Rush Bonkers -temppukerho

Bonkers-temppukerhot ovat suunnattu 7-14 -vuotiaille lapsille ja ne ovat jaettu kahteen sisällöltään erilaiseen kerhoon. Bonkers Fun & Play on hauskaa tekemistä trampoliinipuiston tarjoamia mahdollisuuksia hyväksi käyttäen. Bonkers Technic on tavoitteellista harjoittelua, jossa harjoitellaan tempputekniikoita ja luodaan edellytykset itsenäisempään ja turvalliseen temppujen harjoitteluun. 

SYKSYN 2021 BONKERS-TEMPPUkerhot OVAT UUDISTUNEET!

BONKERS FUN & PLAY

Bonkers Fun & Play on kerho, jossa pidetään hauskaa hyvällä meiningillä. Ohjatussa toiminnassa hyödynnetään monipuolisesti Rush trampoliinipuiston tarjoamia mahdollisuuksia, ja temppujen tekniikkaopettelun sijaan, Bonkers Fun & Play -kerhon pääpaino on kirjaimellisesti hauskassa ja liikunnallisessa tekemisessä. Trampoliineilla tapahtuvat liikunnalliset pelit ja leikit kehittävät lapsen motorisia taitoja ja edistävät yleistä kehonhallintaa. Erilaisilla ryhmä- ja yksilöhaasteilla kehitetään lapsen itsetuntoa sekä vuorovaikutustaitoja. Rush trampoliinipuisto tarjoaa huikeat edellytykset myös uusien leikkien keksimiseen ja sanontamme “Pomppimisen riemua” näkyykin toiminnassamme erittäin vahvasti. Vain mielikuvitus ja turvallisuussäännöt ovat olleet ohjaajiemme rajoina kerhon sisältöä suunnitellessa!

Harjoituskerta koostuu 45 minuutin ohjatusta osuudesta ja 15 minuutin vapaa-ajasta. Ryhmäkoko on 12 lasta.

Syyskauden kerholaiset saavat kauden alussa Bonkers T-paidan, silikonirannekkeen, Rush sukat ja Rush treenikassin. Syyskauden aikana kerholaiset saavat ostamastaan kausaristaan – 20 % alennuksen puiston kassalta (etu henkilökohtainen).

BONKERS TECHNIC

Bonkers Technic on kerho, jossa harjoittelu on hauskaa, tavoitteellista ja tähtää trampoliinitemppuilun perusteiden hallitsemiseen. Kerhossa tavoitteena on, että lapsi oppii etuperin-, takaperin- ja sivuttaisvoltin ja pääpaino onkin erityisesti hyvän ja turvallisen perustekniikan oppimisessa. Bonkers Technic-kerhon ohjaus keskittyykin sisällöltään vain muutaman tempun oppimiseen, jolloin pystytään panostamaan hyvän ja turvallisen suoritustekniikan harjoitteluun. Taitotason kehittyessä lapsen valmiudet harjoitella turvallisesti ja itsenäisesti parantuvat merkittävästi. Bonkers Technic -kerhon aikana pureudutaan syvällisesti perusteisiin, joten kerho soveltuu erityisesti täysin kokemattomille ja aloittelijoille, mutta perustekniikkaansa täydelliseksi hiovat ovat tietysti myös tervetulleita! Temppujen ohjattu harjoittelu on yksityiskohtaisesti pilkottu osiin, mikä tekee harjoittelusta erittäin turvallista. Stay safe and stay fly!

Mahdollisuuksien mukaan pyrimme tarjoamaan osallistujalle taitotasoltaan sopivaa harjoitusryhmää. Ryhmän vaihdoista keskustellaan aina osallistujan ja vanhemman kanssa. Jos olet kiinnostunut edistyneemmästä tekniikkaharjoittelusta, olethan yhteydessä myyntiimme (myynti@rushfinland.fi). Kysynnän mukaan voimme järjestää myös jatkotekniikkaryhmiä.

Harjoituskerta koostuu 45 minuutin ohjatusta osuudesta ja 15 minuutin vapaa-ajasta. Ryhmäkoko on 12 lasta.

Syyskauden kerholaiset saavat kauden alussa Bonkers T-paidan, silikonirannekkeen, Rush sukat ja Rush treenikassin. Syyskauden aikana kerholaiset saavat ostamastaan kausaristaan – 20 % alennuksen puiston kassalta (etu henkilökohtainen).

 

FUN & PLAY / TECHNIC (TIISTAI)

(24.8.-14.12.2021) KAUDEN HINTA RYHMÄ KLO IKÄ
272 € BONKERS FUN & PLAY 16:00-17:00 7-11 -vuotiaat
272 € BONKERS TECHNIC 17:00-18:00 9-14 -vuotiaat
272 € BONKERS TECHNIC 18:00-19:00 9-14 -vuotiaat

FUN & PLAY / TECHNIC (TORSTAI)

(26.8.-16.12.2021) KAUDEN HINTA RYHMÄ KLO IKÄ
272 € BONKERS FUN & PLAY 18:00-19:00 7-11 -vuotiaat
272 € BONKERS TECHNIC 19:00-20:00 9-14 -vuotiaat

Huom!

 

ILMOITTAUTUMISOHJEET:

Tiedustele vapaita paikkoja: johanna.jarvela@rushfinland.fi

Osallistujan ohje

Ensimmäisellä osallistumiskerralla lapset katsovat Bonkers-ohjaajan kanssa Rushin oman turvavideon, jossa käydään läpi puiston säännöt. Katsottuaan turvavideon Bonkers-kerholainen sitoutuu noudattamaan puiston järjestyssääntöjä.

Rush Fun & Play / Technic -kerhoissa on 12 osallistujaa ja yksi Bonkers-ohjaaja. Samaan aikaan puistossa tulee olemaan muitakin asiakkaita. Ohjaajat ovat trampoliinialueella läsnä koko kerhon ajan, joten huoltajien ei tarvitse olla puistossa.

Bonkers-ohjaajat valvovat osallistujien hyvinvointia ja turvallisuutta sekä loukkaantumistilanteissa suorittavat tarvittavat ensiaputoimenpiteet. Rush ei erikseen vakuuta Bonkers-kerhoon osallistuvia henkilöitä. Jokaisen osallistujan huoltajan tulee huolehtia siitä, että henkilökohtainen vakuutus on riittävä harjoittelun näkökulmasta. Jokainen osallistuja vastaa itse mahdollisista tapaturman aiheuttamista hoitokuluista.

Rush pidättää oikeuden kuvata tiloissaan materiaalia markkinointi- ja informointitarkoituksiin. Mikäli ette halua huollettavan näkyvän markkinointimateriaaleissamme, ilmoitattehan asiasta etukäteen sähköpostitse myynti@rushfinland.fi. Lisätiedustelut ja yhteydenotot Bonkers-kerhoon liittyen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen myynti@rushfinland.fi.

Bonkersin pelisäännöt

Peruutusehdot