Hiihtolomatekemistä Helsingissä

Tule Rush trampoliinipuistoon talvilomalla kaverien tai perheen kanssa!

Hauskaa hiihtolomatekemistä ei tarvitse miettiä pitkään, sillä sitä löytyy Rush trampoliinipuistosta mielin määrin! Rushin talvilomaa vietetään 17.2.-1.3. Talvilomalla olemme auki normaalia pidempään.

HUOM! Happy Hour ei ole voimassa talvilomalla 17.2.-1.3.2020!

Tule treenaamaan temput ja ylittämään itsesi vaikka Stunt Jump hypyssä tai Laser maze trampoilla. Puiston vetonaulat ja varmat valinnat ovat aina myös Airwalk jättiseinätrampat tai Wipeout.

Rush Helsinki on auki koko hiihtoloman ma-pe klo 11–20 ja viikonloppuisin tavalliseen tapaan la klo 09-20 ja su klo 09-19. Family timessä edullisemmat liput 10 € 1 h, 15 € 1,5 h ja 18 € 2 h.

Talvilomatekemistä koko perheelle!

 

Rush sopii kaikenikäisille pomppimisesta ja liikunnasta tykkääville. Nuorempaa väkeä innostaa erilaiset mahdollisuudet temppuiluun ja vanhemmille kävijöille trampoliinin liikunnallinen tehokkuus on syy tulla yhä uudestaan. Ja kyllähän isät ja äiditkin jo temput taitaa! Koko perhe saa varmasti koko päivän liikunta-annokset käymällä Rushissa.

Rush syyloma

Rushin hiihtoloman tekemistä – Hohtobileet & discomusat!

Rush hiihtoloma

Hiihtolomalla hohtohypyt normaalisti ke, pe ja la klo 18.00 – 20.00. Asusteeksi hohtoihin suosittelemme valkoista, joka hohtaa UV-valoissa makeesti. Ainutlaatuinen valaistus on tehty UV-valoilla, kirkkailla spoteilla, liikkuvilla valokeiloilla ja tietysti discopallolla. Lisäksi musa on tietysti säädetty discotunnelmaan.

 

Rush hiihtoloma