Rush Athletes

HAKU TIIMEIHIN ON NYT AUKI!! HAKU PÄÄTTYY 31.5 !

Rush on mukana tukemassa urheilijoita ja aktiivisesta elämäntyylistä pitäviä heidän treeni- ja kilpailu-urallaan. Rush tarjoaa trampoliiniharjoitteluolosuhteita sekä tukea erilaisten yhteistyömallien muodossa. Rush jakaa urheilijatiiminsä kolmeen kategoriaan.

Rush Athletes – Tavoitteelliset kilpaurheilijat

Rush Support – Aktiivinen elämäntapa ja temppuilu

Rush Tumbling – Trampoliinitemput yhdistettynä cheerleadingiin ja voimisteluun

Hae mukaan

Yhteistyömallimme pohjautuu Rushin palvelujen tarjoamiseen urheilijalle kausikorttien muodossa.

Näkyvyyttä tarjoamme urheilijoille nostamalla heidän harjoitteluaan, kilpailuaan ja temppuiluaan sosiaalisessa mediassa ja näin kasvattamalla urheilijan omaa näkyvyyttä. Tuotamme myös urheilijoiden kanssa yhteistyössä videoita ja kuvia joita urheilija pääse itsekin hyödyntämään omissa kanavissaan. Rushi tukee urheilijoita merkittävällä summalla sponsorointinia vuosittain. Tämän ensimmäisen Athletes kauden aikana on tavoite luoda sponsorointimalli, jolla myös tukisummia saataisiin kasvatettua. Rushin tavoite on urheilullinen näkyvyys etenkin Somekanavissa. Haluamme lisätä ihmisten tietoisuutta trampoliinin tehokkaista treenivaikutuksista ja myös tukea suomalaista urheilua ja liikuntaa.

Trampoliini soveltuu erinomaisesti kaikkien lajien oheisharjoittelumuodoksi. Rushin ohjaajien trampoliiniosaaminen ja -kokemus yhdistettynä jo valittujen urheilijoiden trampoliinitaitoihin antaa uheilijoille erinomaiset mahdollisuudet oheistreenaukseen.

hakuohjeet (seuraava haku toukokuussa 2019):

 

Haemme ohjelmaan urheilijaa joka on:

Odotamme hakijalta

Edut

Rush Trampoliinipuisto tarjoaa urheilijoille seuraavat tuotteet, palvelut ja edut:

Hakeminen

Seuraavat haut alkavat toukokuussa 2019. Haku päättyy 31.5.2019!

Hae mukaan


Stay fly!