Rush syysloma

syysloman tekemistä koko perheelle!

Syysloman tekemistä

Hauskaa syysloman tekemistä ei tarvitse miettiä pitkään, sillä sitä löytyy Helsingin Rush trampoliinipuistosta valtavin määrin. Rush sopii kaikenikäisille pomppimisesta ja liikunnasta pitäville. Nuorempaa väkeä innostaa erilaiset mahdollisuudet temppuiluun ja vanhemmille kävijöille trampoliinin liikunnallinen tehokkuus on syy tulla yhä uudestaan.

Rush syyslomaa vietetään 12.-25.10.2020 ja olemme arkisin auki normaalia pidempään. Tule treenaamaan, temppuilemaan tai muuten vain viettämään laatuaikaa yksin tai porukassa!

SYYSLOMAN AUKIOLOAJAT:

MA- PE 10-20

LA 9-20

SU 10-18

Päivän ensimmäinen hyppyvuoro alkaa 30 min ovien aukaisemisen jälkeen. Viikonloppuna hypyt aloitetaan normaaliin tapaan Family Time -vuoroilla, jotka kestävät klo 12.00 asti. Family Timessä edullisemmat hyppyliput: rushfinland.fi/hinnasto

Huom! Happy Hour ei ole voimassa syyslomalla 12.-25.10.2020!

Hohtobileet KE, PE JA LA klo 18-20

Rush syysloma

Rushissa pidetään hohtobileet keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina. Hohto Hyppy käynnistyy aina kello 18:00 ja päättyy kello 20:00. Hyppyvuoro Hohtoon kannattaa varata etukäteen, jolloin varmistut haluamastasi hyppyajasta ja myös sisääntulo puistolle menee sutjakkaasti. Asusteeksi hohtoihin suosittelemme valkoista, joka hohtaa UV-valoissa makeesti. Ainutlaatuinen valaistus on tehty UV-valoilla, kirkkailla spoteilla, liikkuvilla valokeiloilla ja tietysti discopallolla. Lisäksi musiikki on tietysti säädetty discotunnelmaan.

Puistosta voi ostaa myös hohtorannerenkaita ja kasvomaaleja, joilla itsensä saa tuunattua tunnelmaan. Ota kaverit tai perhe mukaan ja tule kokemaan hohtohyppyjen magia. Rush sukat on valmistettu hohtavasta materiaalista, joten valmistautumalla etukäteen saat itsesi varpaista päähän asti loistavaksi!

Huom! Happy Hour ei ole voimassa syyslomalla 12.-25.10.2020!

 

Varaa nyt