Urheiluseurat

Enemmän potkua omaan lajiin hauskan kautta

Trampoliinissa yhdistyvät kaksi asiaa voittamattomalla tavalla: lajille kuin lajille se on oheisharjoitteluna paitsi yksi tehokkaimmista myös hauskimmista treenitavoista. Monet urheilijat ovatkin ottaneet trampoliinin osaksi harjoitusohjelmaansa, sillä se kehittää tasapainoa, koordinaatiota, ketteryyttä, nopeutta, kimmoisuutta, kestävyyttä ja voimaa.

Tutustu vaihtoehtoihin, jotka olemme räätälöineet urheiluseuroille ja joukkueille. Katso myös video, jossa näet miten trampoliinipuistoa voidaan hyödyntää lajinomaisessa harjoittelussa.

Yhteistyömallit Urheiluseuroille ja joukkueille

1. Urheiluseura- / joukkuepomput Rushissa

Urheiluseuroille ryhmähyppyvaraukset erikoishinnoin:

10 € / 1 h / hlö
13 € / 1,5 h / hlö

+ 3 € trampoliinisukat (mikäli et omista vielä Rush trampoliinisukkia)

Hyppytunnille varattavissa Rush hyppyohjaaja hintaan 60 € / h. Saatavuus tarkistettava s-postitse myynti@rushfinland.fi. Ohjaajan opastuksella Rushin aktiviteeteista saa parhaan hyödyn irti. Esim. Dodgeball turnaus on aina hyvä ja hikinen vaihtoehto!

2. Rush-päättärit

Urheiluseuran tai joukkueen päättärit tai kauden startti Rushissa on pomminvarma tapa hitsata porukkaa yhteen hauskan tekemisen kautta. Voit varata hyppyjen yhteyteen myös huoneen / huoneita esim. palaveria tai muuta yhteistä tilaisuutta varten. Päättäreiden yhteydessä huonehinta 45 € / h (16 hlö). Huoneita on useita, kysy lisää suurempien ryhmien tapauksessa.

3. Jäsenkorttiyhteistyö

Rush Trampoliinipuisto tarjoaa 20 % alennuksen normaaleista hyppylipuista, sarjalipuista ja kausareista seurakorttia näyttämällä (ei koske synttäreitä). Seurayhteistyö sovittava erikseen, ota yhteyttä myynti@rushfinland.fi

4. Tsemppariyhteistyö Rushin kanssa

Rush tukee esimerkiksi yhteistyöseuran turnauksia ja tapahtumia vapaalipuilla sovittua näkyvyyttä vastaan. Kysy lisää samuli.ylisoivio@rushfinland.fi.

Tiedustele vapaita aikojaHyppyaika 1 h1,5 h

Trampoliinipuisto on loistava paikka kauden päättäreiden järjestämiseen

Puistoissa yhteishenki kohoaa leikkien, pelien ja haasteiden myötä. Trampoliinialueella liikkuu niin pelaajat, vanhemmat, valmentajat kuin huoltajatkin. Puistoista löytyy kokoustilat vanhempien kokoustamista varten, sillä välin kun lapset liikkuvat puistossa. Alueelle on myös mahdollista varata ohjaaja tekemään ohjelman järjestämisestä sujuvaa.

Seurat

Varainkeruu Rush Partner -lippumyynnillä

Koululuokat voivat myydä 1 h Rush Partner -hyppylippuja ja ansaita lipunmyynnillä kassaansa.