Ohje

OHJE VUOROjen- ja synttäreiden VARAAMISEEN sekä Lahjakortin ja kausarin ostoon

 

Vuoronvaraus
Synttärit
Lahjakortit
Kausarit

VUORONVARAUS

 1. Valitse ensin päivämäärä, jolloin haluat tulla hyppimään puistoomme. Klikkaamalla päivämäärän kohdalle avatuu kalenteri, josta voit valita mieleisesi päivän. Jatka tämän jälkeen seuraavalle sivulle.
 2. Valitse haluamasi lipputyyppi klikkaamalla tuotteen päälle. Huom! Erikoislippujen ehdot kuten mm. lapsi- ja opiskelijaliput.
 3. Seuraavaksi valitse henkilömäärä. Määrän voit muuttaa isommaksi painamalla ”+” -merkkiä tai vaihtoehtoisesti vähentää painamalla ”-” -merkkiä. Määrän jälkeen valitse hyppimisen aloitusaika. Aloitusajan perässä näet, kuinka monta hyppypaikkaa on vielä jäljellä kyseisellä vuorolla. Kun olet valmis, lisää tuotteet koriin.
 4. Oikealla puolella näet korissa olevat tuotteet.
 5. Jatka painamalla ’Seuraava’.
 6. Rush trampoliinisukat ovat pakolliset. Sukat voi ostaa nettikaupasta tai puistosta hintaan 3€/pari. Mikäli ostat nettikaupasta valitse haluamasi määrä ja sukat ilmestyvät heti oikealla puolella olevaan ostoskoriin. Kun olet valmis, paina ’Seuraava’.
 7. Jos olet uusi asiakas, paina ’Minulla ei ole tiliä’ -painiketta. Täytä pyydetyt tiedot ja paina ’Seuraava’. Jos olet luonut aiemmin tilin, kirjaudu sisään.
 8. Voidaksesi ostaa tuotteita nettikaupastamme, sinun tulee hyväksyä ehtomme. Ehdot ovat luettavissa nettisivuillamme. Hyväksyttyäsi ehdot paina ’Seuraava’.
 9. Tarkista varaustietosi ennen maksamista! Jos sinulla on promo- tai lahjakortti, voit syöttää koodin tässä vaiheessa. Kun kaikki vaikuttaa olevan kunnossa, jatka kassalle.
 10. Maksettuasi tuotteet saat sähköpostiisi varausvahvistuksen.

 

SYNTTÄRIT

 1. Valitse ensin päivämäärä, jolloin haluat pitää synttärit puistossamme. Huom! Synttärit voidaan varata vähintään 7 päivää ennen haluttua ajankohtaa! Klikkaamalla päivämäärän kohdalle avatuu kalenteri, josta voit valita mieleisesi päivän. Jatka tämän jälkeen seuraavalle sivulle.
 2. Valittavana on 2 tuotetta: Jump Party (1h hyppy + 30 min huoneessa) tai Premium Party (1,5h hyppy + 30 min huoneessa).
 3. Klikkaamalla halutun tuotteen päälle avautuu ikkuna, jossa voit valita osallistujamäärän sekä hyppyvuoron aloitusajan. Veloitus tapahtuu minimihinnan mukaan, mikä on on kerrottu tuotteen kuvauksessa. Mikäli lukumäärä muuttuu isommaksi, ota yhteyttä myynti@rushfinland.fi tai soita +358 400 498 821 (ark. 9-11). Lisätietoja synttäreistä löydät täältä.
 4. Huomioi, että hyppiminen tapahtuu aina ennen huoneeseen menoa!
 5. Lisättyäsi tuotteet koriin, ilmestyvät ne oikealla puolella olevaan pikkuikkunaan. Jatka painamalla ’Seuraava’.
 6. Paimalla isoa ”+” -merkkiä voit lisätä sankarin/sankareiden etu- ja sukunimen/-nimet. Nämä tiedot tarvitaan synttärikausareita varten. Nimenlisäyspainikkeen vierestä voit lisätä sankarin/sankareiden iän/iät.
 7. Tarjoilut voit tilata joko kokonaan meiltä, tuoda täysin itse tai valita molemmat vaihtoehdot. Huom! Rush sukat eivät kuulu synttäripaketteihin. Ne voi ostaa synttäreiden varauksen ohessa nettikaupastamme ja lunastaa myöhemmin paikan päältä tai suoraan puiston kassalta.
 8. Kun olet valmis, paina ’Seuraava’.
 9. Jos olet uusi asiakas, paina ’Minulla ei ole tiliä’ -painiketta. Täytä pyydetyt tiedot ja paina ’Seuraava’. Jos olet luonut aiemmin tilin, kirjaudu sisään.
 10. Voidaksesi ostaa tuotteita nettikaupastamme, sinun tulee hyväksyä ehtomme. Ehdot ovat luettavissa nettisivuillamme. Hyväksyttyäsi ehdot paina ’Seuraava’.
 11. Tarkista varaustietosi ennen maksamista! Jos sinulla on promo- tai lahjakortti, voit syöttää koodin tässä vaiheessa. Kun kaikki vaikuttaa olevan kunnossa, jatka kassalle.
 12. Maksettuasi tuotteet saat sähköpostiisi varausvahvistuksen sekä synttäri-infon.

