Hiihtolomatekemistä Helsingissä

Tule Rush trampoliinipuistoon talvilomalla kaverien tai perheen kanssa!

Hauskaa hiihtolomatekemistä ei tarvitse miettiä pitkään, sillä sitä löytyy Rush trampoliinipuistoista mielin määrin! Rushin talvilomaa vietetään 18.2.-3.3. Talvilomalla olemme auki normaalia pidempään.

Tule treenaamaan temput ja ylittämään itsesi vaikka Stunt Jump hypyssä #rushhelsinki:ssä tai Laser maze trampoilla #rushvantaa:lla. Puiston vetonaulat ja varmat valinnat ovat aina myös Airwalk jättiseinätrampat tai Wipeout.

Rushit ovat auki koko hiihtoloman ma-pe klo 11–20 ja viikonloppuisin tavalliseen tapaan la klo 09-20 ja su klo 10-18. Family timessä edullisemmat liput 10 € 1 h, 15 € 1,5 h ja 18 € 2 h.

Talvilomatekemistä koko perheelle!

Rush hiihtoloma

Rush sopii kaikenikäisille pomppimisesta ja liikunnasta tykkääville. Nuorempaa väkeä innostaa erilaiset mahdollisuudet temppuiluun ja vanhemmille kävijöille trampoliinin liikunnallinen tehokkuus on syy tulla yhä uudestaan. Ja kyllähän isät ja äiditkin jo temput taitaa! Koko perhe saa varmasti koko päivän liikunta-annokset käymällä Rushissa.

Rush syyloma

Rushin hiihtoloman tekemistä – Hohtobileet & discomusat!

Rush hiihtoloma

Torstaina 21.2. hohtohypyt koko päivän! Asusteeksi hohtoihin suosittelemme valkoista, joka hohtaa UV-valoissa makeesti. Ainutlaatuinen valaistus on tehty UV-valoilla, kirkkailla spoteilla, liikkuvilla valokeiloilla ja tietysti discopallolla. Lisäksi musa on tietysti säädetty discotunnelmaan.

 

Rush hiihtoloma