Rush syysloma

Syysloman tekemistä – Tule Rush trampoliinipuistoon syyslomalla Helsinkiin tai Vantaalle!

Syysloman tekemistä

Hauskaa syysloman tekemistä ei tarvitse miettiä pitkään, sillä sitä löytyy Rush trampoliinipuistoista valtavin määrin. Rush syyslomaa vietetään 15.-19.10. Syyslomalla olemme auki normaalia pidempään ja puistoista löytyy syysloman aikana myös ekstraohjelmaa.

Tule treenaamaan temput ja ylittämään itsesi vaikka Stunt Jump hypyssä #rushhelsinki:ssä tai Laser maze trampoilla #rushvantaa:lla. Puiston vetonaulat ja varmat valinnat ovat aina myös Airwalk jättiseinätrampat tai Wipeout.

Rushit ovat auki koko syysloman kello 11 – 20 maanantaista perjantaihin.
Viikonloppuna hypyt aloitetaan normaaliin tyyliin heti aamusta klo 9 lauantaina ja klo 10 sunnuntaina. Aamut starttaavat Family Jumpeilla. Edullisemmat liput 10 € 1 h, 15 € 1,5 h ja 18 € 2 h.

syysloman tekemistä koko perheelle!

Rush syyloma

Rush sopii kaikenikäisille pomppimisesta ja liikunnasta tykkääville. Nuorempaa väkeä innostaa erilaiset mahdollisuudet temppuiluun ja vanhemmille kävijöille trampoliinin liikunnallinen tehokkuus on syy tulla yhä uudestaan. Ja kyllähän isät ja äiditkin jo temput taitaa! Koko perhe saa varmasti koko päivän liikunta-annokset käymällä Rushissa.

Syyslomalla päivittäiset skabat –> Huippupalkinnot!

Rush syyloma

Puistoissa järjestetään syysloman aikana monia erilaisia kisoja. Kisapalkintoina voit voittaa uudet ilmaiset pomput Rushissa, lippiksiä, juomapulloja tai esim. popparikupit! Kisailuja käydään Dodgeball kentällä, Wipeoutissa, Airwalkilla ja Freestyle kentällä. Tule näyttämään huikeimmat trikit ja voita siistejä palkintoja.

Rushin syysloman tekemistä – Hohtobileet & discomusat!

Rush syysloma

Rushissa pidetään hohtobileet keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina. Hohto käynnistyy aina kello 18:00 ja päättyy kello 20:00. Hyppyvuoro hohtoon kannattaa varata etukäteen, jolloin varmistut haluamastasi hyppyajasta ja myös sisääntulo puistolle menee sutjakkaasti. Asusteeksi hohtoihin suosittelemme valkoista, joka hohtaa UV-valoissa makeesti. Ainutlaatuinen valaistus on tehty UV-valoilla, kirkkailla spoteilla, liikkuvilla valokeiloilla ja tietysti discopallolla. Lisäksi musa on tietysti säädetty discotunnelmaan.

 

Rush syysloma

Puistosta voi ostaa myös hohtorannerenkaita ja kasvomaaleja, joilla itsensä saa tuunattua tunnelmaan. Ota kaverit tai perhe mukaan ja tule kokemaan hohtohyppyjen magia. Rush sukat on valmistettu hohtavasta materiaalista, joten valmistautumalla etukäteen saat itsesi varpaista päähän asti loistavaksi!

Rush Syysloman tarjoukset

Käynti Rushissa syyslomalla kannattaa myös sen takia, että jokainen syyslomalla Rushissa hyppimässä käynyt saa mukaansa myös Comeback to Rush kamppiskupongit. Niillä pääsee Rushiin edullisesti vain 5 €:n hintaan (1 h hyppylippu). Etu on käytettävissä 30.11.2018 asti. Etukuponkeja on tarjolla rajallisesti, joten buukkaa vuorosi ajoissa!

Comeback to Rush

Happyhour ei ole voimassa syyslomalla 15.-19.10.