 

LahjakortIT

 1. Paina suoraan ’Seuraava’ -painiketta.
 2. Lahjakortit ovat sivun alaosassa.
 3. Valitse haluamasi lahjakorttityyppi ja määrä. Lisättyäsi tuotteet koriin, ilmestyvät ne oikealla puolella olevaan pikkuikkunaan.
 4. Huom! Lahjakortit käyvät ainoastaan lipputuotteisiin!
 5. Jatka seuraavalle sivulle.
 6. Jos olet uusi asiakas, paina ’Minulla ei ole tiliä’ -painiketta. Täytä pyydetyt tiedot ja paina ’Seuraava’. Jos olet luonut aiemmin tilin, kirjaudu sisään.
 7. Voidaksesi ostaa tuotteita nettikaupastamme, sinun tulee hyväksyä ehtomme. Ehdot ovat luettavissa nettisivuillamme. Hyväksyttyäsi ehdot paina ’Seuraava’.
 8. Tarkista varaustietosi ennen maksamista! Jos sinulla on promo- tai lahjakortti, voit syöttää koodin tässä vaiheessa. Kun kaikki vaikuttaa olevan kunnossa, jatka kassalle.
 9. Maksettuasi tuotteet saata sähköpostiisi 2 viestiä: varausvahvistuksen sekä itse lahjakortin.
 10. Lahjakortin koodi on viestissä näkyvä 6 numeroinen lunastuskoodi.
 11. Huomioithan, että lahjakortti on voimassa 1 vuoden ostopäivästä! Vanhentuneet lahjakortit eivät käy enää maksuvälineenä.

 

Kausarit

 1. Klikkaa ’Valitse puisto’ -painiketta ja valitse Rush Helsinki.
 2. Valitse haluamasi Kausarityyppi sekä määrä.
 3. Huom! Opiskelijahintaiset Kausarit edellyttävät voimassaolevaa opiskelijakorttia. Esitä opiskelijakortti saapuessasi ensimmäisen kerran puistoon ostettuasi Kausarin. Peruskoululaisia ei lasketa opiskelijoiksi!
 4. Jos olet uusi asiakas, paina ’Minulla ei ole tiliä’ -painiketta. Täytä pyydetyt tiedot ja paina ’Seuraava’. Jos olet luonut aiemmin tilin, kirjaudu sisään.
 5. Kirjoita Kausarin omistajan etu- ja sukunimi sekä syntymäaika. Kun olet valmis, paina ’Jatka’.
 6. Tarkista tietosi ennen maksamista!
 7. Voidaksesi ostaa tuotteita nettikaupastamme, sinun tulee hyväksyä ehtomme. Ehdot ovat luettavissa nettisivuillamme.
 8. Maksa tuotteesi.
 9. Kausari aktivoituu heti oston jälkeen.