Rush Bonkers -temppukerho

Bonkers-temppukerhot ovat suunnattu 7-14 -vuotiaille lapsille. Bonkers Fun sekä Bonkers Boost ovat hauskaa tekemistä trampoliinipuiston tarjoamia mahdollisuuksia hyväksi käyttäen ja Bonkers Scoot:ssa harjoitellaan trampoliiniskuuttaamisen perusteita.

KEVÄÄN 2022 BONKERS-TEMPPUkerhot

 

BONKERS FUN (7-10v.)

Bonkers Fun (entinen Fun & Play) on kerho, jossa pidetään hauskaa hyvällä meiningillä. Ohjatussa toiminnassa hyödynnetään monipuolisesti Rush trampoliinipuiston tarjoamia mahdollisuuksia, ja temppujen tekniikkaopettelun sijaan, Bonkers Fun-kerhon pääpaino on kirjaimellisesti hauskassa ja liikunnallisessa tekemisessä. Trampoliineilla tapahtuvat liikunnalliset pelit ja leikit kehittävät lapsen motorisia taitoja ja edistävät yleistä kehonhallintaa. Erilaisilla ryhmä- ja yksilöhaasteilla kehitetään lapsen itsetuntoa sekä vuorovaikutustaitoja. Rush trampoliinipuisto tarjoaa huikeat edellytykset myös uusien leikkien keksimiseen ja sanontamme “Pomppimisen riemua” näkyykin toiminnassamme erittäin vahvasti. Vain mielikuvitus ja turvallisuussäännöt ovat olleet ohjaajiemme rajoina kerhon sisältöä suunnitellessa!

Harjoituskerta koostuu 45 minuutin ohjatusta osuudesta ja 15 minuutin vapaa-ajasta. Ryhmäkoko on 12 lasta.

Kevätkauden kerholaiset saavat kauden alussa Bonkers T-paidan, silikonirannekkeen, Rush sukat ja Rush treenikassin.

BONKERS BOOST (11-14v.)

Bonkers Boost -kerhossa meno on vauhdikasta ja hauskaa. Muodollisuudet ja perinteinen tavoitteellinen harjoittelu ovat jätetty muiden murheeksi ja Bonkers Boost keskittyykin vain liikunnan iloon. Nuoren motoriset taidot ja kehonhallinta kehittyvät samalla kun hän keskittyy tärkeimpään: hauskanpitoon. Luovia pelejä, hauskoja haasteita ja kaverillista kisailua – vain muutamia asioita mainitaksemme, mitä kerhossa tehdään. Perinteinen temppujen harjoittelu on jätetty Bonkers Boost:ssa vähemmälle ja kerhossa on keskitytään laajemmin trampoliineilla liikkumisen muotoihin ja mahdollisuuksiin, koska uskomme vahvasti monipuolisen liikkumiseen hauskuus edellä. Ainoastaan mielikuvitus ja turvallisuussääntömme ovat osaavien ohjaajiemme rajoina kun he vetävät Bonkers Boost:ia.

Harjoituskerta koostuu 45 minuutin ohjatusta osuudesta ja 15 minuutin vapaa-ajasta. Ryhmäkoko on 12 lasta.

Kevätkauden kerholaiset saavat kauden alussa Bonkers T-paidan, silikonirannekkeen, Rush sukat ja Rush treenikassin.

BONKERS SCOOT (10-14v.) – TULOSSA PIAN!

Bonkers Scoot on trampoliiniskuutilla tehtäviin temppuihin keskittyvä kerho, jossa skuutilla temppuilu ei ole säästä riippuvaista. Kerhon aikana osallistujat oppivat trampoliiniskuuttamisen perusteita, jonka lisäksi ryhmässä harjoitellaan myös haastavampia temppuja skuutilla. Ryhmässä harjoitteleminen, hauskanpito ja kavereiden haastaminen ovat tämän kerhon mottoja. Kerhossa harjoittelu on rentoa ja mukavaa yhdessäoloa, ihan kuin skeittiparkeissa! Muodollisuudet ovat jätetty pois ja taitava ohjaajamme pyrkiikin luomaan yhteisöllisyyttä harjoittelijoiden kesken. Trampoliiniskuutin omistaminen ei ole edellytys kerhoon osallistumiselle, vaan Rush Trampoliinipuisto tarjoaa mahdollisuuden vuokrata trampoliiniskuutin kerhon ajaksi. Vaihtoehtoisesti osallistuja voi osallistua kerhoon omalla trampoliiniskuutilla. Oman skuutin voi myös ostaa puiston kassalta alkaen 79 € / kpl.

Harjoituskerta koostuu 45 minuutin ohjatusta osuudesta ja 15 minuutin vapaa-ajasta. Ryhmäkoko on 12 lasta.

Kevätkauden kerholaiset saavat kauden alussa Bonkers T-paidan, silikonirannekkeen, Rush sukat ja Rush treenikassin.

 

TIISTAI – HUOM! KERHOT JATKUVAT VKOLLA 9

11.1.-24.5.2022, ei treenejä vkolla 8

 KAUDEN HINTA RYHMÄ KLO IKÄ
323 € BONKERS FUN (TÄYNNÄ) 18:00-19:00 7-10 -vuotiaat
323 € BONKERS BOOST (11 paikkaa vapaana) 19:00-20:00 11-14 -vuotiaat

TORSTAI – HUOM! KERHOT JATKUVAT VKOLLA 9

13.1.-19.5.2022, ei treenejä vkolla 8

 KAUDEN HINTA RYHMÄ KLO IKÄ
306 € BONKERS FUN (TÄYNNÄ) 17:00-18:00 7-10 -vuotiaat
306 € BONKERS BOOST (TÄYNNÄ) 18:00-19:00 11-14 -vuotiaat

 

 

ILMOITTAUTUMISOHJEET:

Kesken kauden mukaan voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: johanna.jarvela@rushfinland.fi

Osallistujan ohje

Ensimmäisellä osallistumiskerralla lapset katsovat Bonkers-ohjaajan kanssa Rushin oman turvavideon, jossa käydään läpi puiston säännöt. Katsottuaan turvavideon Bonkers-kerholainen sitoutuu noudattamaan puiston järjestyssääntöjä.

Kerhojen ryhmäkoko on 12 osallistujaa ja yksi Bonkers-ohjaaja. Samaan aikaan puistossa tulee olemaan muitakin asiakkaita. Ohjaajat ovat trampoliinialueella läsnä koko kerhon ajan, joten huoltajien ei tarvitse olla puistossa.

Bonkers-ohjaajat valvovat osallistujien hyvinvointia ja turvallisuutta sekä loukkaantumistilanteissa suorittavat tarvittavat ensiaputoimenpiteet. Rush ei erikseen vakuuta Bonkers-kerhoon osallistuvia henkilöitä. Jokaisen osallistujan huoltajan tulee huolehtia siitä, että henkilökohtainen vakuutus on riittävä harjoittelun näkökulmasta. Jokainen osallistuja vastaa itse mahdollisista tapaturman aiheuttamista hoitokuluista.

Rush pidättää oikeuden kuvata tiloissaan materiaalia markkinointi- ja informointitarkoituksiin. Mikäli ette halua huollettavan näkyvän markkinointimateriaaleissamme, ilmoitattehan asiasta etukäteen sähköpostitse myynti@rushfinland.fi. Lisätiedustelut ja yhteydenotot Bonkers-kerhoon liittyen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen myynti@rushfinland.fi.

Bonkersin pelisäännöt

Peruutusehdot