Rush syysloma

syysloman tekemistä koko perheelle!

Syysloman tekemistä

Hauskaa syysloman tekemistä ei tarvitse miettiä pitkään, sillä sitä löytyy Helsingin Rush trampoliinipuistosta valtavin määrin. Rush sopii kaikenikäisille pomppimisesta ja liikunnasta pitäville. Nuorempaa väkeä innostaa erilaiset mahdollisuudet temppuiluun ja vanhemmille kävijöille trampoliinin liikunnallinen tehokkuus on syy tulla yhä uudestaan.

Rush syyslomaa vietetään 18.-24.10.2021. Tule treenaamaan, temppuilemaan tai muuten vain viettämään laatuaikaa yksin tai porukassa!

SYYSLOMAN AUKIOLOAJAT:

MA- LA 10-20

SU 10-18

 

Ulko-ovet avataan 15 min ennen päivän ensimmäistä vuoroa. Syyslomalla ei järjestetä Bonkers-kerhoja eikä Freestyle klubia.

Hohtobileet KE, PE JA LA klo 18-20

Rush syysloma

Rushissa pidetään hohtobileet keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina kello 18.00-20.00. Suosittelemme varaamaan hyppyvuoron ennakkoon, jolloin varmistut haluamastasi hyppyajasta ja myös sisääntulo puistolle menee sutjakkaasti. Asusteeksi hohtoihin suosittelemme valkoista, joka hohtaa UV-valoissa makeesti. Ainutlaatuinen valaistus on tehty UV-valoilla, kirkkailla spoteilla, liikkuvilla valokeiloilla ja tietysti discopallolla. Lisäksi musiikki on tietysti säädetty discotunnelmaan.

Puistosta voi ostaa myös kasvomaaleja, joilla itsensä saa tuunattua tunnelmaan. Ota kaverit tai perhe mukaan ja tule kokemaan hohtohyppyjen magia. Rush trampoliinisukat ovat valmistettu hohtavasta materiaalista, joten valmistautumalla etukäteen saat itsesi varpaista päähän asti loistavaksi!

 

Varaa nyt