Bonkers

SYYSKAUDEN KERHOT

Bonkers-kerho on 7-13 -vuotiaille lapsille suunnattu temppukerho. Tunneilla harjoitellaan perustaitoja sekä erilaisia temppuja taitotasosta riippuen. Ohjaajina tunneilla toimii puiston kokeneet temppuilijat.

Ohjaajat tekevät ryhmäjaot taitotason ja aikaisemman kokemuksen perusteella joko black(aloittelevat) tai gold(edistyneet) ryhmiin. Näin varmistamme tehokkaan oppimisen ja turvallisen hyppimisen

 

Syyskauden kerhot alkavat seuraavanlaisesti:

VANTAA (9krt, Vk 43-51)

Bonkers (black(aloittelevat)&gold(edistyneet)
MA 17-18 TÄYNNÄ

Bonkers (black(aloittelevat)&gold(edistyneet) 
MA 19-20 TÄYNNÄ

Bonkers (black(aloittelevat)&gold(edistyneet) 
KE 17-18 (Pienryhmä, 10 lasta) Yksi paikka vapaana

Kerhon hinta 9Krt/ 139€

 

HELSINKI (9krt, Vk 43-51)

Bonkers (black(aloittelevat)&gold(edistyneet) 
TO 17-18 TÄYNNÄ

Bonkers (black(aloittelevat)&gold(edistyneet) 
TO 19-20 TÄYNNÄ

Bonkers (black(aloittelevat)&gold(edistyneet) 
TI 17-18 (Pienryhmä, 10 lasta)  Kaksi paikkaa vapaana

Kerhon hinta 9Krt/ 139€

 

Siirry tästä varaamaan!

 


Osallistujan ohje

Jokaisella kerhon osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje tämän huoltajan toimesta, osoitteesta www.rushfinland.fi/turvaohje. Turvaohje tarkastetaan ennen ensimmäistä hyppykertaa.

Ensimmäisellä osallistumiskerralla lapset katsovat Rushin oman turvavideon Bonkers-ohjaajan kanssa, jossa käydään läpi puiston säännöt. Katsottuaan turvavideon Bonkers-kerholainen sitoutuu noudattamaan puiston järjestyssääntöjä.

Jokaista 15:tä Bonkers-leiriläistä kohden on vähintään yksi ohjaaja. Puistossa tulee olemaan samaan aikaan muitakin pomppijoita, mutta Bonkers-osallistujille on määrätty omat ohjaajat, jotka erottuvat vaatetuksen perusteella. Ohjaajat ovat trampoliinialueella läsnä koko kerhon ajan, joten huoltajien ei tarvitse olla puistossa.

Bonkers-ohjaajat valvovat osallistujien hyvinvointia ja turvallisuutta ja suorittavat tarvittavat hätätoimenpiteet mahdollisten vahinkojen sattuessa. Rush ei erikseen vakuuta Bonkers osallistujia, vaan jokaisen kerholaisen huoltajat huolehtivat kerholaisten omasta vapaa-ajan tapaturmavakuutuksestaan ja vastaa mahdollisen tapaturman aiheuttamista hoitokuluista, kuten normaalissa urheilu- ja liikuntatoiminnassa.

Rush voi kuvata alueella markkinointi- ja informointitarkoituksiin. Ilmoita etukäteen sähköpostitse bonkers@rushfinland.fi, mikäli ette halua lapsenne näkyvän kuvissa.

Yhteydenotot ja tiedustelut Bonkers-kerhoista voi laittaa sähköpostilla osoitteeseen bonkers@rushfinland.fi

Rushin arvoja ovat liikunnan ilo terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen, laadukkuus ja positiivisuus.

Kivan kerhotoiminnan pelisäännöt

Rush Rules:

– Noudatan Rushin sääntöjä ja Bonkers-ohjaajien neuvoja
– Käytän asiallista kieltä
– En kiusaa muita
– Olen kohtelias ja reipas
– Kannustan ja tuen kaveria
– En poistu puistosta ilman ohjaajan lupaa

Peruutusehdot:

– Osallistuminen kerhoon voidaan peruuttaa veloituksetta viimeistään 14 päivää ennen kerhon alkamispäivää laittamalla sähköpostia osoitteeseen bonkers@rushfinland.fi
– Peruuttamattomista tai lähempänä kuin 14 päivää kerhon alkamispäivästä peruutetuista osallistumisista perimme täyden leirimaksun.
– Mikäli sairastumisen tai loukkaantumisen takia lapsi ei voi osallistua jo maksettuun kerhoon, lääkärintodistuksella maksajalla on oikeus hakea hyvitystä kerhosta neljän (4) viikon omavastuuosuuden jälkeen yhtäjaksoisesta poissaolosta jäljelle jäävistä kerroista. Lääkärintodistuksen tulee kattaa koko poissaolo aika.”

 

Siirry tästä varaamaan!