close

TERVETULOA!

Huomioithan puiston uudet aukioloajat!

Valimotie 25 00380 HELSINKI

Vaahtokumimonttu - Foam Pit


Foam Pit - vaahtokumimonttu

Tunne lentämisen, volttien ja kierteiden upea fiilis jättimäisessä ja monipuolisessa vaahtokumimontussamme. Monttuun on useita erilaisia hyppyalustoja, joista jokaisessa pääsee kokeilemaan erilaisia temppuja. Täällä pääset käsiksi 0 G-voimaan eli painottomuuden tunteeseen.


Vaahtokumimonttu on varmistettu alapuolelta trampoliinimatolla ja jousilla, jolloin turvallisuus on maksimoitu.
 

Kaikkien osallistujien tulee lukea, täyttää ja palauttaa Rush turvallisuusohje ennen puiston aktiviteettialueelle pääsyä.

Alle 10-vuotiaat voivat seikkailla vain huoltajan / opettajan ollessa mukana. Yli 10-vuotiaat voivat pomppia puistossa ilman valvojaa.
Alle 18-vuotiaan seikkailijan huoltajan tulee lukea, ymmärtää ja hyväksyä Rush turvallisuusohje. Hän varmistaa myös, että huollettavat ovat ymmärtäneet ne ja kykenevät toimimaan ohjeiden mukaan. Jos tulet puistoon ilman oikein täytettyä turvallisuusohjetta emme voi päästää sinua alueelle.

Turvallisuusohje löytyy sivun ylälaidasta, joten kipaise sinne lue ohjeet, täytä lomake ja homma on sinun osaltasi valmis!

Rush trampoliinisukat ovat kaikille pakolliset ja maksavat 3€/pari. Voit käyttää sukkia myöhemmin tullessasi uudelleen puistoomme.