close

TERVETULOA!

Huomioithan puiston uudet aukioloajat!

Valimotie 25 00380 HELSINKI

INFO


INFO

 

Rush trampoliinipuisto tarjoaa kaikille huikean ja lentävän elämyksen. Rush Helsingissä on 2800 neliömetriä lentävää seikkailua, haasteita ja jännitystä. Trampoliinipuistosta löytyy tekemistä ja hauskanpitoa kaikenikäisille ja -tasoisille. Monipuolisilla trampoliineilla saat hien virtaamaan, sykkeen korkealle ja suupielet korviin asti.


Puistossa on lähes tuhannen neliömetrin kokoinen free jump-alue, joka yhdistää yli 50 erilaista trampoliinielementtiä sisältäen 20-metriset trampoliinistreetit ja useita kallistettuja trampoliiniseiniä. Lisäksi puistosta löytyy kaksi extreme dodgeball aluetta, jättimäinen vaahtokumimonttu, pukkitappelu, Airbag hyppypatja, trampoliinikoripallo, wall walk trampoliiniseinät sekä Wipe Out kone.


Juotavaa ja syötävää on mahdollista ostaa kahvi-, välipala- ja elintarvikeautomaateista. Herkuista voi nauttia näköalakahvilassamme.


Lapsille on tarjolla erilaisia aktiviteetteja sekä yksin että ryhmissä. Naperoalue pienimmille, erilaisia synttäripaketteja, hohtodisco -iltoja ja paljon muuta. Puistosta löytyy neljä erilaista synttäri-/ryhmähuonetta, jotka ovat varattavissa verkkokaupan kautta.


Aikuisille puiston aktiviteetit sopivat sekä huvi-, treeni- että taitomielessä tai koko perheen yhteisen hauskanpidon muodossa.


Yrityksille tarjoamme TYHY-paketteja, jotka voivat sisältävää esimerkiksi ryhmätilat tarjoiluineen, hyppypaketit ja tarvittaessa ohjaajia vastaamaan työntekijöiden pomputtamisesta ja aktiviteeteista puistossa. Esimerkkeinä firman osastojen välinen dodgeball-turnaus, työntekijöiden trampoliiniaerobic, Wipe Out champion-kisa tai joku muu useista lennokkaista vaihtoehdoistamme.