Rush Bonkers -temppukerho

Bonkers temppukerhot on 7-14 -vuotiaille lapsille suunnattu temppukerho. Bonkersissa harjoitellaan temppuja trampoliinipuiston elementtejä hyväksikäyttäen. Esimerkiksi Airwalk-, Dodgeball-, Freestyle ja Foampit trampoliinit ovat harjoittelualueina. Trampoliini toimii erinomaisena oheistreeninä lähes kaikille lajeille kuten fudis, jäkis, säbä, koris, tennis, uinti- ja uimahypyt jne. Trampoliini kehittää tasapainoa, lihaskuntoa, reaktiokykyä ja on kokonaisvaltaisesti kehonhallintaa edistävää liikuntaa. Trampoliini sopii erinomaisesti kaiken ikäisille.

Kurkkaa tästä ohjaajien taidonnäytteitä!

SYKSYN 2020 BONKERS -kerhot NYT MYYNNISSÄ!

 

Bonkers kausi starttaa elokuussa ja jatkuu joulukuun puoleen väliin asti.

Bonkersissa harjoitellaan trampoliinin perustaitoja sekä erilaisia temppuja ja temppuyhdistelmiä taitotasosta riippuen. Ohjaajina tunneilla toimii puiston kokeneet temppuilijavalmentajat.

Harjoituskerta koostuu aina 45 minuutin ohjatusta osuudesta, jota Bonkers valmentaja vetää ja 15 minuutin vapaa-ajasta, joka on vapaaehtoinen. Ryhmäkoko on 10 lasta.
Harjoituskertoja tulee yhteenä 16.

Harjoituksia ei järjestetä eikä niistä peritä maksua:
– viikoilla 42-43

Jokainen Bonkersiin ilmoittautunut saa 2020 syyskauden alkaessa Rush Bonkers juomapullon ja Rush treenikassin.

 

MITEN ILMOITTAUDUN KERHOON?

Ilmoittautuminen tapahtuu 9.7.2020 alkaen Rushin verkkokaupan kautta valitsemalla ensin joko 18.8. tai 20.8. päivämäärän kalenterista ja sitten lisäämällä haluttu Bonkers-tuote ostoskoriin. Huomioittehan, että tili tulee luoda huoltajan tiedoilla ja osallistujan nimi lisätään ’Lisätiedot’ -kenttään ennen maksuun siirtymistä.

Kesken kauden mukaan tulijat ilmoitetaan s-postilla osoitteeseen: johanna.jarvela@rushfinland.fi.

 

 

 

Taitotasot

Taso 1: Lapsille, jotka ovat aloittelemassa temppuilua ja esim. volttia ei vielä hallita. Ykköstasolla opetellaan turvallisen trampoliinihyppimisen perusteet ja harjoitellaan ensimmäisiä temppuja.

Taso 2: Lapsen tulee jo hallita trampoliinipomppiminen sekä osata useampia temppuliikeitä (mm. voltti). Kyseinen taso sopii myös lapsille, joilla on hyvä liikuntatausta.

Ensimmäisen kahden viikon aikana seurataan lasten temppuilua ja ohjaajat voivat ehdottaa ryhmämuutoksia vastaamaan paremmin lapsen taitotasoa.

TIISTAISIN – 18.8.- 15.12.2020 – 16 krt (256 €)

Klo Ikä Taso
17:00 – 18:00 7-12 vuotiaat Taso 1
18:00 – 19:00 7-10 vuotiaat Taso 2
19:00 – 20:00 11-14 vuotiaat Taso 2

TORSTAISIN – 20.8.-17.12.2020- 16 krt (256 €)

Klo Ikä Taso
17:00 – 18:00 7-10 vuotiaat Taso 2
18:00 – 19:00 11-14 vuotiaat Taso 2
19:00 – 20:00 7-14 vuotiaat Taso 1

Bonkers-temppukerhon harjoitusmaksu on 16€ / harjoitukerta ja sisältää jäljellä olevat harjoitukset syyskauden 18.8.-17.12.2020 aikana.

 

Osallistujan ohje

Ensimmäisellä osallistumiskerralla lapset katsovat Bonkers-ohjaajan kanssa Rushin oman turvavideon, jossa käydään läpi puiston säännöt. Katsottuaan turvavideon Bonkers-kerholainen sitoutuu noudattamaan puiston järjestyssääntöjä.

Jokaista 10:tä Bonkers-osallistujaa kohden on yksi Rush-ohjaaja. Puistossa tulee olemaan samaan aikaan muitakin pomppijoita. Ohjaajat ovat trampoliinialueella läsnä koko kerhon ajan, joten huoltajien ei tarvitse olla puistossa.

Bonkers-ohjaajat valvovat osallistujien hyvinvointia ja turvallisuutta sekä suorittavat tarvittavat hätätoimenpiteet mahdollisten vahinkojen sattuessa. Rush ei erikseen vakuuta Bonkers-osallistujia, vaan jokaisen kerholaisen huoltajat huolehtivat kerholaisten omasta vapaa-ajan tapaturmavakuutuksestaan ja vastaa mahdollisen tapaturman aiheuttamista hoitokuluista, kuten normaalissa urheilu- ja liikuntatoiminnassa.

Rush voi kuvata alueella markkinointi- ja informointitarkoituksiin. Ilmoita etukäteen sähköpostitse myynti@rushfinland.fi, mikäli ette halua lapsenne näkyvän kuvissa.

Yhteydenotot ja tiedustelut Bonkers-kerhoista voi laittaa sähköpostilla osoitteeseen myynti@rushfinland.fi.

Rushin arvoja ovat liikunnan ilo, terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen sekä laadukkuus ja positiivisuus.

Kivan kerhotoiminnan pelisäännöt

Peruutusehdot