan henkilön löytyessä jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätiedot

Rush Finland
Maajohtaja
Mikko Vihersalo
mikko@rushfinland.fi
+358445787527

Tule osaksi Rush-perhettä – Rush makes you fly!

Hakulomake

    Yhteystiedot
    Liitetiedostot
    Kielitaito
    Tehtävä ja aikaisempi kokemus