Rush syysloma

Rush syyslomaa vietetään 17.-23.10.2022. Tule treenaamaan, temppuilemaan tai muuten vain viettämään laatuaikaa yksin tai porukassa!

syyslomaLLA tekemistä koko perheelle!

Hauskaa syysloman tekemistä ei tarvitse miettiä pitkään, sillä sitä löytyy Helsingin Rush trampoliinipuistosta valtavin määrin. Rush sopii kaikenikäisille pomppimisesta ja liikunnasta pitäville. Nuorempaa väkeä innostaa erilaiset mahdollisuudet temppuiluun ja vanhemmille kävijöille trampoliinin liikunnallinen tehokkuus on syy tulla yhä uudestaan.

SYYSLOMAN AUKIOLOAJAT:

MA-PE 10-20

LA 9-20 *

SU 10-19

* Naperopomput LA klo 9-10.

Ulko-ovet avataan 15 min ennen päivän ensimmäistä hyppyvuoroa. Syyslomalla ei järjestetä Bonkers-kerhoja.

Hohtobileet KE, PE JA LA klo 17-20

Rushissa pidetään hohtobileet keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina kello 17.00-20.00. Suosittelemme varaamaan hyppyvuoron ennakkoon, jolloin varmistut haluamastasi hyppyajasta ja myös sisääntulo puistolle menee sutjakkaasti. Asusteeksi hohtoihin suosittelemme valkoista, joka hohtaa UV-valoissa makeesti. Ainutlaatuinen valaistus on tehty UV-valoilla, kirkkailla spoteilla, liikkuvilla valokeiloilla ja tietysti discopallolla. Lisäksi musiikki on tietysti säädetty discotunnelmaan.

Puistosta voi ostaa myös kasvomaaleja, joilla itsensä saa tuunattua tunnelmaan. Ota kaverit tai perhe mukaan ja tule kokemaan hohtohyppyjen magia. Rush trampoliinisukat ovat valmistettu hohtavasta materiaalista, joten valmistautumalla etukäteen saat itsesi varpaista päähän asti loistavaksi!

 

Varaa nyt