Hinnasto

Hyppyliput

Hyppylipuilla vapaa pääsy puiston kaikkiin aktiviteetteihin.

1 tunnin lippu

14 €

Varaa nyt

1,5 tunnin lippu

18 €

Varaa nyt

2 tunnin lippu

21 €

Varaa nyt

Alennusryhmät -10%

Opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset. Todistus esitettävä kassalla. Käytettävissä vain normaalihintaisiin tuotteisiin.

Alle 2-vuotiaat ilmaiseksi.

Varaa nyt

Happy Hour -50%

Huomioithan että happy hour -alennus ei ole käytettävissä koulujen loma-aikoina. Happy hour -aikana kaikki hyppyliput 50% alennuksella.

 

Varaa nyt

Rush sukat — 3 € (pakolliset)

Trampoliinisukat ovat välttämättömät turvallisuuden ja hygienian takia kaikilla hyppijöillä. Rush trampoliinisukat voit ostaa kassaltamme tullessasi ensimmäistä kertaa pomppimaan.

Seuraavilla kerroilla voit käyttää ostamiasi sukkia uudelleen. Varmistaaksemme turvallisuuden ja siisteyden puistoissa, hyväksymme vain Rushin omat kirkaspohjaiset liukuestesukat. Mikäli sinulla on toisen valmistajan trampoliinisukat, voit vaihtaa ne kassalla maksutta Rush -trampoliinisukkiin!

Rush Kesäkausari

Rush kesäkausarilla pompit koko kesän Rushin puistoissa! Puiston turvallisuuden takia vuoro tulee kuitenkin varata aina etukäteen joko netistä tai puistoilta. Voit varata kerrallaan kaksi hyppytuntia. Jos puistossa on tilaa voit jatkaa hyppyvuoroasi jatkamalla varaustasi kassalla. Kesäkausari on henkilökohtainen. Henkilötiedot ladataan Rushin asiakasjärjestelmään ja kesäkausarin omistaja saa oman fyysisen jäsenkortin. Tunnistautuminen kassalla jäsenkortilla tai virallisella henkilötodistuksella kuten ajokortilla. Kesäkausari on voimassa 1.6.-15.8.

Hinta 89 €

Rush Kausari

Rajattomasti pomppimista kausarila! Puiston turvallisuuden takia vuoro tulee kuitenkin varata aina etukäteen. Voit varata kerrallaan kaksi hyppytuntia. Jos puistossa on tilaa voit jatkaa hyppyvuoroasi jatkamalla varaustasi kassalla. Kausari on henkilökohtainen. Tunnistautuminen kassalla jäsenkortilla tai virallisella henkilötodistuksella kuten ajokortilla. Kausari on voimassa ostopäivästä lukien valitsemasi keston mukaisesti.

1 kk / 59 €
3 kk / 159 €

Familytime

La ja Su 10:30 – 12:00
1 h = 10 € /hlö
1,5 h = 15 € /hlö

Naperot (0-6v) ilmaiseksi Yksi valvoja (vähintään 15 vuotta) normaalihinnaston mukaisesti maksimissaan kahta naperoa kohti.

Viikonloppuisin pomppuaikaa perheille. Familytime hinnat voimassa Familytime hyppyvuorojen aikana. Hyppyvuoron tulee päättyä klo 12:00 hintaedun lunastamiseksi.

Rush + Sea Life yhteislippu 18

Nyt pääset samalla lipulla pomppimaan Rush trampoliinipuistoihin sekä nauttimaan mitä ihmeellisemmistä kaloista Helsingin Sea life merimaailmaan. Rush + Sea life yhteislippu oikeuttaa tunnin hyppylippuun sekä Sea life sisäänpääsyyn!

Lippu on ostettavissa paikan päältä puistoista sekä Sea lifen kassalta ja molempien verkkokaupoista. Lippu on voimassa vuoden 2018 loppuun asti. Huomioithan, että lippu tulee käyttää ensin siinä toimipisteessä mistä se on ostettu.

Osta nyt

Sarjaliput

Sarjaliput ladataan asiakastiliin ja lippua veloitetaan käytetyn ajan mukaisesti.
Sarjaliput voimassa 6 kk ostohetkestä.
Sarjaliput ovat käytettävissä kaikissa Suomen Rush-puistoissa.
Sarjaliput eivät ole yhdistettävissä muihin alennuksiin eikä tarjouksiin.

Sarjaliput - OMA

5 h 49 €
10 h 89 €
20 h 159 €
OMA-lippu on henkilökohtainen.

Varaa nyt

Sarjaliput - RYHMÄ

5 h 64 €
10 h 119 €
20 h 209 €
RYHMÄ-lipussa ei ole käyttäjärajoituksia. RYHMÄ-sarjalippua saa käyttää useampi henkilö esimerkiksi perheenjäsen tai kaveri. Esimerkiksi 5 h ryhmälipulla 5 henkilöä hyppii yhden tunnin tai yksi henkilö hyppii 5 tuntia. Liikuntaetuseteleillä ei voi ostaa RYHMÄ-lippua.

Varaa nyt

Hyppyvuoron jatkaminen

0,5 h 5 €
1 h 8 €

Ei voi varata etukäteen. Myydään puistossa hyppylippuun yhdistettynä.

Lahjakortit

Yllätä ystäväsi pomputtavalla lahjakortilla! Lahjakortteja voit ostaa verkkokaupastamme sekä molemmista puistoista.

Osta nyt

Synttäripaketit

Anna meidän huolehtia lapsesi synttäreistä ja tuo hänet juhlimaan ystäviensä kanssa meille Rush trampoliinipuistoon.

Lue lisää

Meillä käyvät maksuvälineet

Hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV).