Rush Gymnastics

Rush Gymnastics -temppukerho

Rush Gymnastics on 5-12 -vuotiaille lapsille suunnattu temppukerho, jonka tarkoituksena on kehittää koordinaatiokykyä ja kehonhallintaa erilaisten harjoitteiden avulla.

Tunneilla harjoitellaan erilaisia voimistelu/akrobatia/tumbling -liikkeitä, hyväksikäyttäen trampoliinipuiston eri elementtejä. Tunneilla keskitytään notkeuden kehittämiseen sekä opetellaan erilaisia temppuja päälläseisonnasta voltteihin.

Trampoliini kehittää tasapainoa, lihaskuntoa, reaktiokykyä ja on kokonaisvaltaisesti kehonhallintaa edistävää liikuntaa. Trampoliini sopii erinomaisesti kaiken ikäisille.

Kaiken tasoiset ovat tervetulleita, sillä jokaiselle löytyy uusia liikkeitä ja haasteita oman taitotason mukaan.

Kausi starttaa viikolla kolme 16.1. jatkuen toukokuun lopulle

Harjoituskerta koostuu aina 45 minuutin ohjatusta osuudesta, jota valmentaja ohjaa ja 15 minuutin vapaa-ajasta, joka on vapaaehtoinen. Ryhmäkoko on 10 lasta. Harjoituskertoja tulee yhteenä 18.

Rush Gymnastics -ryhmien ohjaajana toimivat Essi Antervo ja Iitu Laaksonen. Essi on kokenut lasten ryhmien ohjaaja ja on ohjannut yli 1,5 vuoden ajan erilaisia akrobatia- ja telinevoimistelutunteja. Essiltä löytyy myös omaa telinevoimistelutaustaa vaikka nykyisin keskittyykin Crossfittiin. Iitulla on takana pitkä ura trampoliinivoimistelussa.

 

Ilmoittaudu nyt

Harjoituksia ei järjestetä eikä niistä peritä maksua:
18.-22.2. Hiihtolomalla
19.4. Pitkäperjantaina
1.5. vappupäivänäJokainen Gymnasticsiin ilmoittautunut saa 2019 kevätkauden alkaessa Rush juomapullon ja rush treenikassin.

Rush Gymnastics Vantaa

Keskiviikko kello 16-17 (5-8 vuotiaat)
Keskiviikko kello 17-18 (9-12 vuotiaat, TÄYNNÄ)

Rush Gymnastics Helsinki

Perjantai kello 16-17 (5-8 vuotiaat)

Harjoitusmaksu on 16 € / harjoituskerta ja kausimaksu sisältää jäljellä olevat harjoituskerrat kevätkauden 16.1. – 31.5.2019 aikana.

Ohjaajat

Essi Antervo
Rush Gymnastics -ryhmien ohjaajana Vantaan puistolla toimii Essi Antervo.
Iitu Laaksonen
Iitu Laaksonen toimii Helsingin puiston Gymnastics ohjaajana.

Osallistujan ohje

Ensimmäisellä osallistumiskerralla lapset katsovat Rushin oman turvavideon ohjaajan kanssa, jossa käydään läpi puiston säännöt.

Harjoituksia ohjaa aina kerhon ohjaaja. Puistossa tulee olemaan samaan aikaan muitakin pomppijoita. Ohjaajat ovat trampoliinialueella läsnä koko kerhon ajan, joten huoltajien ei tarvitse olla puistossa.

Ohjaajat valvovat osallistujien hyvinvointia ja turvallisuutta ja suorittavat tarvittavat hätätoimenpiteet mahdollisten vahinkojen sattuessa. Rush ei erikseen vakuuta osallistujia, vaan jokaisen kerholaisen huoltajat huolehtivat kerholaisten omasta vapaa-ajan tapaturmavakuutuksestaan ja vastaa mahdollisen tapaturman aiheuttamista hoitokuluista, kuten normaalissa urheilu- ja liikuntatoiminnassa.

Rush voi kuvata alueella yleisiin markkinointi- ja informointitarkoituksiin sekä sosiaaliseen mediaan. Ilman lupaa emme mainitse lapsen nimi tai -tunnistetietoja kuten sosiaalisen median tilitietoja. Ilmoita etukäteen sähköpostitse myynti@rushfinland.fi, mikäli ette halua lapsenne näkyvän kuvissa.

Yhteydenotot ja tiedustelut kerhoista voi laittaa sähköpostilla osoitteeseen myynti@rushfinland.fi

Rushin arvoja ovat liikunnan ilo terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen, laadukkuus ja positiivisuus.

Kivan kerhotoiminnan pelisäännöt

Peruutusehdot

Ilmoittaudu Rush Gymnastics -temppukerhoon