Urheiluseurat

Enemmän potkua omaan lajiin hauskan kautta

Trampoliinissa yhdistyvät kaksi asiaa voittamattomalla tavalla: lajille kuin lajille se on oheisharjoitteluna paitsi yksi tehokkaimmista myös hauskimmista treenitavoista. Monet urheilijat ovatkin ottaneet trampoliinin osaksi harjoitusohjelmaansa, sillä se kehittää tasapainoa, koordinaatiota, ketteryyttä, nopeutta, kimmoisuutta, kestävyyttä ja voimaa.

Tutustu vaihtoehtoihin, jotka olemme räätälöineet urheiluseuroille ja joukkueille. Katso myös video, jossa näet miten trampoliinipuistoa voidaan hyödyntää lajinomaisessa harjoittelussa.

TÄSTÄ SEURAHINTOIHIN

Muut palvelut:

RUSH PARTNER -LIPUNMYYNTI

Seurayhteistyö

 

Urheiluseuroille ryhmähyppyvaraukset erikoishinnoin:

10 € / 1 h / hlö
13 € / 1,5 h / hlö

+ 3 € trampoliinisukat (mikäli et omista vielä Rush trampoliinisukkia)

Trampoliinipuisto on loistava paikka kauden päättäreiden järjestämiseen

Puistoissa yhteishenki kohoaa leikkien, pelien ja haasteiden myötä. Trampoliinialueella liikkuu niin pelaajat, vanhemmat, valmentajat kuin huoltajatkin. Puistoista löytyy kokoustilat vanhempien kokoustamista varten, sillä välin kun lapset liikkuvat puistossa. Alueelle on myös mahdollista varata ohjaaja tekemään ohjelman järjestämisestä sujuvaa.

OHJAUS

Hyppytunnille varattavissa Rush hyppyohjaaja hintaan 60 € / h. Saatavuus tarkistettava s-postitse myynti@rushfinland.fi. Ohjaajan opastuksella Rushin aktiviteeteista saa parhaan hyödyn irti. Esim. Dodgeball turnaus on aina hyvä ja hikinen vaihtoehto!

TILAN VUOKRAUS

Voit varata hyppyjen yhteyteen myös huoneen / huoneita esim. palaveria tai muuta yhteistä tilaisuutta varten. Päättäreiden yhteydessä tilavuokra on 45 € / h. Huoneita on useita ja erikokoisia, kysy lisää suurempien ryhmien tapauksessa.

 

Tiedustele vapaita aikojaHyppyaika 1 h1,5 h