Rush Freestyle Club

Rush Freestyle Club on uusi trampoliinitemppuilun vapaaharjoittelukerho, jossa taitavammat ja edistyneemmät pääsevät vapaasti harjoittelemaan keskenään puiston aukioloaikojen ulkopuolella. Rush ohjaaja on kerhossa mukana opastamassa ja valvomassa turvallisuutta. 

RUSH FREESTYLE CLUB

Rush Freestyle on vapaaharjoitteluklubi, joka järjestetään tiistaisin puiston aukioloaikojen ulkopuolella, jolloin puisto on suljettu muilta asiakkailta. Rush Freestyle Club tarjoaa monipuolisen harjoitteluympäristön sekä ennen kaikkea hyvän harjoitteluporukan ja muita temppuiluinnokkaita kavereita. Kerhossa ei ole ikärajaa, mutta hyvät trampoliinihyppimisen perusteet tulee olla hallussa. Rush temppuohjaaja on kerhossa aina paikalla ja hänen paikallaollo varmistaa hyvän tunnelman ja harjoittelun turvallisuuden. Rush Freestyle Club:in tarkoituksena on tarjota motivoituneille harjoittelijoille häiriötön ja turvallinen ympäristö, jossa kanssaharjoittelijat auttavat ja haastavat toisiaan. Vapaaharjoittelusparraamisen lisäksi ohjaaja vetää aina yhteisen alkulämmittelyn, jotta temppuilut käynnistyvät turvallisesti ja ryhmähenkeä saadaan rakennettua. Rush Freestyle Club edellyttää osallistujiltaan jo perustemppujen hallitsemista, jotta vapaaharjoittelu on turvallista ja mielekästä niin osallistujan kuin muidenkin harkkakavereiden puolesta.

Syyskauden ostaneet saavat kauden alkaessa Rush sukat ja Freestyle kausirannekkeen. Syyskauden ostaneet saavat myös ostamastaan kausaristaan – 20 % alennuksen puiston kassalta (etu henkilökohtainen). Kertalipulla osallistuvat voivat ostaa puuttuvat Rush sukat kassalta hintaan 3 € / pari.

 

RUSH FREESTYLE CLUB (TIISTAI)

KERTA KAUSI 7.9. ALK. RYHMÄ KLO IKÄ
18 € 238 € RUSH FREESTYLE CLUB 19:00-20:30 Avoin (huom! taitotasovaatimukset)

Huom!

 

ILMOITTAUTUMISOHJEET:

  1. Siirry Rushin verkkokauppaan tästä.
  2. Valitse kalenterista päivämääräksi haluttu tiistaipäivä
  3. Valitse Freestyle Club kausi- tai kertalippu.
  4. Muista lisätä osallistujan etu- ja sukunimi ’Lisätiedot’ -kenttään ennen maksuun siirtymistä.

 

Osallistujan ohje

Edellytämme Freestyle Club:iin osallistujilta perehtymistä Rush trampoliinipuiston turvallisuussääntöihin. Osallistujan tulee sisäistää kaikki säännöt ja niitä tulee ehdottomasti noudattaa kaikissa tilanteissa.

Rush Freestyle Club:in aikana Rush trampoliinipuisto on suljettu muilta asiakkailta ja klubilaisten lisäksi paikalla on Rush-ohjaaja valvomassa harjoittelijoiden turvallisuutta. Rush-ohjaaja osallistuu myös harjoitteluun ja toimii harjoitusten aikana vastuuhenkilönä. Rush-ohjaajan ohjeistuksia tulee ehdottomasti noudattaa kaikissa tilanteissa. Freestyle Club:iin voi osallistua vain puiston silloisen maksimikapasiteetin verran hyppijöitä.

Rush-ohjaajat valvovat osallistujien hyvinvointia ja turvallisuutta sekä loukkaantumistilanteissa suorittavat tarvittavat ensiaputoimenpiteet. Rush ei erikseen vakuuta Rush Freestyle Club:iin osallistuvia henkilöitä. Jokaisen osallistujan / osallistujan huoltajan tulee huolehtia siitä, että henkilökohtainen vakuutus on riittävä harjoittelun näkökulmasta. Jokainen osallistuja vastaa itse mahdollisista tapaturman aiheuttamista hoitokuluista.

Rush pidättää oikeuden kuvata tiloissaan materiaalia markkinointi- ja informointitarkoituksiin. Mikäli ette halua itsenne tai huollettavan näkyvän markkinointimateriaaleissamme, ilmoitattehan asiasta etukäteen sähköpostitse myynti@rushfinland.fi. Lisätiedustelut ja yhteydenotot klubiin liittyen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen myynti@rushfinland.fi.

KLUBIN pelisäännöt

Peruutusehdot (KAUSILIPPU)