Turvaohje

TURVAOHJE (voimassa 12 kk)

Lue tämä ohje huolellisesti!

Trampoliinilla hyppiminen voi olla vaarallista. Trampoliinihyppyihin liittyy riskejä kuten ihon hiertymät ja mustelmat, luun murtumat ja jopa hengenvaara esimerkiksi päähän kohdistuvien iskujen seurauksena. Sääntöjen ymmärtäminen ja noudattaminen pienentävät riskejä, jolloin hyppiminen on turvallista sekä itselle että kanssapomppijoille. Painoraja trampoliineille on 110 KG.

ENNEN HYPPYVUOROA

MITEN POMPIN TURVALLISESTI?

  1. Hypi oman taitotasosi mukaisesti. MUISTA KONTROLLI! Harjoittele esim. voltteja ensin vaahtokumimonttuun.
  2. Kun VÄSYT – muista levätä ja juoda. Väsyneenä on suurempi loukkaantumisen riski.
  3. Vain yksi henkilö kerrallaan trampoliinilla. Toisen trampoliinille ei saa mennä.
  4. Laskeudu aina molemmille jaloille.
  5. ÄLÄ HYPPÄÄ PÄÄ EDELLÄ mihinkään kohtaan trampoliinia, vaahtokumimonttuun tai ilmapatjalle.
  6. Varo trampoliinien välissä olevia pehmustettuja kohtia, jonka alla sijaitsevat metalliset rakenteet.
  7. Huomioin puiston ohjeistuksen erilaisista aktiviteeteista kuten Wipeout ja Stunt Jump, jotka ovat haastavia ja joissa loukkaantumisriski voi olla suurempi

TRAMPOLIINIPUISTOSSA ON KIELLETTYÄ

HYPPYVUORON JÄLKEEN tulee poistua trampoliinialueelta. Puiston henkilömäärää rajataan turvallisuuden takia. Jos olet puistossa väärään aikaan, olet vastuussa itsellesi ja muille henkilöille aiheutetuista vahingoista.

Rush voi kuvata alueella markkinointi- ja informointitarkoituksiin. Ilmoita henkilökunnalle mieluiten etukäteen sähköpostitse, mikäli et halua esiintyä kuvissa.

Rush –trampoliinipuiston henkilökunta huolehtii turvallisuudesta ja suorittaa tarvittavat hätätoimenpiteet mahdollisten vahinkojen sattuessa. Jokainen pomppija kuitenkin huolehtii omasta vapaa-ajan tapaturmavakuutuksestaan ja vastaa mahdollisen tapaturman aiheuttamista hoitokuluista, kuten normaalissa urheilu- ja liikuntatoiminnassa.

HYPPIMINEN LASTEN KANSSA

TERVEYDENTILANI

RASKAANA OLEVAT

Jos sinulla on jotain edellä mainituista tai muita rajoitteita joiden ajattelet vaikuttavan trampoliinihyppäämiseen, keskustele ennen puistoon menoa henkilökunnan kanssa.

MUUTA

Olen lukenut RUSH turvaohjeen ja ymmärrän lukemani.

Turvallisuusohjeen tai valvojien ohjeiden laiminlyönti voi johtaa puistosta poistamiseen ilman korvauksia. Toistuva ohjeiden laiminlyönti voi johtaa porttikieltoon.

Puiston henkilökunnalla on oikeus tarkastaa hyppääjän henkilöllisyys puistolla.